Akkor ezek szerint nem sok sikerrel járt a 2. cserem gyakorlatilag kidobtak 2 teljesen jó forgócsatlakozót a semmiért - mint ahogy nálam is :(( az a durva a Renaultnál, hogy nincs egy autószerelőjük se.... ha lenne, megjavítaná a hibákat, de ezek csak cserélni tudnak, egyik alkatrészt ki, másikat be. Ha még mindig nem jó, a mellette lévőt dobják ki, raknak bele újat... az eszem áll meg :(
Kóspallag: aranyos vagy, meg Benjy is, köszi :))) de sajna időközben bejött más elfoglaltság. Talán majd Szilveszter, oda jöttök?
De, sajnos tapasztalom, mármint hogy nemis, a Nicky például nem. Monnyuk ő ijen acrobatikus rockendroll vagy miafrancot művel, tehát tényleg nem indokolt, de kb ő az első akitől nem ezt hallom :)
Mostmár minden el van intézve, kaja, szállás, én nem ajánlok fel szállást mert már ígyis Pexékkel voagyunk 3an a szobába, deha elégnagy a szoba és beférsz akkor szeretettel várunk, úgyse sok alvás lesz.
Én is túl vagyok a második forgócsatlakozó cserén. A hiba változatlanul megvan.
Ma megyek vissza megit a szervízbe. De most egy másikba. :) De már nagyon nagy vihart kevertem már vele. Ha onnat is elhajtanak, akkor irány Bp.
Szerintem a hang a szervóból jön. Ezek szerint talán neked is?
Kóspallagra miért nem jössz?? Össze lehetna hasonlítanunk a ciripelést! ;)
Ha a szállás a probléma, akkor aludj nálunk! Vagy mondok mégjobbat. Eljössz hozzánk, majd átülsz hozzánk és mi felviszünk. A kaját Panni és Benjy intézi. Ennél jobb ájnlatot keresve sem találsz. :D
A Megane ma volt szervízben, de a fogócsatlakozó-csere után is ugyanúgy ciripel a kormány :(( az a durva, hogy csak menet közben lehet hallani, de arra már nem hajlandóak, hogy kipróbálják, előbb dobálnak ki belőle mindent :(