Meg mondom őszintén nem is tudom erre mit írjak a kisfiam kreatív megoldásait a a te gyerekkori árnyékszékeddel összehozni ?! Nos életkorodra való tekintettel csak igen meggondolatlan kijelentésnek veszem .
Virágszálam most foglaltál állást !!! :-)) No én pont ilyenre gondoltam!! De komolyan ezt a fajta hozzáállást hiányoltam . És nem azt hogy ne szóljunk mert nem ránk tartozik . üdv doktor4
" "nem tudunk nem akarunk állást foglalni" . Gyulám pedig kéne de nagyon" De még mennyire, hogy nem kell.
va-tibornak, Gyulának teljesen igaza van, a sok állásfoglalásnak, csak még nagyobb gebasz a vége.
Segíteni szeretnél?, én is. Egyetlen normális módja van. Kettészedjük a problémát a'la BB. Hagyjuk a topichajót, úgy is rohadt hideg van, ráér még a másik ügy a fontosabb. Mindkét fél (az állásfoglalók, és segítők is) fegyverszünetet köt, a Budapest Boat Show idejéig. Erre az eseményre (ami jó nem, de majdnem) félúton van, mindkettőjüket elhívjuk. Zolitól ezúton is addig a közösség nevében további türelmet kérünk. Ott szépen személyesen (lehetőleg addigra "netkarate" mentesen) higgadtabb hangulatban leülnekegyáltaluk elfogadott és valóban segíteni akaró személlyel aki a békéltető bíró szerepét(érintettség hiányában) el tudja játszani. A többiek max távolról szurkolnak azon, hogy egy mindkettőjük számára elfogadott komprommisszum megszülessen kettejük között, ami a háború végéhez vezet.
Ezután lehet foglalkozni a topichajó ügyével.
Tehát: Zoli kérlek fogadd el, és légy még türelmes a Boat Showig.
Beer-ci te se itt, vagy a kultúr mögött akard megoldani, higadtan leülve szerintem menni fog.
Barátok voltatok, ne legyetek ellenségek.
Többieknek: minden hozzászólás és állásfoglalás eddig csak csak olaj a volt tűzre, ti is tegyétek félre a topichajós problémákat addig amig a fontosabb ügy meg nem oldódik.
Hali ! Én anno Nagyhideghegyen tanultam Igen-igen buckás pályán. Egybeöntött Dachstein Concord versenycsukával. Lécem 2 méter alatti nem volt de van még valahol egy 215 ös lesiklóm is. Azzal szerettem lejönni Hideghegyről ami 10 Km. Amit anno tanitottak az aJET stilus volt . Egy pár évig minden télen szinte fenn laktam .Volt egy szezon amikor crossmotorral jártam fel télen is . Az erdőgazdaság gépésze a haverom volt ,ő is motorozott. Aztán nősülés ,gyerek,másodállás -----stb. Vagy 5 éve nem sieltem.
Olvasom itt a beírásokat és szomorkodom, mert még a teljes agyam birtokában se tudom felfogni , hogy általam tisztelt barátoknak, uraknak miért kell egymást ilyen alpári módon megszólítani.
Közölünk a két érintetten kivűl Doki és talán Marci ismeri a történet minden szálát , így mi mást nem tehetünk, mit hogy szótlanul figyeljük az események alakulását, bízva abban , hogy talán nem jut el az ügy a bíróságig. A másik alternatíva, hogy barátként felvesszük a telefont, beülünk az autóba, és mindkét féllel jószándékkal beszélünk. Személy szerint én mindkettőt megtettem , de a békítő szavak nem sokat értek.
Innentől kezdve csaK REMÉNYKEDEM A JÓZAN ÉSZ DIADALÁBAN , de már csak kivülről figyelek.
Barátaim ! Nektek is a második megoldást javaslom megtenni . Hátha sok lúd disznót győz . ( Nem pejoratívan értendő )
Barátotok Kutya56, alias Zsolt, TiborpapánakAndrás, Hakának a vontatókapitány, amúgy meg Gyöngyi hű ebe.
Azt mondod a gravitáció ,súly,légellenállás és ezek összefüggései is kommunista szellemben hatottak egymásra?? Akkor most hogy van.. Ahogy az üzleti érdekek megkívánják? :D