mondja ezt egy huszadik senki picsa, aki még semmit sem tett le az asztalra. istenem... a magyar "sztárok"... és ilyenek ülnek ott ingyen VIP jeggyel. csupa csúnya dolog jut eszembe, hogy mi mindent kívánok neki :-)))
hahó emberek! két felhívás! az első : hadat üzenünk gombosedinának aki élő adásban korán reggel slágerrádióban fikázta a koncertet hogy szar volt és el is jött. mert hogy eddig szerette Kylie-t de hogy az ismert számai fel voltak tuc tucosítva és nem tetszett neki (ez hülye nem is volt semmi felturbózva) szerintem ez nem is Kylie- koncerten volt hanem Kistehénen a zp-ben... vagy keveri a konfessönstúrral.... szóval! gyerekek! kinyírjuk? :D
így járnak a későn ébredők... már mindent leírtatok, bár valóban nincs rá jó szó, hogy mennyire jó volt a tegnap este!!! ennél szebb születésnapi ajándékot nem is kaphattam volna ;) és kit érdekel a közönség többi része? aki akart jót tombolt, ordított és táncolt. persze jó lett volna ha...de a lényeg, hogy kylie itt volt és profi show-t kaptunk tőle! köszönjük! "életre szóló élmény" - nem agyonhangoztatott szlogenként, hanem tényleg!
kedvencem (most láttam a youtube-on és megint jót röhögtem), amikor a Kids után énekelteti a közönséget és a végén nyög egyet, erre mi is nyögtünk, és kitört belőle a nevetés :-))
Tudom miről beszélsz, mert mi meg a 102-ben voltunk. Mi is szerettünk volna felállva bulizni, de egyrészt a security , másrészt a körülöttünk ülők "közönye" visszatartott tőle minket. Aztán a végén nem bírtuk tovább és úgy döntöttünk, hogy aki látni akar tőlünk az hozzánk hasonlóan álljon fel és úgy bulizzon:-)))
Annyira AMAZING volt ez a tegnap este hogy tényleg nem lehet szavakba önteni!!!!!!!!!!!!!! Kylie élőben szebb mint bárhol máshol máshogy, aranyos, kedves, olyan nevetés kapott el mikor magyarul beszélt, mert hihetetlen édes volt :))
Rocco téged láttalak, Jude bocs a sok könyökért a válladon meg fejeden :D::D
Hali! Mi a 104-es-ben voltunk a kiemelt állóhelytől kicsit balra,elhiheted tomboltunk volna,de a sok agysebész biztonsági,ahogy felálltunk,mindjárt ránk szólt:-üjjé le:-)Ha a végén láttátok már annyian felálltak,hogy meghaladta a képességeiket és nem tudták eldönteni,hogy mi legyen,úgyhogy hagyták:-)
Amúgy a koncert óriási volt,ezer %-ig megtervezett,minden pillanata,minden a helyén volt.A látvány nagyon ott volt,Kylie meg egyszerűen egy tündér bogár,meg tudnám zabálni. Ah csak asszony meg ne lássa,kapok a pofámra:-)
És itt az RTL két írása: http://www.rtlhirek.hu/cikk/166811 http://www.rtlhirek.hu/cikk/166869 Abban talán igaza volt az írónak, hogy a sok átöltözés egy kicsit megtörte a koncertet, de én nem háromnegyedházas koncertnek neveezném a tegnapit, ez majdnem teltház volt.
Szavakat tényleg nehezen lehet találni rá, milyen fenomenális volt a tegnapi koncert, élveztem minden egyes percét, pillanatát! A feleségemmel együtt voltunk és neki is nagyon tetszett, pedig ő nem Kylie-rajongó. Hihetetlen, milyen gyönyörű, erőteljes, tiszta hangja van ennek a nőnek, ezt élőben hallani és őt látni felejthetetlen élmény!!!
Örök hála a feltöltött képeitekért, nagy kincs nekem is, mert fotómasinát én sem vittem magammal :)