Azt szeretném kérdezni, hogy mekkora a legnagyobb gumiméret amit gyári futóműre fel lehet rakni?
Ha terrano, akkor 31x10.5
Elöl a műanyagokkal kell egy kicsit játszani különben beleér ha alászeded a kormányt. Flexel vagy dekopír fűrésszel pillanatok alatt megoldható. Ha feltekered a torziót akkor nem ér bele, viszont a keresztstabilizátor gömbfejeid egy hétig sem fogják bírni.
Most megnéztem jobban, az alján is van egy fehér szerkezet, amibe tényleg bele is megy 2 vezeték, de ez amiről én kérdezek ez fönt van és 2 vastagabb gumicső is belemegy, ami fémcsőben folytatodik a tűzfalon és megy a motorhoz(gondolom az üzemanyagcsövek)
Szia! Köszi de ez nem az alján van, hanem mellette, szinte egy egység a szürővel, a szürő teteján van a kézipumpa a légtelenítéshez és ez gyakorlatilag pont mellette van, de összeépítve a szürő házával és csövek is mennek bele, a tetején meg 2 vezeték bekötési hely...... lehet, hogy akkor ez is az amit te írtál? A szürőm aljába semmi nem megy a szürű simán be van tekerve a pumpás házba alulról.
Hello, ha egyre gondolunk akkor az üzemanyagszűrő aljából kijövő 2 vezeték ami azt hivatott szolgálni h jelez ha le kell emgedned a szűrőben felgyülemlett vizet. Ilyenkor elvben egy kis sárga lámpának is ki kellene gyulladnia a műszerfalon.
Rakd vissza vhogy, baj nem okozol vele, nézd meg melyik állásban alszik ki a lámpa, ami csak járó motornál fog kialudni ha minden ok.
Kérlek segítsetek! Terrano II '94-ből. Melynek az üz.szürő/kézipumpa mellett van valami elektromos alkatrész 2 vezetékkel(piros-fekete) mi ez a cucc és ha leszakadtak a vezetékek.....álmoskönyv szerint ez biztos nem jó. Ugye? Ráadásul az sem derül ki, hogy melyik lábra kell a piros és melyikre a fekete....... Köszönöm ha tudtok segyteni, ha nem akkor is! :-)
Hozzáértők segítségére lenne szükség! Terrano II. 2,7 TDI-ben 2.-3.-4.-5. sebességben gázadáskor /vagy motorféknél kis fordulaton amikor már remeg és vissza kellene kapcsolni/ magas csilingelő hang (mintha láncot,vagy üveget húznának) jön az osztómű-kardán környékéről. Olajszintek OK,kardánkeresztek újak,kardáncentírsúly megvan.Kipufogó leömlőnél védőlemez nem laza,hátsó diffi kúpkerék nem lóg. Elsőhajtással,vagy felezővel közlekedve nincs ez a hang,csak utcai 2H-ban.
Sziasztok! Valaki tud egy villamos kapcsolási rajzot adni vagy feltölteni Nissan Terrano I 1991-es évjáratú 2400ccm benzines modellhez? Segítsetek mert fontos lenne :) Előre is köszönöm :)
Igen olyan de szakaszos állásban nem töröl. Nyomorék volt a relé (javított, körberagasztózva), azt hittem hogy az a baja és kicseréltem, de még mindig nem töröl. A motornak nincs baja mert a 2. állásban szépen töröl. A kapcsoló lehet rossz? Mondjuk nem olyan nagy gond, nem ér i meg ha sok ezer az alkatrész, csak idegesítő néha.
Beraktam a hátsó ablaktörlő relét de a szakaszos törlés még mindig nem megy, csak az állandó. Van ötlet, hogy mi lehet a baja? A motor jó mert töröl, de csak a 2. fokozaton.