Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Tapasztalatok, hibák, vélemény ezekről a gázriasztókról
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
Nem csináltattam, hanem csináltam. Dostól megvettem egy 7db-os GRP tárat, ennek lefűrészeltem az ajkait, beköszörültem szögbe, majd CO hegesztővel hozzápöccintettük 4 helyen az egyik 6db-os táramhoz, két rugó bele egymásra, a szánakasztómozgató fülecskét le kellett törni, hogy ne akadjon a csatlakozásnál, de ez kit érdekel, szilveszterre meg bulizni van :)
A 7 db-os tár volt +költség, más semmi.
14-15 patron megy bele és úgy adogat mint a kisangyal. Majd teszek fel képet úgy is hogy benne van a helyén csak most el kell mennem.
"Makarov robbantott ábra. Nem ua. de hátha segít."
Felhivom a figyelmet, hogy a Makarov robbantott abrajat meg veletlenul se keverjuk ide, mert a kobuta nyugati "fegyverszagirok" tevhitevel ellentetben SEMMI koze nincs szerkezeileg a Walther PP-hez!!! (azon kivul, hogy ugyanugy kell szetszedni).
A Makarov a maga egyszeru, de totalisan logikus primitivsegeben valami uj kategoria a pisztolyok szerkezeti felepiteset illetoen.
Tudod, mi az ? Csalibigyó. A tulaj szétszedi, ez kiesik, nem tudja hova visszarakni, rohan a FÉG-be garanciális javításra. Két nap múlva visszakapja a pisztolyát, pénzébe nem kerül, a garanciális javításokra elkülönített keretből meg le lehetett hívni munkadíjat. Sok kicsi sokra megy.
Mint már korábban írtam, nem tudnám elviselni, ha más szerelné a fegyveremet, főleg hogy még fizetek is érte (ááá) nincs is ezzel baj, ugyanis azt biztosan mondom, hogy nem a fegyver alkatrésze, csak arra gondoltam, hogy nem-e egy első használatkor eltávolítható dolog.
Holnap jon el a napja (ha kozbe nem esik valami ma'n megint) hogy utnakeredek. Viszem az egyik GRP-t meg a CZ75-öt krómoltatni... Mióta is akarom? hmm, hát igen, nekem ilyen lassan megyegetnek dolgaim :)