Az régen volt jellemző, a '80-as évek színes lemezei inkább voltak szép díszek, mint hanglemezek. Manapság már tudtommal egyenértékűek a lemezek, nincs minőségi különbség. Ettől függetlenül én inkább veszem meg a sima feketét, jobb a békesség.
Nem olvastam még olyat hiteles forrásokból, hogy a színes lemez nem lehet olyan jó, mint a fekete. Ahol ezt írták, ott írtak a -30°-ra hűtött CD előnyeiről is.
Egyetértek a technikai pozitívumokkal. Amint levakarjuk róla az óraszámlapnak való giccset, tökéletes és főleg értékes dolgot kapunk. Bárcsak utánnyomnák ezeket a színkavalkádokat normál fekete 180-as lemezeken.
Ne barmuljunk már plz, igenis szép, sőtt csodásan gyönyörű érzés látni a kedvencedet látni pörögni, sőtt fogni a bakeliten ami vinyil akrill is....szóval kussová van és élvezi...ennyi. (L)
SHOW - 30th ANNIVERSARY 2LP RELEASE THE CURE IN CONCERT - FIRST TIME ON PICTURE DISC - RECORDED LIVE AT THE PALACE, AUBURN HILLS, MICHIGAN USA & REMASTERED BY ROBERT SMITH & MILES SHOWELL #RECORDSTOREDAY#RSD23
Egyébiránt a Live 40-ről szerintem mérföldekkel jobb, és hangulatosabb a Curætion-25: From There To Here | From Here To ThereFrom There To Here, mint az Anniversary, nem is értem miért pont ezt kellett leadni de mindegy. Voltak süketségek a koncert végi ripacskodásból, de lehetett volna sokkal rosszabb is, ahhoz képest még tűrhető volt, bár nem sokat tudtunk meg sem a zenekarról, se ma korról... :DDD
...és akkor még nagyon optimista voltál az vén Troll Ogréval kapcsolatban, mert az több B. Tóth Laci, kevesebb Cure lett volna. Az az ipse elviselhetetlen kategória volt. Nem tudom a rádió felé mennyi levelet küldhetett ki a királyi posta akkoriban, vagy hogy éghettek a panaszjelentő vonalak, nem egyszer még ő maga is 'poénkodott' leveleket felolasva, és kifejezetten emlékszem egy olyan részre, mikor felolvasás után beigérte, hogy na jó most nem fog belepofázni, és készülhet a magnóval aki akarja (egyéként PSB számról volt szó), és naná, hogy beletrollkodott akkoris, csakazért is. Nem tudom akkor, meg úgy általában hányan rúgták volna ki páros lábbal a széket alóla, én még folytogattam is volna rajta... :DDD
jaj teee. ezzel feltetted a heti i-re a pontot:-)) Te meg a Cure koncert, nem úgy van hogy üres halmaz? Előbb fogunk lilalszínű tehénből milka csokit fejni mint hogy Te velem a saját pálinkámtól begőzölve Cure-t nézzél.