Franc ebbe az egykameras rendszerbe, nem lattuk a Henry-Cop-ot, mst nem latjuk a Hendry-Williams meccset es helyette megy a tomeny unalom. :-( Ha ki tudnak csangetni szaznemtomhanyezer fontot dijakra miert nem jut ezer meg egy keszlet kamerara?
Láttátok a tegnapi Higgins-Bingham meccset? Kegyetlenül izgalmas volt. Higgins 2x is a sírból hozta vissza a meccset. Elképesztően hidegvérű a srác. :))
A mai meccse ehhez képest csak egy edzőmeccs volt, bár az is igaz, hogy Ebdon elég haloványan teljesített.
Vajon ilyen jó teljesítménnyel megcsípheti Hendrytől a pole positiont?
akit legeslegjobban szerettem nézni (kapaszkodjatok meg) az a néhány éve visszavonult Terry Griffiths volt. Ne értsétek félre, de szinte érzéki volt, ahogy meglökte a golyót (ne gondoljatok rosszra:D)
Szóval nem abból a szempontból volt látványos, hogy hihetetlen trükköket vetett be, hanem hogy valami éteri szinten állt az asztalhoz.
Davist is szeretem nézni, egyrészt mert drukkolok neki, másrészt mert váratlan húzásai vannak, eltér a sablontól a döntési mechnizmusa. És White, akinek nagyon szurkolok, hogy a vb-n ne essen ki az első körben. És (tudom kicsit elszállt), minden évben bízom még a csodában is mint annyian mások.
McCullogh aztán White, és aztán Ebdon? Szép sorrend :) Én nem láttam azokat a McCullogh és Ebdon meccseket. Egyébként McCulloghot szeretem, de hogy leglátványosabb játékos. Meg hát Hendry sem a trükkjeiről híres :) Persze ízlések és pofonok :)
> Ilyen téren Wattananak talán egy kicsit könnyebb volt
Tudtommal Wattana is Angliában lakik, vagy nem? Az átállás szerintem egyedül a helyi kínai indulóknak nem lehetett gond, mert nekik nem is kelle átállni ;-) Azért 8 óra különbséget nem lehet 1-2 nap alatt úgy feldolgozni, hogy aztán egy tét meccsen ugyanúgy játsz mint mondjuk Nagy-Brittaniában. Szerintem ritka az olyan, akinek ezt nem érzi meg a játéka...
Szerintem meg eppenhogy nem latvanyos, ha jol megy neki. Olyan tul tokeletes, gepies es attol lesz unalmas:) Szerintem, akinek a leglatvanyosabb a jateka az egyertelmuen McCullogh. Aztan jon White, Ebdon, Hendry, Davis, Lee szep sorban, legalabbis nekem ez a velemenyem:)
Haat ez szeeeep...:( Jo, gondolom nem sok selejtezot kellett meg jatszania, de hogy egy profi jatekos, raadasul a mezony legrutinosabbja elfelejtsen megjelenni!?! Hihetetlen...:(
Azért az ő időzónájukhoz képest Kína 8 óra eltérés, lehet hogy az tréfálta meg és csak nagyon fáradt volt. Ilyen téren Wattananak talán egy kicsit könnyebb volt. A no1 spot már tuti elúszott, a VB címet viszont még megfoghatja. Idén szinte semmit sem nyert remélem azért azt behúzza itt a végén.
Ronnie a mai nap egy ÜBERNULLA volt (pechszériával füszerezve), nem értem minek ment el Kínába, csodálkoztam is pár napja itt a forumon, hogy egyátalán megjelenik...
frankón ugy nézett ki, mint aki már 3 napja pörög...
én csak műkedvelő vagyok....azon gondolkodtam Ronie ennyi tapasztalattal a háta mögött nem sejtette hogy ez lesz...tegnap érkezett gondolom pihenés nyista,dekoncentráltság,szorakozottság... a rajongóinak biztos nem tett jót...bár ebből is biztos lehet tanulni.....Látta már valaki ennél is rosszabbul játszani őt?...mert ennél rosszabbul nem emlékszem/bármikor képes volt 50-es breakekre minimum sőt....de most.../
Hát ez van. Ilyen a sport. Remélem azért a VB-n nem így fog játszani, mert akkor nem jut sokáig. Hát azért azok az arckifejezések, amik ma voltak. Hihetetlen. De szeritem már olyan szinten unta magát, nem is értem minek ment el. Így azért nem lehet játszani. Gyorsan kapja össze magát, mert én a régi Ronniet szeretném játszani, akinek minden összejön és nem az, ami ma itt volt. Hajrá Ronnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:DDDD
Teljesen szét volt esve. Elrakott jópár nehéz lövést, szóval látszott rajta a gyakorlás. De az is látszott, hogy valami megint nincs rendben a fejében. Nagyon szerencsétlen volt, ha jól emlékszem a 4. frameben indult meg egy pirossal, de nem maradt pozíció, hosszabbítóval elrakott egy nehéz kéket, de megint nem sok maradt, elrakott egy szintén nagyon nehéz pirosat (nem lett volna olyan nehéz csak csomó piroson kellett átnyúlnia), és ahogy visszajött a falról megütött egy pirosat majd a másik falról beállt a pirosak közepére, snookert adott minden színesre. Ellövöldözött egy ideig, aztán kijött belőle. Egy-két jó safety, aztán megint hibázott Wattana rámolt. Itt az utolsó frameben megint volt lehetősége, lőtt is egy 25-t (ez volt a legmagasabb amit lőtt a meccsen), aztán megint kifutott a pozícióból, újabb rossz safety, Wattana rámol, tiszta helyzet, 0-5.
Egyébként Wattananak eléggé szerencséje volt. Ronniet meg nem tudom sajnáljam-e, ha nincs az a nyilatkozat akkor sajnálnám de így...remélem a VB-re összeszedi magát.
Pedig megérdemli bizonyos mértékben. Talán az "érdekes" nyilatkozatok helyett inkább gyakorolnia kéne egy kicsit. Ronnie abszolút a kedvencem, emellett mondom hogy megérdemli amit kap, remélem a VB-re összekapja magát ha most kiesik.
Az elso 2 frame-ben Ronnie eleg agresszivan kezdett de latta hogy nem megy neki, a 3ikban visszavett es elkezdett safetyzni. Wattananak viszont nagyon megy, lokdosi be a hosszu pirosakat. Ronnie raadasul eleg szerencsetlen is. En nem vagyok fan de mar sajnalom.
Hát a mostani állás alapján nem is tűnik annyira lehetetlennek az a hazaküldés :) Remélem Ronnie összeszedi magát azt nyer most egy-két framet mert így 5 nyertre ez a 3-0 elég húzós...
Engem tökre nem érdekel, hogy ki hogyan viseljedik, bár én még nem láttam, hogy Ronnie olyan vészes lenne. Nekem a játéka tetszik, az hogy gyors, látványos. A többi nem érdekel. Nem beszélgetni akarok vele, csak a játékát szeretném nézni. Az angolt meg nem azért írtam, hogy most minden angol ilyen, csak azért elég jellemző rájuk. Szerintem. Persze mindig van kivétel.