Nekem is usa modell volt, de nem volt számzár... Tegnap az asszony látott itt Nyíregyházán egy fehér 2001-es sport-ot. Szerencsére én még nem találkoztam vele, mert a szívem szakadna meg:-)
Az enyém 3ajtós, USA. Magyarországra biztos nem terveztek volna ilyet, nálunk tuti van aki egész éjjel próbálná kinyitni végigütve 00000 - 99999-ig a kódokat! :)
Na nekem meg ugyanezért van mindig a pótkulcs a pénztárcában, de már nagyon unom, és már kétszer vettem újat, mert szétszaggatta. ( már pénztárcát ) De így ez is megoldódik...
A legjobb az hogy ha lezárod a gombokkal, majd rányomod a riasztót, akkor amikor utána kioldod a riasztót nem nyit föl hanem még a kódot is be kell ütni, legalábbis a miénk ilyen.
Hát banyek, hihhetetlen... Miután éppen én is sörözök, kimentem a kocsihoz, megnyomtam a 7-8 9-0-t együtt, és lezárt, úgyhogy nagy az öröm, működik ez, csak én voltam hozzá hülye. Holnap letöröm a gyerek egyik autójáról a tükröt, és fekszek is be a csomagtartóba, aztán mostantól megy a vaker, kulcs marad a kocsiba, én meg csak kódolok! :)))) Jó éjt!
Hát légyszi írd le, így hogy évek óta megvan a kocsi, és a "mekkora motor van benne" után a 2. kérdés a "mi az az ajtón", tökjó lenne tudni hogyan működik. És ha beütöd a kódot, kinyit a centrál?
Van a computereden egy szám (hátul a csomagtérbe, bal oldalon a tároló, ahol az emelő van (nekünk legalábbis) azon belül, hátul bennt van egy vaj színű doboz, annak a tetején van egy 5 számjegyből álló gyári kód). Az a gyári szám amit nem lehet kiütn,i meg lehet változatni (a gyárival mindig meg tudod változtatni asszem) akármire, a könyv írja hogy hogy de egy 5 jegyű számot meg tudtunk jegyezni, de ha nincs meg neked akkor leírom az angol szöveget mit ír.
Akkor írd már le hogy hogyan sikerült! Nekem annyit tud hogy beriaszt a gép, ha valaki buzerálja, és felgyullad a tükörvillany. Az előző tulaj azt mondta, hogy ki van kódolva, de mondott más hülyeséget is, pl. hogy beállíttatta hogy 160-nál leszabályozzon, hogy a fia ne száguldozzon vele, ez kamu, gyárilag így van. Felnyomtam az aquapelt, Expin elég 2x az első szélvédőre, és még 1x elég lett az első oldalsókra, a hátsóra, tükrökre, lámpákra, és még a két síküvegesre is jutott! Most először várom hogy essen... :)
Basszus nekem folyamatosan van egy ilyen "pengő" hang bal oldalrol. Mintha valami muanyaglenez vagy valami hovedo meg lenne lazulva es a szel lebegtetne kicsit. Min amikor a pelenkat odafogom az ablakhoz hogy a kolkot ne susse a nap es a menetszel a kilogo anyagot lebegteti...
Persze, persze. Ezért tényleg kár lenne annyit autókázni. Természetesen én nem a komolyabb találkozók leváltása képpen gondoltam erre, csak amolyan bónuszként.
Mondjuk én idióta vagyok, mert gyakran kószálok csak úgy céltalanul éjszaka a városban. Reménykedtem, hogy nem vagyok ezzel egyedül. :-D Mellesleg az én 5 km-es körzetemben mozog vagy 4 Explorer, akiket rendszeresen látok. Az egyik pont a szomszéd utcában, a másik egy haverom, akivel szoktunk is kólázni és eszmét cserélni néha, van egy parkolóházas emberke a VI. kerületben, akit csak látásból ismerek és egy fekete sport kasznis, akit pedig közelebbről ismerek.