má' én is akartam mondani, hogy alsó kettő nem Ando, csak tegnap annyira nem vót időm...
az első képen ő van és kawaii (tényleg jól áll neki), mostanában is hord, pedig nem szemüveges. látnátok filmekben, milyen imádnivaló (főleg ha dühös, meg amúgy pszichopata szerepekben nagyon hot:)))
kijött dvd-n is a legújabb filmje: Gimmy Heaven a címe, Ryuhei Matsuda a másik főszereplő, király film lett, láttam a trailer-eket. márciusban szintén Ryuhei-el együtt egy új film bemutatója, amit Takashii Miike rendez. az is jónak tűnik, dráma és nem horror:)
lehet, hogy nehéz megtalálni benne ezért berakom linknek a Toyota-s képeit. messze ő volt a legkúlabb az elsőben:)) a másodikban J. Murakami nem szerepelt.
Na, végre sikerült megnéznem az összeset! Persze amiben Ando szerepel az a legsötétebb, úgyhogy nem sok látszik belőle, de azért a reklám nem rossz. :)
jah, tényleg nagyon jópofik és ötletesek voltak a sztorik, de ez a stupid Toyota kidobta a filmeket. már annyi helyen néztem, és sehol... (ha valaki ráakad, szóljon!)
2004-esek is voltak ugyanezzel a szereplőgárdával, de azok már messze nem ilyen kreatívak (azok sincsenek már rajta). a honlapról nem lehetett lementeni sehogyse.
nagy nehezen ráakadtam egy kincsre. ha még emlékeztek a TOYOTA reklámfilmekre, amit 2003-ban készítettek öt népszerű, fiatal színésszel:) a barom Toyota levette a filmeket a honlapjáról, gyakorlatilag sehol nem lelhetők már fel (legalább dvd-re tették volna, vagy valami...), de nem egészen véletlenül egy honlapon beléjük botlottam (talán lementett fájlok) és ha nem is a teljes, hosszú változata a több perces filmeknek, azért egy negyedperces kóstoló, rövid verzió megmaradt belőlük az utókornak. kár, mert nagyon jól voltak kitalálva a sztorik, mindegyikük egy emberi karaktert képviselt humorosan, a kedvenceink meg baromi kúúúlan néztek ki:)
Csajok, nekem van egy rakat DEG-em, ha valakit érdkel. Gauze, Macabre, Kai, Kisou, Vulgar, Withering to death, meg a Cleaver Sleazoid. Meg két mini album (Missa és Six ugly). Bár, gondolom nektek már megvannak ezek....