Keresés

Részletes keresés

möndikk Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4647

"Mit bűnösözhetsz Kertészen? Hogy vannak negatív érzelmei azokkal szemben, akik vele azt tették, amit?"

Nade könyörgök. Legyenek érzelmei a nyilasokkal, a hungaristákkal, meg akárkikkel szemben, de a magyarokkal szemben ne legyenek. Ugyanis én is magyar vagyok, és talán elhiszed nekem, hogy soha semmit nem tettem Kertész Imre ellen.

Vagyis nincs oka rám haragudni.

DE MEGTESZI.

Előzmény: asta (4472)
saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4645

Több szem többet lát. Az már megvan, hogy Csatáry nem engedte, hogy tejjel lássák el Kassa polgárait a gettóból. Talán már egy ittas kerékpározás szabálysértési jegyzőkönyve is előkerült Kanadából. Nagyon kéne valami terhelő, türelmetlenek a Vízentál Központ részvényesei.

Előzmény: möndikk (4643)
möndikk Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4643

"Mivel az ügyészség negyvenezer oldalas gyűjteményében nincs benne a kikapcsolt magnó"

Hmmm. Te végigolvastad a 40 000 oldalt?

Gratulálok.

Előzmény: Törölt nick (4470)
saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4642

Ha zsidónak vallják magukat, akkor zsidók is, vagy nem jól mondom? Vagy Izraelnek nem elég a bemondás, kéri a nagyszülők keresztleveleit is?

Előzmény: Glavingo (4641)
Glavingo Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4641

Szudánból és Etiópiából több tízezer zsidót mentettek ki a nyolcvanas-kilencvenes években Izraelbe. Azonnal állampolgárságot kaptak, s természetesen senki sem akarja őket kiebrudalni. 

Lehet, hogy arra gondolsz, hogy sok keresztény etióp is zsidónak vallotta magát, hogy el tudjon menekülni Izraelbe.

Előzmény: saidac (4618)
saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4640

Nem értelek. A néger zsidó csak akkor veszélyezteti Izrael zsidó jellegét, ha illegálisan tartózkodik az országban? Bár ahol a négy nagyszülő közül egynek a zsidó származása az alijázás feltétele, ott ez még igaz is lehet.

Előzmény: Törölt nick (4635)
saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4639

Nekem úgy tűnik, hogy a zsidó vallás az leginkább a zsidó néphagyomány másik neve, és semmi köze a hagyományos, nemzetközi vallásokhoz. De attól még zsidó a zsidó, hogy orkánkabátban jár vagy pufajkában, és nem kaftánban, mint ahogy a magyar is magyar attól, hogy nem ismeri a rovásírást, de egyébként nem antimagyarista, magyarul beszél, itt él, magyarul gondolkodik stb. Ezért hát simán lehet egy zsidó keresztény vagy muszlim, de nem lehet magyar. Legfeljebb zsidó származású magyar, de akkor már kilépett a vérségi alapú gondolkodásból, vagyis többé már nem zsidó, így például nem a Tanácsköztársaságban, a Heti Hetesben, a cociológiai tanszéken vagy a "tehetségkutatók" zsürijében kell őt keresni nemzettársai akolmelegében, és általában is megszakított minden kapcsolatot az ilyen jellegű vérközösségekkel.

Előzmény: newnikk (4634)
newnikk Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4634

Ha a zsidó vallás, akkor a magyar, a sváb, tót, oláh stb. is. Ha nem, nem.

Előzmény: saidac (4632)
saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4633

Pedig jó helyen volt az a történelem szemétdombján. Curoff elvtársad kukázta elő?

Előzmény: Törölt nick (4629)
saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4632

Nahát, most akkor a zsidó az mégsem vallás, hanem származás? Vagy bolsi nemzet is van? Kezdek összezavarodni.

Előzmény: Törölt nick (4628)
newnikk Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4630

A te köreidben ahol egy ember gondolkodásmódját származási alapon vezetik le.

Miből gondolod, hogy saidac zsidó?

Előzmény: Törölt nick (4628)
saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4625

Szinte látom Curoffot, ahogy körmöli az ítéletet vádiratot: Csatáry László nem engedte, hogy Kassa lakóit tejjel lássák el a gettóból, amivel háborús bűnt követett el.

newnikk Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4624

Ha mesélnél valamit arról, mi módon bánt Babel teszem azt az ogyesszai zsidókkal, igen nagyon megköszönném.

Emlegettem én ogyesszai zsidókat? Nem. Hát akkor mit akarsz?

Előzmény: Törölt nick (4613)
saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4623

Haynaut azért említettem, mert az utóbbi években divat lett a zsidók '48-as szerepét (is) fényezni az ő nevének említése nélkül. A bolsi zsidók viszonylag ismertebbek.

Előzmény: newnikk (4620)
saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4622

Ahhoz képest én vagyok az, aki konkrétumokat ír, te meg az, aki nettó fikázol.

Előzmény: Törölt nick (4621)
newnikk Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4620

Természetesen nem teljes a lista, csak ízelítő. A teljes lista miatt kitiltanának.

Előzmény: saidac (4614)
saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4619

Érdekes mindenesetre, hogy miközben a zsidók mindenkinél jobban ügyelnek a vér tisztaságára, addig mindenkinél hangosabban követelik, hogy vegye tudomásul a világ, hogy ők ugyanolyanok, mint a többiek (egyszer, másszor meg sokkal jobbak). Vagy hasonulnak, vagy kinézik őket, ez ilyen bicikli. Vagy haladnak a korral, és a törzsi nemzetüket kulturális nemzetté alakítják, vagy harcban fognak állni a világgal örökké.

saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4618

Vannak néger zsidók is (legalábbis magukat naivan így határozzák meg), de tőlük féltik az igazi, a vérzsidók Izrael zsidó jellegét, ezért azon vannak, hogy kipaterolják őket.

Előzmény: Potyli (4604)
saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4617

Szerintem kik határozzák meg magukat vérségi, és kik kulturális alapon, a magyarok vagy a zsidók?

Előzmény: Törölt nick (4612)
saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4615

Homéroszi jelzőt akarsz meghonosítani? Kevés vagy hozzá, egykönyvű ember.

Előzmény: Törölt nick (4613)
saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4614

És hol marad a jó Haynau elvtárs? Hát Rosenfeld meg Eisenberger?

Előzmény: newnikk (4603)
newnikk Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4609

Csatáry ezekhez képest a fasorba sincs. Vajon miről akarják zuroffék elterelni a figyelmet a közbeszéd tematizálásával? Valami orbitális ganajságot kell lefedni?

Előzmény: linfury (4607)
linfury Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4607

A felsoroltak bűneitől Csatáry még nem lesz kevésbé háborús bűnös ...

Előzmény: newnikk (4603)
newnikk Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4606

Nem, miért kérded?

Előzmény: Törölt nick (4605)
Potyli Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4604

Zsidok kozott is vannak sarlatanok. De o amugy nem fajt( species) hanem race-t emleget,de ez sem igaz. Ugyanis a zsidok tobb race-hez tartoznak.

Előzmény: newnikk (4600)
newnikk Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4603

Talán kellenek a példaképek. Sajna egyeseknek az ilyenek.

Pedig választhatnának példaképet a másik oldalról is...

Jurij Andropov - a Szovjetunió főtitkára, a KGB vezetője, Magyarország 56-os ellensége
Isaac Babel – 1894-1940, oroszországi kommunista író, háborús propagandista, 1935-ben Párizsban felszólalt egy antifasiszta kongresszuson
Lavrentyij Pavlovics Berija - szadista szovjet belügyminiszter, tömeggyilkos - zsidóságát néha vitatják, noha külleme elárulja
Matvei Berman - a Gulág egyik alapítója
Jakov Blumkin – 1898-1929, szovjet kommunista Cheka-ügynök, merénylő, a vörös terror résztvevője, 1918-ban megölte a német nagykövetet, Wilhelm Mirbachot, 1920-ban Iránban sikeresen terjesztette a kommunizmust, ahogy később Mongóliában is
Dmitrij Bogrov - 1911-ben meggyilkolta Pjotr Sztolipin miniszterelnököt
Ilja Ehrenburg- uszító röpiratai legalább 20 millió civil meggyilkolására biztattak
Nahum Eitingon – az állami terror egyik fő szervezője Sztálin idején
Naftaly Frenkel - a Gulág alapítója
Nyikita Szergejevics Hruscsov - eredeti neve Perlmutter, Lazar Kaganovich tömeggyilkos csapatának tagja, az 1960-as években szovjet pártfőtitkár.
Henrik Jagoda - a Gulág egyik vezetője
Lazar Kaganovich - kb 20 millió nemzsidót tett el csapataival láb alól
Lev Kamenyev - szovjet kommunista vezető, KB-tag
Lenin - az első szovjet diktátor, a leninizmus megalapítója, tömeggyilkos, a kommunista rémtettek elindítója a történelemben.
Maxim Litvinov - szovjet külügyi népbiztos
Lev Mekhlis - Sztálin fő kivégzője
Karl Pauker – magyarországi származású szadista NKVD-tiszt, Sztálin fő testőre (K. V. Pauker)
Jacob Svertlov - a Szovjetunió első elnöke rövid ideig
Sztálin - tízmilliók gyilkosa, apai részről zsidó, Európa bolsevizálója - zsidóságát néha vitatják
Leon Trotzkij- bolsevista zsidó terrorista, a vörös hadsereg megszervezője, Sztálin Mexikóban meggyilkoltatta
Alexander Uljanov - Lenin bátyja, társaival együtt (Ludmila Volkenstein, Alexander Stromberg, Mikhail Ashenbrenner, Lev Sternberg, stb.) a Narodnaja Volja terrorcsoport tagjai, 1881-ben megölték II. Sándor cárt
Jacob Yurovszky – II. Miklós és a cári család kivégzésének vezetője
Grigorij Zinovjev - kommunista vezető és ideológus

Előzmény: Törölt nick (4602)
newnikk Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4600

Harry Ostrer professzor a Legacy: A Genetic History of the Jewish People (Örökség: a zsidó nép genetikai története) c. könyv szerzője amerikai zsidó. Akkor szted amerikában sem tanítanak biológiát?

Előzmény: Potyli (4598)
newnikk Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4599

Az európai kultúrnemzeteknél ez nem így van természetesen. Magyar (mémet, portugál) az, aki magyarként (németként, portugálként) él.

Mert a ezek nem rasszisták.

Előzmény: saidac (4593)
Potyli Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4598

Nem tanitanak ma mar biologiat MO-on?

Előzmény: saidac (4593)
saidac Creative Commons License 2012.07.29 0 0 4596

Az én törvényeim nem szelektálnak faji alapon. Ezzel együtt elfogadom, ha más népek faji alapon határozzák meg magukat, így én is zsidónak tekintem azt, akinek az egyik nagyszülője zsidó.

Előzmény: Törölt nick (4594)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!