Na most akkor mi Izrael fővárosa? Én már általánosban úgy tanultam, hogy Jeruzsálem. Akkor a nagykövetségek hogyhogy még nem alkalmazkodtak ehhez a tényhez?
A palesztinok tüntetésekbe kezdtek és általános sztrájkot is hirdettek.
Már összecsapások is kitörtek az izraeli hadsereg egyes egységei és palesztin tiltakozók között a Gázai övezetben Hán-Júnisztól keletre, Ciszjordániában Hebronnál és Túl-Karmnál, valamint Jeruzsálem óvárosában a Damaszkuszi kapunál a Háárec című újság honlapja szerint. Egy palesztin tévé tudósításában pedig betlehemi összecsapás látható:
A háború után valami a szovjetúnióhoz hasonló alakul ki vagy 300 milliós népességgel. A szegényebb arab országok nem fogják elfogadni, hogy a legfontosabb természeti erőforrásuktól az olajtól megfosztották őket a kis olaj monarchiák alapításával.
"Árulás történt, hangoztatják Athénban. Az amerikaiak elárulták a görögöket.
Macedónia ismét Macedónia lett a nemzetközi közösség számára is. Szkopje ugyanis ezt már kész ténynek veszi, miután az Egyesült Államok 2004 november 4-én elismerte Macedóniát azon a néven, amely az ország alkotmányában is szerepel: Macedón Köztársaság (Republika Makedonija). Nagy ünnep volt ez a kicsiny és szegény országban, amelyet eddig a „Macedónia volt jugoszláv köztársaság” hosszú elnevezéssel emlegettek a hivatalos megbeszéléseken vagy a hivatalos nemzetközi okmányokban."
Végülis, a kereszténységnek csak az alapítója volt zsidó, meg az összes apostola, meg az első hívei, meg a szent iratait is zsidók írták, de biztos' igazad van...