Valaki tudna adni linket ahonnan leszedhetném az Norton Internet Security 2003-at?-Firewall és Vírusírtó egyben. Ha külön-külön megvan vhol a két progi úgy is jó de a 2003-as verzió.
viszont szomorú vagyok...hol az ősidőkben tapasztalt lingvisztikai lelkesedés? igaz, azóta advancedek lettünk és verselés helyett dalolunk, mulatunk, szólazenekar. de őszinte megdöbbenésemnek kell hangot adnom, hogy csak Blondy és Pepike volt hajlandó elkapni az ütemet! (a ZSÍRosokon kívül persze)
A tegnapi harcok jók voltak :)) Teljesen más így játszani hogy folyamatosan láttom a másik egyént mozogni :) Sajnos még be vagyok rozsdásodva de remélem nemsokára jobban belejövök és hozzászokok hogy nincs lag :)
Már régen nem voltam az indexen.
Lehet hogy nektek ez már lerágott csont de én még most is recsegős hanggal jászom az 1.90-es Flest. Valaki egyszer írt valamit akinek SBLIVE kártyája van de nekem az nem segített.
Nekem is SBLIVE van egyébként.
WinXP-t használok.
Érdekesség:
IL2 Sturmovik is recsegett.
De ezt azóta tapasztalom hogy az 1.90-es Fles feent van és ebben jelentkezett előszőr.
Én a helyedben újraraknám a rendszert.De nem WinMe-t mert nekem valahogy kezdettől nem jött be.Még szerencse hogy nem volt fent még a gépemen.Ismerősök elmondása alapján ,amilyen élmények voltak vele ,inkább hanyagoltam.
Új helyzet állt elő a problémámmal kapcsolatban.
Két vinyó van a gépemben, egy 10 és egy 40 Gb-os.
A kis vinyón WindowsMe van telepítve a nagyra Win98se.
Mind a kettőn megy az ofp, a kicsin még az uj szerver is a nagyon nem próbáltam.
Kis vinyoról indítottam a gépet(ME) de véletlenül nem huztam le a nagyot tehát ment az is.
A biztonság kedvéért külön-külön szoktam használni.
A commanderből inditottam az ofp-t de a nagy vinyon lévőt mert nem vettem észre, hogy azon
a meghajtón van. Eredetileg szerkeszteni akartam mert a kicsin működött és megint elkezdett törölni kb 3percig.De ami érdekes, hogy CSAK A NAGYVINYOROL TÖRÖLT LE kb 3.5G anyagot tehát szinte
mindent.Csak az ofp maradt de az is nagyon hiányosan.
Mostmár kezdek egy kicsit összeomlani ugyhogy aki tud eme parajelenségre valamit az segítsen.
Köszönöm
Chucky[HUN]
Ja még annyit, hogy a nagyvinyon volt telepítve az ISDN adapter vagy modem dirver a kicsin nem.
remeg a hájam az örömtől, hogy egy oszlopos scene-tag újra körünkben terebélyesedik! végre kezd lassan visszaállni a fénykor.
boldogságom kifejezése végett ha ma esetleg megyek HENTelni, kétszer ingyen lekenhetsz!
:)))) Ennek okán kóvályogtam az uccsó két percben a helikoptereitek környékén.
Egyébként elnézés és s?r? bocsánatkérés attól akit bajtársiasságból lel?ttem a cél kapujában (Messor lehetett, ha jól emléxem).
Bocs, de olyan lag volt, hogy még azt hittem nem is arra az égtájra nézek, erre bepánikoltam és lenyomtam a billenty?k felét. Szerencsétlen baleset :((((
Igazad volt dolgoztam :)) Apám is de azért arra az időre míg bekötötték hazajött :)) Köszi mégegyszer és igen megyek ZSIR-osokat írtani egész éjjel. Most még eszek azért :)) de aztán olyan 21 óra körül már megyek :)))
Pepike: az OFP rovatot mi fogjuk vezetni, csak ehhez kellenének cuccok :)))
De ami késik az nem múlik.
Amúgy Chris szólni fog, ha bentlesz valakinek innen cucca a Gamerben..
hetfore (vagy het elejere) elkeszulo irasok:
-palyak valtozatossa tetele
-mp-nel parameterezhetoen jatszhato palyak a jatekosok pillanatnyi szamanak, gyakorlottsaganak es hangulatanak (kod, idojaras, napszak) megfeleloen
-es talan a scriptelesrol is elkeszul az elso - leginkabb csak alapfogalmakkal es programozassi alapokkal foglalkozo - tutor
Na ma érkezett egy Gamer újság és csak a következ? számban lesznek benne talán a ti cikkeitek.Amúgy az akció rovatot ahol megjelennek az irások "-ace-" az Els? magyar ofp oldalt készit? emberke szerkeszti.
Remélem ma nem vagy éjszakás! Alig várjuk már hogy visszatérj! Bár én a helyedben ma szabadságot vettem volna ki mert már 3/4 órája van ADSL-ed, te meg fogadjunk hogy a mentőautót hajszolod ahelyett, hogy a neten lógnál :))))
A hangok most azt mondják hogy Atesz ha ma hazaér a melóbol erősen jo kedvü lesz. Nem lepődnék meg azon se ha este a serveren találkoznék vele, alacsony ping kiséretében :)
Tegnai hent heavy armoron tényleg jó volt. Atesz ez a te tankos pályád pedro féle átirata az uj jármüvekkel.Nagyon rég nem volt rá példa, hogy creator kivételével az összes aktiv HUN egy oldalon 6 vs 6 tankcsatát vivjon. :) Nekem a legemlékezetesebb az volt, amikor M2-ben ülve unalmassan néztem az orosz bázist. Semmi mozgás már vagy 4 perce. Társaim épp csak a támadáshoz készülödtek. Ekkor mintha egy csengettyü szólalt volna meg valahol a távolba, és tisztán hallottam olajos katonám régi jelentéseit: "Storm a zászló melletti házban van az alagsorba." Mivel ritkán szoktam figyelmen kivul hagyni az ilyen belso hangok által sugallt informáciokat gondoltam egyet és az M2-es HE ágyujával megcéloztam a ház ablakát. Egy 2-3 töltetes rövid sorozat után belőttem a távolságot és a másik ablakra forditottam a csövet. Oda is egy köpet. Lelekem megnyugtatásául a server halkan jelezte, akciom eredményét: "Stormbird was killed by Blondy" Az akcio végén mindössze 6db skulo hiányzott a tárból :)
Figyelmeztetés: Egy fontos dolog van ezzel kapcslatban. A satchel kattanását sosem szabad összekeverni a belső hangokkal. Az mindig a valóság :)
Nagy csatát vívtatok a Heavy Armor pályán a bal oldali erdőben:)
Csak tátottam a számat:))
Atesz!
Volt már úgy, hogy én is imádtam a Blondyt, hasonló szituációban:)))
Mondjuk azóta már csökkent a vonzalom és nem annyira szeretem, mert állandóan lelő:))))
Nálad ez nem lesz válóok, hiszen egy csapatban fűrészeltek majd:)