Tegnap bementünk, "oszt adtunk neki"!! :)))) Azaz: befizettük az utat:) Ráadásul az a leányzó, akinél befizettünk, mert ő is azzal a turnussal jön amelyikkel mi, és ugyanoda: Dreams Beachbe.
Azt mondta, áprilisban volt már ott, és hát.... MOST VISSZAMEGY!!!! :))
Tehát nem hangzik rosszul.
Szeretném ha valaki, aki már jártas ebben, megerősítene, hogy: a vízumot az egyiptomi repülőtéren is tudjuk intézni. Azaz, kiszállunk a gépből, odamegyünk a megfelelő pulthoz, és pl. dollárban lepengetjük az árát. Még kérdés ezzel kapcsolatban: kell hozzá fénykép?
És kb. mennyi időt vesz igénybe, ha ott a reptéren állunk neki intézni? Azt azért nem akarom, hogy egy hosszabb sor miatt lemaradjunk a transzferről... elég vicces lenne.
Esetleg érdemesebb lenne itthon a nagykövetségen elintézni?
Búvárszerkót szerintem Budaőrsön a Divex Sportban érdemes venni. Ott tényleg minőségi cuccok vannak. A Tescoban csak ilyen műagyag sz..t kapsz amibe befolyik a víz, meg hasonlók. Igaz nem 2000 Ft lesz, de nem is egy évre veszed ( vagy 1 hétre...se). Megéri a befektetést hidd el.
Marianna-22: Assszongya' hogy.... Augusztus 13-ig mennénk,20.-áig lennénk.
Ma jár le az opciós foglalásunk a hotelre, azaz ma este 5ig fixre el kell döntenünk, hogy megyünk-e.
Anyukám ki van akadva, hogy agyon fogja magát aggódni értünk, mert biztos felrobbantanak minket meg ilyenek.... Butaság. (Remélem) Más: Nem tudja vki, hogy jelen pill.ban hol lehet alap "búvárszerkót" kapni ithhon olcsón? Pl. Tesco?
Addig addig filóztam, amíg a Djerba Palace betelt. De már nem bánom:)
Úgy néz ki, Sharmot rendelték nekünk az égiek :))) Azért köszönöm, hogy megerősítettetek!!!! Mindenesetre egy kicsit aggódom.
Mondja már meg nekem Valaki, aki volt már ilyen helyzetben: megéri egy hétre pl. Egyiptomba menni pihenés szempontjából? Én egy kicsit keveslem.... :(( Mert: 8 nap össz., abból 2 nap majdnem csak az utazás, marad 6, amiből mondjuk elkirándulgatsz 2őt, tehát össz. marad 4 nap.... HajjajHajjajHajjaj......
Kedves Csiricsi! Nálam közben változott a helyzet. Teljesen bizonytalan vagyok, így vagy nem utazom el idén vagy Alcudiába megyek. De ez még teljesen képlékeny.
PLEASE HELP!! Döntenem kell még ma! Egyiptom- Sharm- Dreams Beach 8 nap VAGY Tunézia- Djerba Palace- 11 nap ?? Árban megegyeznek. Fogalmam sincs, mi legyen:((((( Kérlek, segítsetek!
Nem árt, ha van a lábadon valami, amikor evickélsz. A korallok élesek, meg van néhány veszélyes élőlény is, szóval az uszony nem csak az úszásban segít:)
Uszony még nincs, mert a férjem még a Tiszán horgászik, pár dolgot majd holnap szerzek még be. Az is lehet, hogy majd inkább ott veszünk, ha szükségét érezzük. De nekem nem fog ártani, ha kicsit többet kell evickélnem, legalább egy kis gyári úszógumit van esélyem leadni :-DDD
Bár, ha visszaemlékszem a Tunéziában elfogyasztott esti sütik ízére (és mennyiségére), akkor gyanítom inkább fel fog ugrani pár kiló, mert azt olvastam, hogy azok itt is finomak szoktak lenni :o))))
Ja én meg háromszor elolvastam, hogy most mi van??? Meg visszakerestem, hogy elértettem valamit, úgy rémlett, hogy most 29-én jöttök a Hostmarkba....De így már értem! :o))))
Én nyitott lennék a gondolatra, ha úgy alakul, mert én is Sharmba akarnék menni, csak nincs kivel. Az alapvető kritériumoknak megfelelek, értsd: lány vagyok. Tavaly voltam a Club Fanaraban és hétországraszóló volt , úgyhogy nem bánnám, ha idén is kegyükbe vennének az istenek és el tudnék menni.
Most 4.-ik alkalommal mennénk le. Eddig voltunk a Dreams-ben, Sheratonaban is. Ilyen gond csak egy Kairo-Hurghada túrán voltm ott is a Kairói szálloda miatt. Amit most épp a Sheratonért vagy a Savoyért kérnek az egy vicc:((
Hát nem tudom. Ha csak 5-6 ezer forint különbség van, egy másik igényesebb szálloda között, akkor szerintem azt válasszátok. Nem biztos, hogy a higiénia is megfelelő, és nem hiszem hogy megéri pár ezer forintért végigfosni Egyiptomot. Nekünk nincsenek extra igényeink, elalszunk egy sátorban is. Europában... Viszont, Egyiptom egy arab ország ami azért más világ.
A Coral Beach Hotelt láttam már 3 és 4 * osként is feltüntetve. Biztosat csak az tudna mondani aki már járt ott.
Szóval júli 1 től beüzemeltek egy új gépet/Malev ami közvetlen Sharmba megy, tehát nem Hurghada érintésével. ez 13 órakor indul csütörtökönként a Fhegy 2A ról. Mi ezzel megyünk asszem. de holnap már többet tudok. Már csak 3-t kell aludni...Delfin úszás király, 20.E forint/fő, lehet, hogy megéri.
riki86: az uszony nagyon király dolog, nem kell erölködni az uszással, hanem csak egy kicsit meglegyinti az ember a lábát és halad. +Ha viszont eröltetve nyomatja az ember akkor gyorsabban megy mint egy motorcsónak. Szóval uszony nagyon jó dolog.
rags:
Mi a Coral Beach és a HolidayInn, és a Dreams közzül választottuk ki a Holidayt. Ez Kb 5-6 ezer ft al volt drágább mint a CoralBeach. Amikor a megérkezésünkor és a távozáskor végigjártuk a szállodákat (többi utast leraktuk,felvettük), és láttuk hogy néz ki akkor örültünk, hogy nem azt választottuk.(Pedig az asszony a sporolás miatt, a Coralra agitált) Belülről nem tudom hogy néz ki, de kivülről jóval a többi látott szálloda alatti szinten volt. Viszont állitolag jó a tengerpartja, olyasmi mint a Dreamsnek.