Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Hát sajnos egyenlőre ez a megoldás - persze csak akkor, ha akarod azokat az infókat, amelyeket jelenleg a Phi38 nem tud (speedkamera tipusának bemondása a sebességkorlátozással együtt). Jelenleg ez hibás, ha jön egy fix kamera.
De azért a Phi sem teljesen jó - ha jön egy piros lámőán áthaladást mérő kamera, akkor a Phi is rossz: az előtte lévő fix vagy mobil kamera sebességkorlátját írja ki - holott ugye ebben az esetben ilyenről szó sem lehet....)
Abban kérnék segitséget, hogy hogyan lehet megnézni teljes nagyságában a C720-on lévö térképet. Pld.: Magyarországét ? Érdekel az is, hogy a számitógépen lévőt hogy lehet megnézni. Át kell konvertálni az fbl kiterjesztést ? Kiváncsi lennék, hogy miben különbözik most a két Mo. térkép.
Egy baj van a nyomkodással, hogy vezetés közben kissé macerás a cca 1-3 km-enkénti kamera jelzések miatt, de azért mégegyszer köszi és remélhetőleg javításra kerül.
felraktam az iGO-t egy MyGuide 3000GO-ra, a fórumban látott infok alapján. Minden kitűnően működik, kivéve azt hogy a térképen nem tudok zoomolni a + - gombokkal.
Köszönjük a dolgozó nép és a párt nevében az új térképet :)) Istencsászár vagy! Épp tegnap szedtem le a rapidshare-ről a hungary.fbl-t, mert eltünt a számítógépem vinyójáról, de ott akkor még a 2007.07-es verzió volt fent.
Köszönjük neked, és ismerősödnek az új térképet. Anyira új, hogy az M3-as autópálya egészen Nyíregyházáig megvan, ahogy az a valóságban is!
Egyetlen kérésem lenne csak (persze mindenki másnak is csak egy van, ezeket össze kellene adni) méghozzá az, hogy Szlovákiát is mentsd le nekünk, mert még mindig erdei utakon vezethetek a szomszédos Kassára. Előre is megköszönöm.
Elnézést, ha telhetetlennek tűnök, de le tudnád esetleg szedni arról a PNA-ról a többi térképet is? Már a 2007.10-es verziójúakat, ha vannak ilyenek. Engem konkrétan Ausztria érdekelne egyelőre, hátha mást is.