Egy hete vettem egy 96-os 1.8-as Avant a4-est a kilóméter világításom helyenként hiányos, érdeklődnék hogy kilehet cserélni az izzót vagy nem?!Vagy forrasztásos a történet és ha igen estleg nemtudtok izzó tipust hogy rákeressek hol lehet venni!Egyébként első audim és nagyon imádom:-)
Egy 2008-as Audi A4 MMI rendszerevel van folyamatosan problemank (hol szol, hol nem, de inkabb nem). Mielott reszletekkel "terhelem" a forumot, szeretnem megkerdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata a temaban, vagy esetleg meg tudja-e mondani, hogy hol erdeklodjek.
Segítségeteket kérném a következő problémámhoz.Van egy A4 2.5 V6-os 2005-ös évjáratú autóm.Teljes vezérlés csere görgők, szíjak,vízpumpa,komplett adagoló felujítás és mind a hat porlasztócsúcs.Üzemanyag rendszer és tank átmosva szűrő kicserélve,Tehát totál felújitva. Ha valaki tud valami okosat irjatok előre is köszönöm.
Sziasztok! Belinkelem a nemrég említett autómat, hátha valaki ilyet keres (vagy valakinek a valakije). Az ár alkuképes (mint ahogy lejjeb is olvasható). Teljes nagyszervíz és műszaki felkészítés után, csak bele kell ülni, és menni vele!
Sziasztok. A4 Audit szeretnék venni ami 2010-es minimum. Nagyon tetszik a kaszni, a belső és minden kis részlet is ! Kérdésem az lenne hogy milyen motoral érdemes venni ( évente kb 13000 km megyek de többet tervezek ) mekkora szerviz költségel lehet számolni ? Minden értékes tapasztalatot előre is megköszönöm !!!! :)
Hatalmas köszönet ezért is !! Remélem neked is sikerül könyvet találni hozzá. Egyébként az enyém is 1.6 benzines ! Az 1.8 T már kicsit dúrva lóerőbe no meg persze etetni SŐT az átiratási költségek sem pénztárca kímélőek ! :)
Üdv mindenkinek ! Olyan iránt érdeklődnék itt ,hogy nincs-e valakinek Audi A4 B6 -ról valami magyar nyelvű használati utasítás vagy kezelési kiskönyve ? Vagy bármi amiből kicsit tudnék tájékozódni az autóm felől. Gondolok itt gombokra stb.. Pl a Bal 1 ajtóba a tárolórekesznél mi az a 2 gomb ? Köszönöm szépen előre is !
Szia! A Tiéd tényleg nagyon szép! Mit kellett felújítani rajta? Az enyém teljes nagyszervízen esett át(vezérlés, olaj, szűrők stb). Fútóműben minden rendben van. Tényleg fáj a szívem érte. :(
Az enyémet tavaly februárban vettem, full felújítottan, fele ennyi valós km-rel, téli és nyári gyári alufelni garnitúrával, éppen 850-ért. Szóval szerintem engedned kell...
Bár ha egy mód van rá, azt javaslom, tartsd meg :)
Sziasztok! Új vagyok, és számomra kissé keserű témával kezdenék. Van egy 1998 májusi A4-em, AFN motorral, gyári sport futúművel nagyon sok extrával. Nincs meg régóta, de nagyon szeretem. Nemrég készült el (kisebb-nagyobb sérülések voltak rajta), viszont most mégis el kell adnom. Szerintetek mi lehet a reális ár érte? Eladni szeretném, nem árulni. :) Használtautón nézelődtem, most 850 000ft irányárat tűztem ki rá. Km 300 000 van benne, ami szerintem elfogadható egy ilyen korú kocsinál, viszont az állapota tényleg lenyűgöző. Ha valaki esetleg keres ilyet, szerintem érdemes megnézni. Ha szerintetek nem stimmel az ár nyugodtan szóljatok!
Egy B5 ös 99' es A4-esről lenne szó (AFN motorral). A problémám az, hogy független a külső hőmérséklettől hideg indítás után nincs emelt alapjáratom, DE úgy 2 percenként random gondol egyet és megemeli 1000-re úgy 5-10 másodpercig majd visszaáll 800-ra. Ezt képes többször is megtenni (ha hagyom alapjáraton melegedni) addig amég el nem éri a 60-70 fokot a víz. Üzemmelegen ha járatom nem csinálja. Mi lehet a probléma??
sziasztok! Kcsivasarlas elott alok es egy 2002-2004 a4 melett dontotem 1.9tdi mlotoral.es nagyon sok model van amelyik 5 sebeseges es azt mondjak az eladok hogy 130 lovas! nem csak a 6 sebeseges 130 lovas?
Termosztátot nézném meg első körben... Vagy probáld letakarni a hütőt elől egy karton papírral.. De figyelj hogy nehogy ezután túl melegedjen... Audi betegség egyébként a termosztát... Sokan szenvednek hogy visszahül a motor .....
de sajna vannak apri hibái amire nem tudok rájönni
elsö az hogy akkor füt csak ha kicsit jobban tolom neki.. alapjáraton kihül és hideget nyom ..
peddig digit es...
második hogy a reggel elsö inditásom keserves mind ha nyomás el menne beindul duran kettöt és le ál vagy fel ál rendesen de akkor többet soha az nap gond nincs vele hidegen melegen gyönyörü fix az alapjárat ....
98 as a4b5 avant tdi!futómű kérdésem lenne!ültető rugó volt alatta ami a földtöl a sárvédőig 64 cm(eleje) volt a hátulja gyári 70 cm de az elejével sokszor leért ma kicseréltem gyárira az elejét de 72 cm távolság gondolom mig a rugó nem huzódik össze csak addig mert más gyárit mértem (faceliftes volt)és elöl 68cm hátul 70cm volt a földtöl a sárvédőig! a lényeg igy elég csunyácska az álítható futómüvön kívül van valami olcsó tipp a megoldására hogy valahogy köztes legyen!a gyári rugok szineit meg senki nem vágja én olyat tettem most alá amin 3barna és egy sárga vonal van!
Van egy Audi A4 B6-osom, amiről az előző tulaj levette az emblémákat a csomagfedélről. Én szeretném visszarakni. Az lenne a kérdésem, hogy valaki le tudná nekem mérni, hogy hol van a gyári helye az Audi, illetve az A4 emblémának?
Lenne egy olyan kérdésem, hogy valaki rakott már kettős tömegű lendkerék helyet simát olyan autóban ami gyárilag kettőstömegűvel lett szerelve, esetleg megosztaná a tapasztalatát?!
+1 gyári gamma cd-s rádióba hogy kell beírni a kódot? :)
Sziasztok! (Téma kissé OFF, merthogyezegyA3deazérthátha)
Valaki cserélt mostanság lendkereket az autójában? Az enyém elkezdett szólni, dehát a legnagyobb fájdalom h. DSG.-s. Lendkereket pedig kuplunggal együtt ugye :(
A szekér 2005 2.0pdti A3. motor BKDs. Tapasztalatok? Vmi költségkímélő beszerzést tud vki?