Nem utálom, csak mindenki annyira rajong érte... :)
Wattana meg nem verheti meg Ronnie-t, mert Ronnienak a döntőben el kell páholnia Ding-et!!! :-)))))
Nagggyon kíváncsi vagyok most már, hogy mi lesz ebből. Bár összefoglalókat nézegetni annyira nem izgalmas. És jó lenne, ha ki lehetne választani a tv-ben az angol speakereket, mert őszintén szólva ez a magyar kommentálás...
Mintha Szepesi után Vitár Robi bácsival kellene megelégedni...
Steve nem visszalepett, hanem elfelejtett megjelenni a Ricky Walden elleni selejtezo merkozesen (mivel Ding Junhui cimvedokent elso kiemelt, Shaun Murphy vilagbajnokkent masodik kiemelt, a vilagranglista 15. Steve a 17. helyre csuszott a China Open kiemelesi rangsorban, igy selejtezot kellett (volna) jatszania.
De ahogy latom Hunter is egy ilyen elso fordulostol, Roe-tol kapott ki... Viszont Davis most Junhui miatt kerult vissza 1 korrel? Es ahogy nezem, nem is jatszott, visszalepett:( De legalabb, hogy valami oromom is legyen, Hendry visszavagott Hawkinsnak!:) Kozvetitettek? Meg egyaltalan nem lattam semmit:(
Ahogy mondod. Ebbol nem lesz cimvedes. Szinte nem is lok safety-t, mindent megprobal. Bar 5-bol 4-szer szerencsesen jon ki a dologbol, de ha tovabb is jut Yang-on biztos talakozni fog olyan ellenfellel aki azt az 1-et kihasznalja. Kar erte.
Nem egy lassu srac Jamie Cope. Tetszik a jateka. Amolyan Drago Light. Kar azert sok konnyelmu hibaert. Remelem majd jobban koncentral ha komolyabb ellenfelei lesznek. De azert igy is nyert.
I'd like to meet Ding in the final and win. It's always been my ambition to play the best in their backyard. I've played Stephen Hendry in Scotland, Mark Williams in Wales, Ken Doherty in Ireland and James Wattana in Thailand, and come out victorious. So I'd like to play Ding in the China final and do the business. In Thailand, if I played Wattana they used to clap if I made a mistake. Even when he went to the toilet they cheered him. That kind of experience is great even though the crowd wants you to get beaten. It's good to be involved in matches like that.
Sziasztok! Én még új vagyok itt és a snookerrel is csak ismerkedem. Kb. karácsony környékén szerettem bele ebbe a sportba és leginkább Ronnie O'Sullivan játékába. Egyszerűen lenyűgözött. És pont tegnap mutattak tőle egy 146-os breaket. Hát az vmi fantasztikus volt.
Hát... én jobban aggódom a a következő fordulóban esedékes Higgi béjbi-Ronnie meccsért. Bár,ha olyan szánalmas formában játszanak, mint legutóbb, akkor úgyis elhullanak a döntőig :-))
Kiváncsi vagyok Hunter mit villant, mert már tőle is jöhetne valami jó eredmény. Nem is beszélve az "öreg" Markról :-))
Egyébként szerintem sem biztos,h Davist kell sajnálni, lehet,h inkább Murphyért kellene aggódni...
hhááát ezz télleg nem vol semmi, de Murphy ig elis kell jutni, Hicks 1x már csúnyán elverte Davist úgy 10-12 éve az első körben, és egészen az elődöntőig menetelt.. Asszem 10:4 volt...
Jaj, erre nem is gondoltam:( Azt hittem, a kiemelteket is sorsoljak, mint a teniszben. Mondjuk az mas kerdes, hogy miert kell valakit az 1. helyen kiemelni csak azert, mert cimvedo... Igen, jo lenne, ha megverne, de tavaly is olyan sima volt:( Hat majd meglatjuk!
Az nem a sorsolás, hanem a kiemelés miatt van. Murphy a no. 1, Davis pedig a 16. számú kiemelt, így a második fordulóban egymás ellen játszanak (legalábbis remélem :).
VB-beosztas: Shaun Murphy vs James Wattana Steve Davis vs Andy Hicks Jimmy White vs Michael Holt? Peter Ebdon vs David Gray? Matthew Stevens vs Joe Swail Ken Doherty vs Barry Hawkins Alan McManus vs Marco Fu Stephen Maguire vs Mark King Stephen Hendry vs Nigel Bond Graeme Dott vs John Parrott Stephen Lee vs Allister Carter Paul Hunter vs Neil Robertson John Higgins vs Mark Selby Mark Williams vs Anthony Hamilton Joe Perry vs Ryan Day Ronnie O'Sullivan vs Dave Harold
A kerdojelek azert vannak ott, mert a BBC-s elo sorsolason (amit radion lehetett a neten kovetni par perce) sikerult Michael Holtot ket golyora is rairni, egyszer White, egyszer Ebdon ellen sorsoltak :) igy beirtam a marado David Grayt (aki szegeny nem kapott golyot :) a masodik helyre. De az adasban nem mondtak hogy vegulis mi a hivatalos allaspont, ugyhogy lehet valtozas.
Jah, China Open hetfotol a Eurosporton, elo adas szorvanyosan lesz, reggel 8:30 es 12:30 altalaban (az idoeltolodas miatt ez az ottani delutani, illetve esti session), sajnos a donto *nem* lesz eloben a MotoGP miatt, csak a 2-esen, de lesz 150 perc osszefoglalo rola.