Szia! Igen, itt rengeteg a kover ember, es engem is mindig ez az erzes fog el, ha korulnezek: istenem, en itt kiralylany vagyok:DDDDDDD Bar ha bemegyek egy elelmiszeruzletbe, nem is csodalkozom rajta, hogy az amerikaiak hiznak, mint a diszno. AMennyi kaja itt van......... NAgyon nehez ellenallni, foleg nekem, akinek mindez ujdonsag. Ezert aztan azt a megoldast valasztottam, hogy nem megyek ilyen helyre. Megmondom a baratnomnek, milyen gyumolcsot, zoldseget hozzon, es legfeljebb piacjellegu helyre vagyok hajlando ot elkiserni. Viszont itt annyifele zoldseg van, hogy az leirhatatlan... Eszem is jo sokat beloluk!:DDD
Hogy micsoda remek hírek vannak errefelé?! Ezért aztán érdemes volt bekapcsolni a számítógépet!
Drága Beny! Nagyon boldog kismamaságot kívánok Neked szeretettel! Higgyél benne, hogy egy kismama és anya is NŐ! Akármennyit is gyarapodnál a babával, akkor is tudd, hogy van visszaút, le tudsz fogyni, mert akarsz!
Kedves Zé! Jó, hogy maradéktalanul elégedettnek tűnsz! Látod, beérett a gyümölcs, amire vágytál! Ha továbbra is tartod magadat a megszokott étkezéseidhez és a tornához, akkor ennek az állapotnak tartósan fogsz tudni örülni!
Én közeledek a 25-ös BMI-hez. Ha meglesz, kiabálok egy jó nagyot! A Fogyipatikában sok örömöm van, ha ráértek, nézzetek be hozzám!
Az eddiginél is jobb kedvem lett Tőletek, köszönöm: Bilonka
A tükörképem egész jó lett, az utóbbi időben tán a legjobb, ami klassz érzés (pedig irom a dolgozatom és ez állandó evéskényszerrel jár, de ellenállok! :).
wow, ez aztán a remek hir! Azért nem törvényszerű, hogy a kismamák nagyon meghizzanak, csak annyira ami még egészséges és ésszerű. Valahogy tudom, hogy Nálad ez igy lesz. :)))
Jó reggelt Zé!
Akkor minden gratulációm a Tiéd! Nagyon ügyes vagy!
És most meg vagy elégedve a tükörben látott képpel? Nagyon remélem, hogy a válaszod igen..:-))
Halkan megjegyzem, hogy én is meg vagyok elégedve magammal, mert semmit sem híztam és lassan 14 hetes kismama vagyok! Bár a kilók száma úgyis nőni fog, de azért büszke vagyok.
Hadd gratuláljak elsőként! Akkor most már elérted a célod, nem igaz?
Egyébként (és tényleg nem piszkálodok) a legbiztosabb, ha mindig egy mérlegen méred magad (ami persze jó is)! Eddig hol mérted magad?
Mert ahány fajta mérleg, sajnos annyi fajta kilogramm is!
Sziasztok!
Akkor beszámolnék az utóbbi időszakról:
heti 2x járok tornázni, és a harmadik alkalommal még mindig megpróbálok otthon mozogni valamit. Tegnap megmértem magam torna után a termi mérlegen és direkt rákérdeztem hogy pontos-e. azt mondták, igen, nagyon. Ha tényleg akkor: FT=-1,5kg. :))) én reménykedem, mert akkor mindjárt képben ér célnál vagyok.
Zé
Mondd csak kedves aquila, az ottaniak is olyan baromi kövérek mint pl. a kaliforniaiak? Én spec. még nem jártam arra, de anyukám már többször is, és mindig teljesen felvillanyozva jön haza, hogy ő nem is dagi:-)))
Sziasztok! Ahogy szamitottam is ra, a New Yorkban valo setalas 40 fokban, magas paratartalom mellett igen jo fogyokura:)) Egyszeruen nem ertem az amerikaiakat! Ha en itt elhetnek, olyan lennek, mint a nadszal. Ami itt megtalalhato zoldsegben es gyumolcsben, az neha meghaladja az emberi kepzeloero hatarait:D Ehhez kepest steaket zabalnak folyamatosan. Brrrrrrrrr...:(((((
Mindenkinek kitartast kivanok!
Köszi. Ma +prószáltam magam megjutalmazni 1 kis bolognai spagettivel, de csak a fele ment le. ...ami persze nem baj, mer' azér' nem kellene átavanzsálni hízókúrába... :o)
Közben már valóban sikerült rendbe szedni magamat, mostmár minden megmarad bennem, amit megeszem.
Dokinál 1ébként voltam, de nem adott semmi különöset, csak Daedalon-t meg Smecta-t. Végül is ezek használtak is.
Zsíros dolgokat meg nem is szoktam enni (nem szeretem), úgyhogy a visszaszokás egész könnyedén sikerült. Sajnos már volt 1 kicsi tapasztalatom a főtt krumplival és társaival, csak most hirtelen kicsinyt jobban megijedtem vala.
Azér' büszkén mondhatom, hogy tegnap délben már + tudtam enni egy tányér levest + egy fél adag pipemellett sárgarépával. Ügyivagyok?
Na jó, nem untatok senkit ezzel a témával, és Vicának még 1szer köszönöm a kedves - és megnyugtató - szavakat.
Bocsi, hogy csak most válaszolok, de nem voltam itthon és nem olvastam a topicot.
Ha ilyen tüneteid voltak, akkor biztosan gyomor- és bélgyulladásod volt (gastroenteritis).
Remélem elmentél orvoshoz!
Egyébként ilyenkor ajánlatos 1 napig csak teát inni, kétszersültet enni.
Köv. napon reszelt alma, főtt krumpli, kekszek, kétszersült, répa, zsírtalan (!) húsleves, csontleves... (CH beépítés)
Utána bővíteni lehet: főtt csirke, pulyka, hal, sovány túró, joghurt... (feh. beépítés)
1 hét múlva lehet csak elkezdeni a zsírtartalmú ételeket fogyasztani-pl. a párolás olajjal történik, tehát ez is zsírnak számít!!!!!
Szerintem már elkéstem a válasszal, remélem már meggyógyultál és tudod folytatni a fogyókúrát rendesen.
Ilyenkor (ha beteg vagy) az a legfontosabb, hogy meggyógyulj és elmúljanak a tüneteid, nem hinném, hogy ettől a koplalástól jojó-effektusod lenne!
Mmm, Nestlé Fitness :)
Kétszer vettem, de a második nem érte meg, hogy tejet is adjak hozzá, olyan finom. Ez a termék tipikus esete a fogyókúrás ételekkel is lehet hízni, csak úgy sokkal drágább kategóriának :))
Ma megint odamerészkedtem a mérleg közelébe. FT=-2.5
:)
EPERke ez a nick nekem is jobban tetszik :) Anno a korpoviton én is meglepődtem, jó sokáig hittem azt, hogy teszek a fogyókúrámért, ha folyton azt rágcsálok. :)
Ha mar igy radumaltatok, maradok ennel. Mondjuk szerintem is aranyosabb, de a dmm meg akkor ugrott be, amikor felfedeztem ezt a helyet. Az pedig csak reszletkerdes, hogy ez egy teljesen mas dieta:-)
Megint itt ulok a mar emlitett dinnyem mellett, ami meg mindig isteni. Reggel kb negyed orat dekkoltam a szekreny elott, hogy megtalaljam a megfelelo "dinnyeevo" ruhazatot, elkerulendo a kismama look-ot.
Nem tudom, irtam e mar megdobbento felfedezesemet: 1 db korpovit energiatartalma 23 kcal. En nagyon szeretem a nevezett termeket, de mostanaban inkabb kihagyom, mert ez igy nem annyira okes, hiszen 3 korpovit utan meg nem biztos, hogy abbahagynam az eveset.
Mivel elhagytam a lakást, ahol eddigi referenciamérleg volt, nem tudok adatokkal szolgálni. De szerintem a verseny indulása óta nagyjából 4-5 kilóval vagyok kevesebb, ez összesen 15 kg.
Eddig két relatív dícséretem "jé, de lefogytál", és két "objektív" dícséret: "dejó hapsi, öröm rádnézni" könyveltetett el :-)
A dinnye nálam is nagyon bejön, imádom! Főleg a léböjt napokon jó, mint a mai is, mert az ivás mellett bátran ehetek dinnyét is. Úgyis szinte csak víz. Gyümölcsből nekem minden jöhet, mindet nagyon szeretem. Mostanában meggyeztem sokat, de sajnos elfogyott a fáinkról, az idén nem volt túl sok. De már van ribizli a kertben, a többit meg veszem a piacon.
Zöldségekből szerencsére én nagyon szeretem az összes tökfélét - patisszon, zukkini, zsenge spárgatök - ezekben kevés a kalória.
Bedoglott a ddm-es nick az en gepem hibajabol. Elveszett a magyar karakterkeszlet:-(((
Nalam valtozatlan az FT (-5.5) gondolom errol a hetvegi videki rokonlatogatas is tehet:-)
Konkretan ilyesmikre gondolok:
- toltottkaposzta
- szalonnasutes
- husleves, rantott husi
Azert nagyon boldog vagyok attol, hogy nem esett vissza -5-re. Micsoda mazli!!!
Viszont itten van a dinnyeszezon. Ma mar eleg rendes adagot elfogyasztottam. Ugy erzem, nem lesz vesekovem. Tuti finom "kis" csanyi dinnye. 10 kg-os, ugyhogy meg lesz hozza szerencsem.
Attol viszont nincs tul jo kedvem, hogy teljesen lelassultam. Mar fel kilot is szinte csak vesovel lehet leszedni rolam. Kb 2 hete tart ez az aldatlan allapot. Van meg valaki, aki hasonlo cipoben jar? Meddig lesz ez meg igy? Persze nem fogom most emiatt feladni, mert oriasi nagy az elhatarozas, meg minden, de sajnos elegge lelomboz a dolog.
Nektek milyen kajak, novenyek ill. gyumolcsok jonnek be a legjobban? Esetleg ivokurak?