Hát, biztos nem gondolta volna ezt senki, amikor tavaly megnyerte a TW az alapszakaszt.
McHalera kíváncsi leszek, nem lesz könnyű dolga.
Furcsa ezt mondani, de Casseltől és Spreetől meg kéne szabadulniuk minél hamarabb szvsz.
Hát szerintem az origo megint félretájékoztatta magát. Malone a legutóbbi szezont kivéve mindig a Utahban játszott és egyébként nincs bajnoki címe. Pont ezért ment tavaly a Lakersbe...
Origo:
A 41 éves Karl Malone vasárnapra tervezi hivatalos búcsúját a profi kosárlabdázásról. Az erőcsatárának a mostani lett volna a huszadik szezonja, Kareem Abdul-Jabbar mögött ő az NBA második legtöbb pontját szerző játékosa. -->A Lakersen kívül játszott a Utah Jazzben, és a Michael Jordan féle Chicago Bullsban is<--, 54 852 perccel ő töltötte a második legtöbb időt a parketten.
:-P
amúgy én most kaptam meg annak a meccsnek a felvételét, és végig tudtam nézni egészében a történteket. nagyon enyhének tartom Wallace büntetését. ő hergelt a legjobban. és Artest meglepően jól viselte az elején a dolgokat, csak hát azt már ő se bírta, hogy fejbedobták kintről.
- Szóval, gyerekek,mit tanultunk ma? Hogy nem lépünk a pályára, ha nincs ott semmi dolgunk, különben úgy járhatunk mint az a bácsi ditroitban: kap tőlem egy hatalmas sallert...
fú, hogy utálom azt a csúnyánfaltolós-kézeltörős denny fortsont (kisbetűvel...!) egy dagadt disznó testébe rakott kis pöcs, és még a haja is segg idétlen.
de most megnéztem a statjait, és meglepően jók. most legutoljára amikor 43at dobott, akkor is 14/32-t dobott, ami 0.438. szoval ez se rossz. de voltak olyan meccsei is, amikor 12/32-t, 9/23-t és 9/22-t dobott. úgy látszik ezek jobban megmaradtak bennem:-)
zsákolóra? Kárter Vincét, Mekkrédit, Kóbit, Amarét, Lebront, DvénVédet, AK47-et, Kenyonmartint, Ginobilit, és persze valami nagyonbundagyanús pontozást is elintéznék, hogy nagy legyen a sértődés. És persze sok kísérletilehetőséggel, meg javítással, nehogymá 15perc alatt le lehessen zavarni a dolgot, ja és persze legalább 3 fordulóval, hogy sokat zsákoljon a sok f@rok. Ezért további résztvevőnek meghívnám Dzséricset, meg nemtommégkit. És módosítanék a szabályon, a palánk alatt állna Frederik Weiss, őt kellene átzsákolni, miközben ő felugorhat, meg minden.
pontozóbíró pedig a padödö meg dízsé dominik lesz, esetleg Doctor J -t is beengedném nézőnek...