Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Köszike a segitséget, ugy tettem ahogy irtad. Kérdeznék,ha szabad. Mikor lehet képeket fel tenni a forumokra,és mikor mutatja majd a ,,bejárt topikok,, részt?? Elöre is köszi!!!
Tegnap reggel az új indafos nem volt hajlandó egy másik, szalámi nick nevemmel belépni. A topikokban sem látható a hsz-imnál a nick név. Írtam indafos kollegáknak, de ők hozzátok irányítottak. Nem látom, hogy bárki is kitiltott/törölt volna. Mi a helyzet velem? Írtam tegnap a "Moderátor segíts topikba" de válasz 0. Kihez forduljak?
kérem, h magyarázzátok meg, miért kellett LonelyMaster hozzászólásait is törölni a nickjével együtt.
nem lehetne szelektálni valahogyan?
biztosan írt olyat, ami törlésre érdemes, de a hosszú és abszolút ontopik hozzászólását miért kellett megsemmisíteni?
lehetne kitiltani, ideiglenesen vagy végleg ezzel a nickkel, lehetne figyelmeztetni...de itt ti mindent töröltetek...ez egyszerűen nem korrekt. tiltsátok ki, de hagyjátok bent azt, amit írt, ami nem sértett meg semmilyen szabályt.
Ajánlhatnám szíves figyelmedbe a Már megint közzétették a személyes adata topicot, különös tekintettel a topicnyitó személyére, valamint a nyitó és 5. hozzászólásra?