Jó reggelt, szép napot, sikereket mindenkinek! Ma egy új figurával szempesültem. Vásárolni akartam egy 24 karátos kártyát a piaci téren, erre közölte, hogy nincs elég karátom. És tényleg, megnézem 24 helyett csak 15 van. Hát így jártam.
Hopp Elek státusza megerősítve. Válaszai 2-3 másodperc, és ha nem ismeri előre a kérdéseket, ezekre nem lehet 2 másodpec alatt jól válaszolni. Még akkor sem, ha háromszoros egyetemi tanár az illető:-)
Nem ők az egyedüliek. Megjelent egy új kiadású lacifasza is:)
Kár velük foglalkozni, mert semmit sem akarnak tenni a jelenség ellen, inkább még egy kicsit meg is olajozzák a tüzet, egy fél játékkal már bekerülnek a bajnokságba, kupába. Ez van, ezt kell szeretni. Ez egy ilyen játék. De azért élvezzük. Én főleg, mert most nem kell időre kelnem, és azt hiszem vissza célkitüzöm magam az egyes szintre. Ott remélem nem Medve ül majd a trónon. Bár azt is ki tudja. Egyébként amit kitaláltak, hogy ha Medve már sokadszor ül a trónon, akkor 1 másodperc időjóváírás jár, az semmit sem ér. Meglátásom szerint még 5-7 másodperces előny sem biztos, hogy győzelemhez vezetne ellene, válaszainak többsége 2-3 másodperces, és ami a lényeg szinte alig hibáz.