Én kb 4 hónapja vásároltam ezért tul sok infót nem tudok adni. De azt tudom javasolni,hogy 4/3-as monochrome kijelzőst ne vegyél.Nem lehet javitani és nagyon drága az új. Bár találtak rá megoldást ,citroen c5-ös kijelző.De szinben nem azonos a műszerfallal.Tipushiba lehet még az airbagkontakt hiba.Nekem a baloldlival indúlt és mos a jobb oldali hibásodott meg.
Nagyon drágák az alaktrészek ezért fontold meg,hogy mit veszel.
Üdv Mindenkinek! Egy kis segítséget szeretnék kérni. A közeljövőben vételeznék egy ilyen típusú autót, 3.0-ban. Abban kérnék segítséget, hogy mire figyeljek oda, vannak-e típushibák? Eddig Citro xm-m volt, ahhoz képest megbízhatóbb? Minden véleményt szívesen veszek. Előre is köszönöm!
Köszönöm a segitséget.Időközben sikerűlt kioperálni.Most a hátsó üléssor előtti hamuzóval küzdök.Nem akar zárva maradni.A kivételét még nem sikerűlt megoldamom.
két vékony csavarhúzóval ki lehet bontani, csak egyforma erőt kell kifejteni mindkét oldalon.Véleményetekre lennék kiváncsi, bár nem túl nagy az élet a fúrumon.Szóval kinek mi a véleménye erről a hátsó lámpáról?
Szia Magus01!Egy bankkártya szerű valamit,vagy inkább többet bedugsz a résekbe és úgy kijön a panel.Jut eszembe:van eladó4 db Wanli/Kínai/nyári gumim 215/55r17-es méretben.Két éves,peremvédős,kb 6-7 mm-es profillal.Még 40000-re biztos jó.Vízen gyenge,de szárazon nagyon komolyan tapad és halk.A 4 db 20.000 ft .És a Philips xenon izzóim még megvannak ha érdekel valakit.Sziasztok.Karesz
vákum van csak nemtom eleg e mert levettem a slágot es szusszant csak nemtom eleg e:((... amugy meg 2,7hdi 6 os auotomata valtos es kb 20 km megtetele utan rangat,valtaskor uresbe dobja es utana kemenyen bevagja a sebesseget.. hat ez a francia csoda de nagyot csalodtam benne es most nem is tudom mitkezdjek ilyen szekerrel:((
Nyugi egyenlőre nem állnak sorba érte van még jó pár db , nem hirdetem sehol , majd szépen elfogy most már , c5 ben szinte soha nem megy tönkre kb évi 1db fogyott.
Sziasztok kellene egy kis infó nekem,mert előjött olyan problémám amire nem tudom mi a válasz.Ha gyorsulok az autóval és padlógázt nyomok hatalmas fekete füstöt nyom az autó amíg el nem érem azt a sebességet amit szeretnék.Mitől lehet az ??? A motor a kocsiba 2,2 HDI és automata váltós...válaszokat előre is köszönöm
sziasztok. nekem cserélte betq a kijelzöt a c5-ösére. tökéletesen müködik, minden látszik, és olvasható, minden beállitás müködik. annyit tapasztaltam, amit a beszereléskor is, hogy airbag hibát ir, de csak ha gyujtás van rajta,és nem inditok, amugy minden inditáskor ezt nem csinálja, csak ha sokáig van gyujtás, inditás nélkül, tehát a mindennapi használatban semmi hiba nem jön elö. cseréljétek bátran amig találtok olcson c5 kijelzöt, mert ha keresett lesz, bizti megnö az ára :)
Sziasztok olyasmi problémám akadt a mai napon,hogy mikor felojtom a fényszóróimat a műszerfalon nem mutassa.Idáig mutatta kis zöldes színben.Mi lehet a gond?? Kiéghetett valamelyik biztosíték??? Ja megnéztem a fényszórójaim viszont világítanak csak a műszerfalon nem...vagy esetleg kontakt hiba???
Hát nem öt perc beszerelni mert a fülek teljesen máshol vannak ,ha igényes vagy akkor kell hozzá gyártani egy konzolt hogy középen álljon , ma egyet kipróbáltunk működött , de légzsák hibajelzést generált ,fékhibajelzést, majd újra gyújtás és jó volt most teszteljük mert lehet némi szoftveres eltérés nem biztos ,hogy teljesen megbízható lesz pár napon belül kiderül.
Szia! Nekem lenne 50.000-60.000 Ft között 4 db 90-95%-os gumim az adott méretben, vagy akár 225/55zr17 is, nekem utóbbi van rajta, mérföldekkel puhábban veszi az akadályokat mint az alacsonyabb gumival. Ha érdekel írj üzit (zoli910609@hotmailcom)
Szia! Érdekelne engem ez a kijelző. Ha ennyire egyszerű beszerelni,akkor beszerelem én. Nem a 2 ezer ft miatt,hanem jól esik az embernek,ha vmit ő maga meg tud csinálni a kocsiján.(KEvés ilyen van-sajnos...)
Szóval egyet légyszi rakj félre nekem. Ha minden igaz,akkor 24.-én pénteken megyek Miskolcra és akkor Pesten megállnék és átvenném,ha jó Neked.