Igen, mikor már majdnem oda értem én is rájöttem. Fogalmam sincs miért szombatra gondoltam, na mind1. Holnap meg nem fogok tudni eljutni oda, szóval én nem leszek. :( Jó lett volna a talin lenni, egy kicsit beszélgetni legalább. Legközelebb, ha lesz találkozó, akkor megyek, csak ne jöjjön közbe semmi. :)
Úgy tűnik, holnap még mindig fogok jönni. :) Fél 10-re érek oda, bár lehet hamarabb is ott leszek, hogy biztosan ott legyek. Citrus-liget majd telefonon kereslek, merre leszel. :) Nem akarok már pofátlan lenni, esetleg keserű nariból a fűzlevelű salicifolia fajtából nem tudna nekem valaki egy kis ágat hozni, nagyon hálás lennék. :))) Ezen elérhető leszek: +36308946593
Az én törpe gránátalmám 3-4 éve rendszeren virágzik, idén új helyre került déltől érte a nap egész napnyugtáig kb 100 virággal hálálta meg, ebből kb 5 kötött be és 3 db termésből tudtam szedni magokat, várom a kelést. Képet majd keresek
Én az én törpegránátalmámat a monori kisálatt vásáron vettem pár éve, szokott lenni növény is bőséggel bár a korai időpont és az esetleges fagyok miatt mindig az őszi börzék a nagyobbak
Az is egy lehetséges útvonal, amit leírtál, így egy hátsó kapun jutsz be. Szerintem ott valamelyik mellékutcába (persze ahol tábla nem tiltja), ingyen is lehet parkolni. A főbejárat felől a köves úton vigyázni kell, az egyik ismerőst tavaly ősszel 30000Ft- re büntették, mert előtte való este kihelyeztek egy mobil megállni tilos táblát ő, pedig nem vette figyelembe. Van egy külön parkoló is, de az egyre zsugorodik, ahogy a börze növekszik.
Nem tudtam pontosan behatárolni, hogy hol is lesz a vásár. Jól tudom, hogy Vecsés irányából Monorra érve balra kanyarodunk, végigmenve a vasúti sin által keresztezett úton pedig jobbra fordulunk, a biróság felé. Ott továbbhaladunk, és a Gomba felé leágazó ut után megyünk még egyenesen, és egyszercsak ott leszünk?
Szoktak citrusféléket is és egyéb egzotkusokat is, bár ilyenkor márciusba ha komolyabb fagy lesz, azért ott van a kérdőjel. Én úgy láttam az előre jelzésbe, hogy vasárnap reggel már nem lesz. Ma reggel nálunk -8 volt.