Amit írtál abból egy sima korrepetálás jön le, csak nem értem, ez miért került egyáltalán egy erőszakról - akár családon belüli, akár kívüli -szóló topikba?
Vagy arra céloztál: lám-lám vannak még korrepetitorok, akik nem erőszakolják meg a tanítványukat? Bezzeg manapság!
"a jelenleg 39 éves nőnek 2017-ben megszakadt az élettársi kapcsolata közös gyermekük apjával, mert az asszony rendszeresen alkoholt fogyasztott. Előfordult, hogy az üveget az akkor még csak ötéves fia rejtette el az anyja elől, aki ezért meg is verte őt....
A nő tavaly tavasszal is a fia jelenlétében bántalmazta az édesapját, aki néhány hónap múlva meghalt, az agresszív, erőszakos nő pár nappal a haláleset után az akkor éppen megint nála lévő nyolcéves fiút hibáztatta ezért."
Nézem az első német orvosnő megfilmesitett történetét. A lány feljár egy pasihoz korepetálásra, és érdekes módon, ezt egyikük sem érzi úgy hogy felkinálkozott, a pasinak szabad a vásár.
nem is biztos hogy közöltek konkrét adatokat. Ma olyan nagyon védve van a bűnös, hogy még az ítéletkor se mondják a nevét. De amit mondtak hogy hol és mikor történt az a riport elején hangzik el, és számomra csk akkor lett megdöbbentő , amikor az indoklásban a kínzás mint enyhítés hangzott el.
Én ha választanom kéne, hogy kínozzanak, vagy csapjanak agyon , én akkor biztos hogy az utóbbit választanám.
Úgyhogy eltekintve a konkrét ügytől, a kérdés az, hogy ki melyiket ítéli el jobban.
Az nem várható el tőle, hogy betegyen egy linket , rendben.
De legalább azt, hogy miről ír, hol látta olvasta,hallotta azt megírhatná, csak úgy lehet vélemény alkotni ha nekünk is rendelkezésre áll az infó nem csak egy bemondás a levegőbe.
A gyerekét megölő nő viszont valós esemény, családon belüli erőszak.
Egyszerűen fel sem foghatom mekkora gonoszság kell ahhoz, hogy valaki egy újszülött kis csecsemő kezét lábát bicskával lenyiszálja. És még van pofája sokallni a 13 évet!!!
Amikor a nagyobbik lányomat először a kezembe adták azt sem tudtam hogyan és milyen óvatosan tartsam, nehogy ez a törékeny kis test rosszul billenjen, vagy ne jó helyen legyen alátámasztva.
Köszönöm, már akkor is kérdeztem, hogy konkrétan mely esetről van szó.
Nem gondolnám, hogy egy halálos balesete okozó sofőr ha hibás akkor csak felfüggesztett büntetést kapjon. Annak biztosan valami nyomós oka volt ha mégis így történt , de anélkül, hogy ne tudnám melyik esetről volna szó nehéz bármit is mondani.
Amúgy meg csak légből kapott nem valós tartalmú fiktív esemény.