Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Del Pieroból nem lesz semmi, ez már régebben is felmerült.
(amúgy még olyat is mondott valaha, hogy szívesebben játszana a Milanban, mint a Juvében.)
Tuti betlizne.
Egységben az erő!
Egyébként szerintem teljesen igaza van Shevchenkónak, ha valaki akkor ő megérdemli a fizetésemelést.És úgyis megkapja, mert meg akarjuk tartani!
Shevchenko kicsit lázong. Ma azt nyilatkozta, hogy a mostani 5milliárd helyett 8at akar keresni, annyit mint Redondo, aki még nem lépett pályára idén. inkább azzal kéne most foglalkozni, hogy bevágjon a Romanak pár gól holnap. Most kivételesen nektek szurkolok én is :)))
Pénteki olasz hírek szerint a Juventus leigazolta Antonio Cassanót, a Bari mindössze tizennyolc éves tehetségét. A játékos állítólag ötvenmilliárd líráért lesz a nyártól a zebráké, akik ezzel megelőzték a Romát és a Milant. Egyes értékelők úgy vélekednek, hogy Cassano leigazolásával a Juve elengedheti Alessandro Del Pierót, aki iránt a Milan érdeklődik. (Ilyen a sors: Del Piero annak idején Roby Baggiót váltotta a Juventusnál, most pedig neki kell majd helyet csinálnia egy fiatalabb irányítónak.) A Milan Boban nyári visszavonulása és Leonardo távozása miatt keres egy ,,fantasistát".
Én nem örülnék Del Pierónak, bár valamikor még szerettem is, de szerintem a sérülése óta már nem egy nagy játékos.De ha leigazoljuk, hátha nálunk megtáltosodik, és ontani fogja a gólokat!
,,Az idény végén a szerződésemnek megfelelően elhagyom a Fiorentinát" - jelentette be egy péntek délutáni sajtótájékoztatón Fatih Terim, a lilák török edzője. A szakvezető csütörtökön éjszakába nyúló tárgyaláson vett részt Vittorio Cecchi Gori elnök házában, amelynek a végén a klub első embere közölte, hogy bizakodó, hiszen közel a megegyezés a mesterrel a hosszabbításról. Ezek után mindenkit váratlanul ért Terim bejelentése, ami egyben azt feltételezi, hogy a Galatasarayjal tavaly UEFA-kupát nyerő szakvezető szóban talán már meg is egyezett a Milannal, hogy a nyártól ott folytatja a pályafutását. Ezt erősíti meg az a hír is, amely szerint a milánói sztárcsapat szabad kezet adott Alberto Zaccheroni edzőnek, hogy más egyesületekkel tárgyaljon.
Májusban ugye megnyerte az UEFA-kupát a Galatasarayal. Aztán Firenzébe igazolt és abból a csapatból amit mindenki a legjobb esetben is csak a 6közé várt, egy olyat csinált aminek reális esélye van egy BL-es helyezésre. És a legfontosabb a játék. Tavaly is elég sok Fiorentina meccsen voltam kinnt és idén is. A játék sokkal pörgosebb, agresszivebb lett. Az egész csapat folyamatosan támad. És az o kérésére igazolták le Nuno Gomest és Leandrot még az EB elott. Ezenkívül nagyon szeretik a szurkolók, pedig ez egy török embernél itt nagyon furcsa dolog. Néha jobban sztárolják mint mondjuk Rui Costát.
Na ez azért nem egészen igaz... Tegnap volt egy 3órás tárgyalás a Fiorentina elnökével és ha aláírás nem is volt, de a fobb dolgokban megállapodtak és abban maradtak, hogy Terim kap 1hét gondolkodási idot és jövo héten aláír. Az elnök ebben 100%ig biztos és Terim is elég optimista volt a dolgokkal kapcsolatba. Szerintem tuti marad, mert ha nem adná meg Terimnek az elnök amit akar, a szurkolók végeznének vele. Én nagyon szeretném, hogyha maradna, mert nagyon jó edzo. Lásd múlt szombat este....
És mi ennek a Fix-chatnek a címe?
Kik vannak ott és mikor?
Bocs a tippért, több ilyen nem lesz, de a Roma most nagyon elkapta a fonalat, habár az előző bajnoki nem erről tanúskodik, úgyhogy könnyen lehet, hogy nem lesz igazam.
Ha bármelyik képnek megnézed a tulajdonságait megtudod rögtön az oldal címét!
De majd összeszedek párat és megírom ide vagy elküldöm mail-ben.
Melyik lenne a jobb?
The story so far
At the San Siro this season Milan has managed three wins ((2-0 Vicenza, 1-0 Napoli and 4-1 Lecce), three draws (2-2 with Juventus, 3-3 with l'Atalanta and 2-2 with Inter) and a defeat (1-2 against Perugia).
Away from the Olimpico Roma have managed a staggering five wins (4-0 Lecce, 4-2 Brescia, 4-1Verona, 1-0 in the derby with Lazio and 2-0 away to Atalanta), one draw (0-0 at Perugia) and only one defeat (0-2 against Inter).
Against Inter Milan scored for their 42nd consecutive home match. The last time that the scores remained goalless was back on the 26th April 1998, 0-0 against Napoli. Since then the Rossoneri have managed 92 goals in 42 League matches at the San siro.
Past encounters
Milan and Roma have met in Milan on 65 previous occasions with the Rossoneri claiming the lions share of victories.
Milan wins 38 (the last came on the 25th October 1998, 3-2: a brace from Delvecchio, with Leonardo, Ziege and Weah able to turn things around for the home side) Draws 15 (the last, 9th January 2000, 2-2: Delvecchio, Bierhoff, Montella, José Mari). Roma wins 12 (the last 13th December 1987, assigned by the referee; whilst the last win on the pitch dates back to the 23rd March 1986, 1-0, Pruzzo).
The last meeting
The match finished 2-2 at the San Siro on the 9th January 2000. Josč Mari, who had just made his move from Atletico, scored his first goal for Milan.
Old friends
Few will forget the contribution of the current Roma manager to the successes of Milan from 1991-96, when he was the manager.
The managers
Alberto Zaccheroni and Fabio Capello have met on six previous occasions.
Zac wins 1 (Udinese 2-1 Milan, 1997-98)
Draws 3 (the last came 7th May 2000, Roma 1-1 Milan)
Capello wins 2 (the last came in 1995-96, Udinese 1-2 Milan).
One card from suspension
For Milan: Chamot, Costacurta, Giunti, Gattuso, Helveg and Maldini.
For Roma: Zebina.
Mi ennek a fix chatnek a pontos címe?
És kik és mikor vannak ott?
De a Roma most nagyon jó, és tudom ,hogy ez egy Milan-topic, de akkor is úgy érzem, hogy a Roma most nyerni fog, és be kell hoznom a pontbéli lemaradásomat.
Former Sampdoria and Roma
defender Marco Lanna has joined
Milan. The move was prompted with
Julio Cesar's desire to go back to
Spain. Milan have loaned out Julio
Cesar to Real Zaragoza in exchange
for Marco Lanna. The 32 year old
defender can add some much
needed experience at the back until
Milan clearly define their strategy for
next year.
Other news ....