Szörnyű ez a hóhelyzet, mi hétfőn éjjel jöttünk haza, és pl. Bergamóban működött a szökőkut, és mellette müködött egy jégpálya. Hát szurkolok mindenkinek, aki most megy!
Bergamóból eddig még egyetlen gép sem szállt fel. Nyilván már késő, de remélem, szerencsésen visszaértek, ha mégis elindultatok. Talán visszahoz az a gép, ami reggel kivitt.
Köszi válaszod. Ezek szerint jól érzékeltem a térképen, hogy kicsit messze van a pu.tól. Én is közelebbit szeretnék, amit gyalog simán megközelitünk. De, inkább jobban szeretnék Cadorna környékén. Mert onnan közel a P.zza Duomo stb. meg aztán vonat is megy onnan Comóba. Talán kicsit biztonságosabb környék is, mint a Centrale.
Mi abban a szállodában voltunk, már előre lefoglaltuk a lányom többször volt Hotel Idea szállodalánban, és ehhez ragaszkodtunk. De ez van beljebb is. Én ettől a szállodától nemvoltam hasraesve, pl. nem volt szekrény, reggelire több féle sütemény, kávé, lekvár, stb. de háromféle felvágott. Csomagmegőrzés van. Mi a centrálétól mentünk oda a 81-es busszal, pár megálló, és kb. 8-10 percet kell gyalogolni. Máskor pedig ugy mentünk, hogy a Sondrió állomástól gyalogoltunk, de ez akkor volt, ha netán sok tésztát ettünk. Én nem mennék ebbe a szállodába mégegyszer, találsz közelebb is. Engem felháborított, hogy nincs szekrény még ha három napra megyek akkor is.
Köszönöm ezt már itt olvastam. Csak kiváncsi voltam a friss infora. Mint, ahogy emlitettem vki úgy informált,/nem itt/, hogy nem tudok ott venni a Malpensai reptéren venni. Még 1 hónap és eldől.
Na,akkor mégiscsak abba a hotelben voltatok? Azt irtad kerested Bicocca hotelt. Ebből nem azt vettem le,hogy ott is szálltatok me?
Mág nincs szállásunk, én a Cadorna környékén keresgélnék. De, most rákerestem a fenti hotelra és 2 éjszakára 118 euro az jó ár lenne. Térképen úgy tünik távol van a centrale pu.
Szia abba a szállodába mentek ahol mi voltunk? Mi Bergamóba a centraléról mentünk, mi jegyet vettünk, az io-t nem sikerült beszereznünk ez a mi hibánk, vagy ott ahol néztük nem volt. Talán valaki tudja, hogy pontosan hol lehet megvenni a pályaudvaron. Bergamóba száll le a gépetek?
lehet venni io viaggiot malpensan, a vonatállomásnál, ahogy azt már írtuk is. :) bergamoba a centraleról indulnak a vonatok minden óra 10-kor, a Garibaldiról minden óra 31-kor, még mindig.:)
Sziasztok, a hétvégén megjártuk Milánót, sikerült még pénteken a reggel 6 órás géppel elmenni. Nagyon jól éreztük magunkat, és mindenkinek köszönöm a segítséget, és kerestem az Idea Holtel Bicoccát. Tényleg jó helyen van, a metró teljesen kiismerhető. Sajnos a Dóm tetejére nem tudtunk felmenni mert zárva volt, annak ellenére, hogy napközben nagyon jó idő volt. Sikerült elmennünk Bergámóba, nagyon nagy kár lett volna kihagyni, gyönyörű, kedves város. Képzeljétek volt szabadtéren kisebb jégpálya és mellett ment a szökőkút. Csodálatos a várból lenézni a városra. Most már én is tudok segíteni, ha valakinek lesz kérdésse szóljon. Sziasztok Kati
Nézem a www.trenord.it oldalt Milano-Como menetrendet s képtelen vagyok rájönni a logikájára.
Pl: Miláno Cadornáról ind. 09:40 érk.M.N.Bovisaba 09:47 utána 10:19 ind.tovább? 10:35 érk.Milano Centrale. Hogy jön ezután Bovisa 09:49 ? aztán folytathatnám teljesen értelmetlen számomra.