Dires no problem lemehetünk majd nyáron telkünkre, oda nincs is messze Szolnok meg ilyenek, és nem fog szólni senki nem lesz mamóka (szomszed is eleg messze) :)))
OK, rosszul irtam, a 2003-as elso bulira gondoltam. Valoban nem a koszonetert csinalja az ember, de azt vegkepp nem varja, hogy koszonet helyett pocskondiazzak, amit csinalt...
Urak,
Eladó a kocsim, amit mindenki ismer:
röviden
E39 528i, 1997 06, fjord szürke, metál fényezés, steptronic, első tulaj (Wallistól újonnan vettem), sérülésmentes (ellenőrizhető), garantáltan, ellenőrizhetően 60e km, CD, gyári kfém felnik (17), + új pirelli téligumi garnitúra, multikormány, BC, xenon (gyürüs), LED-es hátsó lámpa, tempomat, digit klima, stb, stb, mindenki ismeri a régi tagok közül, önmagáért beszél.
Tel: 30 619 8621
Dires,
maradjunk abban, hogy a 2002-es bulit én szerveztem, és a házat nem te bérelted. Nekem se köszönte meg senki, de ezt nem a köszönetért csinálja az ember. A többi stimmel :)
1. Osszetarto volt a banda. Mindenkiben megvolt, hogy azert megyunk, hogy egyutt bulizzunk. Eppen ezert nem ment mindenki szana-szejjel!
2. Reszegen csak KIT-car-t vezettunk...
(jo, motoroztunk is, ott mar mazli, hogy senki nem csavarodott fel semmire)
3. 2002-ben meg kulturalt maradt az egesz buli hangulata, es allitom, hogy ezert ereztuk jol magunkat. A tavalyi mar olyan mertekben durvult el, hogy az nem emberi.
En mondtam, hogy ne legyunk egyre tobben, mert tudjuk, hogy abbol mi lesz. Az utolso bulin mar kb. 20-an voltunk. Mindenki elrohant mindenfele es mire felocsudtunk 3-an maradtunk. VPOP, Kuni es en. Elindultunk a Petofi setany fele, mire ok kitalaltak, hogy elmennek a Palace-ba, amihez marhara nem volt kedvem mert baromi messze volt. Az lett a vege, hogy tok egyedul ott ultem a Beach House-on a Party Cafe-ban, amikor vegul befutottatok a GZ-vel.
Konkluzio:
Eddig hol a SAI hol en szerveztuk a nyari bulikat, de en a legutobbi utan letettem arrol, hogy megegyszer megcsinaljam. Miutan a 2002-ben kivett hazat tavaly nem tudtam mar kivenni, mert lefoglaltak az egeszet teljes 2 hetre, - hatalmas tavolsagra - 2 haznyira vettem ki a masikat, ami szerintem teljesen korrekt volt mind arban, mind helyben. Erre szinte mindenki csak fikazta a helyet, hogy itt nem lehet majd bulizni, merthogy ott a mamoka stb, stb. Nem kell orom odakat zengeni, de senkitol sem hallottam, hogy: "kosz, hogy intezted!"
Ugyhogy lesz buli. Ha valaki intezi...
Felreertes ne essek. Nekem az a hangulat es szethuzas nem tetszett, ami az utolso bulin volt.