Megjött végre megint a hó! Ha nem olvad el addig, akkor a hét végét kint töltöm az ERDŐBEN. kb. 15cm esett! Igaz egy kicsit vizes de a hegyen hidegebb van, így talán megmarad! Megkeresem a muflonokat!
Ja, hogy én????????? Egy használt fujifájnpiksz5600-at, a többi manin pályinkát+sört+bort jóskabácsinak + az összes igazhitű barátomnak, kisbergicsnek egy zsák magot.
Nem ajánlásról van szó, a gépet már megvettem! U.hu-tól kérdeztem, hogy 150e-ig ő mit venne, váz + valami alapüveg szinten? Na erre nem kaptam még választ :)
Egyébiránt van rajta egy 18-55 is kitobi és passz, majd ha kihevertem a gépvásárlást, akkor kéne egy 50-500 és kész, többre nem igen fog telleni.
Én nem nagyon értek a cánon obikhoz, de alapnak vennék egy 18-200-at, és még vagy egy fix 4/300.at , vagy egy 2.8/200-at extenderrel. Így hirtelenjében ez jut eszembe, meg ahogy a kisgyerek mondja, amire van pénzed...
Futoz nem hinnem, hogy megveszi :-) Beszeltem vele, majd meglassuk hogyan lesz mert kozbe talaltam egy egesz jo kis alternativat. Csak elobb valaki vegye meg a Tatonkat ;-)