Skyline, mi a véleményed erről az új Nissan luxuskombiról, ami a Skyline pedlólemezére épül? Nem tudsz róla valamit? Nekem kép alapján szimpatikus. :-)
ez sajnos szerencse kérdése is! én is láttam asszem itt vmelyik topicban suzuki vs BMW-t ahol szintén a mi autónk győzött! meg olyat, hogy jó állapotú kettes golfot az egyel ezelőtti póló úgy hátbavágott, hogy a golfon mindkét küszöb rogyott, a póló meg lelécelt...
Magam sem értem, hogy hogyan. Valószínűleg olyan szerencsétlenül kapta el az enyémet, hogy viszonylag kevéssel megúszta, míg az enyém majdnem totál lett, legalábbis gazdasági értelemben. Azt mondták, hogy műszakilag megjavítani nem nagy ügy, csak gazdaságilag kemény dió ... két millió.
Végül is olyat is hallottam már, hogy Trabant és Mercedes ütközéséből az előbbi került győztesen. Szerencse kérdése is.
Szia Laci,
Szerintem nem kell izgulnod. A suzuki tulajdonosat megtalaljak. Gondolom volt cascod es fog fizetni a biztosito. Egyutterzek veled, ez a legbosszantobb, mikor onhibajan kivul egy barom osszetori az ember autojat.
Es most amit szerettem volna kerdezni. Az autokiallitason egy ceg kinalt olyan valtogombot, ami kulonbozo szinekben vilagit, kis ledek (?) lehetnek benne. A jelenlegi (gyari) gombot le lehet venni egy Nissan Almerarol (az elozo model) karosodas nelkul? Szereltetek mar le egy ilyen Nissan valtogombjat?
Koszi !
Udv.
pete
16 hónapos, szinte új, gyönyörű autómat szerdán, okt. 31-én egy kretén a
GOD-374
frsz. buzukijával gyakorlatilag szarrá törte. Autópályán. Állt a forgalom egy baleset miatt. Átvágódott nagy sebességgel a sávba, még gyorsított is, majd tőlem olyan 80 méterre kezdett fékezni. 50-60 méteres féknyom után úgy vágódott belém, hogy belelökött az előttem szintén álló autóba. Az ütközés utáni 5-10 másodpercen belül elmenekült a helyszínről. Elöl, hátul, oldalt törött, az alváz deformálódott. Autómentő hozott el.
Most voltam a szervízben, a javíttatás alsó hangon 2 millió lesz ... hacsak nem veszik totálkárra. (Nissan Almera volt, 1.5 SP1, új ára 4.2m ...)
1.Sas utca asszem XVI-ker tel 06-209-333-200 ők a legdrágábbak!
2.Szentendre jap-ker 06-26-314-163 ők se hú de olcsók, viszont ma kaptam egy jó hírt, miszerint 3.a valaha létezett legjobb (és egyben legolcsóbb) bontó hamarosan újra nyitja a kapuit! a szám most is ál a leendő(és egybven a régi) cím: III. Áldomás u 57 v 47 nemtom! 06-309-424-599 a szám, most elég szegényes a kínálat, de egy próbát mindenképp megér!
Helló Skyline!
Azt én is tudom, hogy vannak bontók, csak azt nem, hogy hol. Olyan is érdekel, ami nem csak Nissannal foglalkozik, de van náluk az is. Pl.Japán bontó
sampras!
gropa kft budafoki út pl, van máshol is telephelyük, de ez knagy! Hiánycikk, nekem is csak az egyik kocsimon van gyári 14-es acél, a másik E30-as bmw kerék az agyméret (nissan 59, bmw 57,4) eltérés miatt ki kell esztergálni picit a kerékből, de ezt a helyszínen megcsinálják neked és az árban benne van. Egyébként 4/stück!
Sziasztok,
Hol es kb. mennyiert lehet kapni 4 db 14"-os acelfelnit Nissan Almerahoz ( meg az elozo tipus ) ? A teligumikat mas felnire tennem.
Koszi !
pete
Szevasztok csak most fedeztem fel ezt a topicot. Nem csoda, hisz nem túl népszerű! Sajnos :-(Bontó téma össz-vissz három kifejezetten Nissan-nal külön foglalkozó bontó van pest megyében (tudomásom szerint) a legjobb (legolcsóbb) épp megszűnőfélben, a másik kettő horror áron méri a cuccait.
Nekem két sunny-m van 95ill 93-asok szeretem őket, de egy GTI-R-t szívesen nyúznék :-))
vagy egy 97 utáni kétkilóst :-))