Figyelem minden defensive játékosnak. Ma este 18.00-tól a One Dinnerbe elméleti oktatás lessz. Részvétel kötelező, egyenlőre több lehetőség nem tervezett a közeljövőben. mindenkit várunk. ( Defensive captian 51 )
Szevasztok próbáltam jelentkezni a csapatba az oldalon található e-mailekre írtam de nem kaptam visszjelzést. Szeretnék jelentkezni a csapatba! Azt szeretném megkérdezni hogy ezt hogyan tehetem meg. Emellett egy-két információ is jól jönne ezzel kapcsolatban. Nagyon szeretnék játszani, régóta érdekel, de még nem volt ennyire közeli lehetőségem arra hogy ezt meg is tegyem. Előre is köszi.
Sziasztok! Régóta keresgélek Nyíregyházán Amerikai football csapatott és végre a héten rátok akadtam, érdeklődnék, hogy egyáltalán kerestek e még embert a csapatba, és hol tudnék jelentkezni! Előre is köszönöm a válaszotokat, és remélem majd találkozunk!
Sziasztok! Akinek van felszerelése vagy kölcsön tudja adni valakinek a szerdai bemutatóra az jöjjön el kedden a dinnerbe 18:00 ra és mindent megbeszélünk! Akik mondták hogy jönnek azokra számítok! Vola
Ha valaki nem tudott ljönni a defensive oktatásar, és beakarja pótolni a mulasztását, akkor az pénteken 18-órától legyen ott a one dinner-be. Hajrá Tigers
Köszönöm szépen a védelem azon részének aki megjelent a tegnap esti összerázó, beszélgetős összejövetelen!!!! aki nem volt ott az így járt !!!! 51 Tatupu