Nagyon meg leszel vele elégedve. Én már csak tudom :-) Nem véletlen hogy a Magyar Purple (P Mobil 77-79) is ilyet használt. Gratula, ezzel hengerelni fox. Jó lenne egyszer akcióban látni, hallani majd.
Barna lesz a gatyad ulepe, olyan hatasos a hangja a felvetelen!!!:-))
AZ egy igazi B3 hang!!!:-)
Neked is at van mar masolva, csak a Kiraly Lacival kell taliznod!
HHHHHHHHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNDDDDDDDDDDDDD
A fene ezeket a TV ujsagokat.., valoban ott neztem, merthat azert potyara nem maradok font hajnali 3-ig...., de meg a teletext-en sem lattam....Jo beharangozoja volt...Bezzeg a roadshow,meg a Kozso....az megy a nepnek ezerrel..:-(
Jon Lord: Atírta a dvd-re az ejfeli Hammond versenyunket a Laci..hala Neki!
Ku...va jo lett, es fantaszikusan szol is....,M3 orga, es 760 Laca....eleg korrekt osszeallitas ez....ugy szolt visszanezve is, mint a Lord-nak a California Jam-en kb..:-)
Ezidaig neztem tobbszor is....es mar hajnali egy lesz:-))
Sajnalom, hogy elmaradt ma a proba....majd jovo heten...!
Addig is Hammond mindenkinek..."nem vers"....utolagos elnezest az irodalmaroknak:-)
Érdekes módon akkor a videómnak zizis képernyőt kellett volna rögzítenie éjjel - ehelyett nagy örömömre Rhoda pöntyög a felvételen!
Szerintem az tévesztett meg téged, hogy a kiadott műsorújságban valóban a vers az utolsó tétel, az éjszakai programot én a teletexten tudom megnézni. A koncert 2. része ma éjjel 3.40-kor lesz!
Kíváncsi vagyok, a koncerten hányan tudták volna megmondani, hogy éppen a P-100 + DC-100, vagy a másik zenekar szintetizált orgonája szól-e... Azért remélem, voltak páran :-) Egy elismerést azért megérdemelnek a vintage cuccok, most semmi probléma nem volt az összerakással, megszólalással, plug & play.
Nekünk a színpadon különösen orgonadús hangzásunk volt, ui. a Leslie-t már nem tudtuk hangosítani sáv hiányában, így az alapról szólta be a termet. Ha ez még kicsi, nem szeretnék egy nagy közelében állni =:-)
http://www.thehighwaystar.com/rosas/faq/equip/lord.htm
Azt a kidobós interjút, amit tavaly Norvégiában adott képekkel illusztrálva vagy 4 oldalon, azt már nem találom. A cucca egyszerű, semmi trükk.
Hendrix, Clapton és sokan mások használták gitárra a lezlit. A 16-osat. Ez egy álló helyzetű polisztirol kétsebességes dobrotor külső, erősítéssel. Lehet hogy a Marshallokra kötötte rá a stack mellé még? A Junnipher Greene lemezén még az énekre is rá van téve a 3xámban. Ámbár az szerintem a dupla, nagy lacika.
Igen ugy tunik harman tarsalgunk.....:-)))
Jo ez az egysbesseges leslie...tetszik!
Csupa regi Hammond-os lemezeket hallgatva, olyan jo amikor neha beporgetik, aztan vissza.....baba!
Igen, sajnos fennáll ez a probléma hogy egy igaz Hammond után, ha az ember kitombolta magát a futamokban, harmóniákban, főlegy egszerre mindhárom manuálon, már a szeksz sem az igazi. Pár Hammondmentes napot kell beillszeteni a botrányt elkerülendő. :-D
Dzsesszeseknek, rokkereknek egyaránt figyelmébe ajánlom a Joey DeFrancesco Incredible albumát. 1999-es koncert és,.......egysebességes lezlin játszik!!!! Az első felében saját triójával, utána Jimmy Smith-el. Joey XB3-on, Jimmy B3-on játszik jobb és baloldalt. Már ez is érdekes. De ami miatt a rockot szeretőknek is bátran ajánlanám, Joey úgy megtépi az orgit az 1. és 4. számban, hogy az pl. Emo-nak is becsületére válna. Ráadásul a jazzes futamai változatosabbak. Pl. Lord is az utóbbi időkben sokkal disszonánsabb futamokkal, jazzesebb ízzel operált a Purple-ben és utána magában, összevetve a 70-es 80-as évexólóival. Máskor orgonálás előtt tessék kotont húzni :-D
Szeretem szeretem, bar a JAzz oruleteknel jo amikor all a Lacika:-)
Mindig van azert valaki, hogy valamit, jot elednak..bar ebben a kis orszagban kevesebb jo cuccot talal az ember eladot!
Lattam valami foltot a padon ma, de nem az enyem:-))Lehet a Te jatekod kozben volt valami.....nem de?:-)))))
Jo estet Hammond-os koma.....
Maga latom most nagyon aktiv itt a forumban:-)en meg alig ocsudtam fol a tegnap esti Hammond megszolalastol.....azert az nem semmi volt.....:-)
20 negyzetmeteren egy velot razo, visito, kasas igazi koncerthang volt hallhato nem de?!:-)Meg jo , hogy meg lett orokitve kameraval....
Tehtube kolleganak is majd atmasoljuk:-)
Hammond forever and ever....
A Yamahában? Nekem is volt régen a Weltmeisterben, jól is szólt.
Az A102-re panaszkodhatom. Az Allsoundé is ok.
Első Jon Lord egy meggondolatlan pillanatában a hídról behajította azt AZ ominózus ringmodulátort. A honlapján egy tavalyi hosszú norvégiai riportjában véltem ezt felfedezni. http://www.picturedwithin.com/news.html
Biztos jól szól. Köszi, ok, majd beszélek a sráccal, oszt' meglátjuk.
Üdv, Zs.
Helló Jon! Kutya sem hív minket arrafelé, pedig nem bánnák meg (remélem :-).
A nyár, motorostalálkozók, az más téma. Egyenlőre Győrött egy amerikai blúzzenekarral leszünk jövő szerdán, majd nov 12-én u.ott Tunyóval (1 óra mi, 1 óra vele) és 20-án Fészkesfehérvárott vele vagy nélküle. www.extra.hu/fonix/. Még nincs kitéve, de végre van egy rendes dobosunk. Pedig fiatal (24). Nagyon lejön a tehetség és az iskolázottság együttes hatása. Egyből minden mexólalt.
Kíváncsi vagyok hogy szólt a 760-asoddal az M3. Borítékolom az orgazmumust. Jó lehet az a csöves kombó is. Azzal meg tiszta Médindzsepen ecsém, médindzsepen!!! Van e a lezlidben vagy a kombódban rugós zengettyű? Az már csak hab lenne a tortára, ahogyan a ring modulátor is. Abba a kecskeméti klubba nem mehetnénk? Ki tudnák gazdálkodni? Jó nagy zajt csaphatnánk. Tavasz óta kész a 4 hónap r'n'r lemezanyagunk, csak nem volt lehetőségünk felvenni. A stúdióköltség árából inkább vettünk soksávos felvevőt (ADAT) meg kicseréljük hozzá a keverőnket, ill. még be kell szerezni kompresszor/limitert. Ez hamarosan letudva és akkor kezdjük. Szerencsére hogy így a dobsávok sem lesznek elkefélve. Van 15 nóta, mexeretnék egy 15 perces impróst a végére.
"jól vágom, hogy személyesen Laurenstől van ez a darab? Anno nekem is ajánlgatta...gyönyörű az az orgona!"
Igen, tőle van. Nekem is tetszik. Volt ugyan vele meló bőven (sőt, már megint nem szól egy drawbar, hogy a hétvégén is legyen mit szerelni), de HORDOZHATÓ és jól szól, ez a lényeg!