Talán maradjuk annyiban, hogy Piton csak a 12-18 éves rajongólányok fantáziájában meleg, igaz, hogy az összes többi hímnemű karakterrel együtt... *NevemTeve szégyenkezik, de nem tudja megszeretni a különféle Snarry/Darry/Marry fiú-fiú párosításokat* Ja és, hogy Pitonnak tetszik Lily, az természetesen nem spoiler, hanem az én egyik novellámból származó információ;)
azt hiszem ezt már nem merte volna megkozkáztatni. abból aztán tényleg irtó nagy botrány lett volna.
gondolj bele, ha azt jelenti be a közönségnek, hogy Piton meleg volt, szerinted azt is megtapsolták volna??? szerintem hirtelen egy csomó rohadt paradicsom alatt találta volna magát. :)
Részben dolgoznak, részben áramszünet van, és harmadjára s nem utolsósorban hálát adnak a sors szerepét magára öltő JKR-nek azért, hogy véglegesen bebizonyosodott, amit mindig is sejtettek, hogy Piton nem meleg DD
oh...semmi gond!...Akkor én kérek elnézést!...^ ^˘... Tényleg a "fanfic" miatt gondoltam rosszul...de akkor gomen!...^ ^˘... Azért arigato,hogy elmondtátok a véleményeteket:) pusszancs
Már átmentünk Lovecraft-ba, meg Artúr királyba, de egyre jobban tetszik, annyira, h attól tartok nálam végül letúrta a CP-t a "Legjobb Snarry" helyezésről...
*NevemTeve sokat gondolkozik, hogy mit is mondjon, hogy ne legyen sértő, és végül csak az írja le, ami nem bántó.* Megnéztem az oldaladat, szerintem nincs sok köze Harry Potter világához.
Gondoltam jelzem itt is,hogy Fanfic író versenyt hírdetek!...^ ^... (Remélem nem gond,hogy itt hírdetem!!!...~ ~...) Ha érdekel a dolog,akkor a további infókért kukkancs be ide:
http://www.gportal.hu/portal/allaboutoffjapan/
...Várom a Ficukat!...^ ^...
u.ír.:...A hossza direkt nincs megadva,vagyis ha több részest szeretnél írni felőlem okés,csak akkor a jelizésednél írd meg a kért adatok mellé,hogy hány részes lessz!!!De 6-nál azért ne legyen több!...^ ^˘... És figyelj oda,hogy 1 fic-el jelizhetsz csak,vagyis akkor azon belül kell hogy legyen az a pl.:6 rész,ha hosszabbat akarsz írni egy "sima" slash/fic-nél!...^ ^...
de jó! :D nbaon megörültem a frissnek :) és mért van az, h nem tok véleményt hagyni? O.o asszem már a múlkor sem ment :( na mind1, a lényeg, h én olvasom és szeretem, és köszi a fordítást! :))) ^^