Sokat elárul hogy az Ofelsege ellenzek kutyuskak csak dedós vicceket tudnak -a mivel lejáratják az ellenzéket, hiszen az emberek csak legyintenek rá, hogy de gyerekes - ahelyett hogy csinálnának egy-két olyan posztert amit mondtam.
Kaliforniában tanult, majd 12 évig az arab homályban üzletelt, hogy ma ő legyen az egyik leggazdagabb ember a világon. Al-Valíd bin Talal szaúdi herceg portréja. Tovább »
Mi a hatasosabb óriás poszter akkor? Mire vesztegetnek el 22 milliot?
Ez a dedós , semmit sem mondó jaj de viccesnek képzelem magamat üzenet vagy az alábbi szembesítése a nagy muszlim ellenes keresztényvédőnek az arab talpnyalásaival?
vagy ez a szembesítés?
ORBÁN VIKTOR: "Én személy szerint tisztelője vagyok az iszlámnak. " számunkra az iszlám világból érkezett emberek nem fenyegetést jelentenek"
Borzasztó a hangulat az országban, ezen akarnak javítani - közölte a párt.
"Sokat gondolkodtunk rajta, hogy csináljunk-e ellenkampányt, de olyan sokan írtátok, hogy szeretnétek, hogy végül arra jutottunk, megpróbáljuk még egyszer" – jelentette be a Magyar Kétfarkú Kutyapárt a Facebook-oldalán.
A honlapjukon közzétett írásban kifejtik, hogy azért gyűjtenek pénzt, mert "a kormány még mindig nem lett jó fej, és továbbra is arra költi a pénzünket, hogy megmondja nekünk, mitől féljünk és mit utáljunk". Szerintük emiatt sikerült milliókból kihozni a gonoszt az elmúlt évben, az ország még sose volt tele ennyi gyűlölettel. Ők azért szeretnének tenni, hogy ne legyen ilyen borzasztó hangulat az országban.
Bemutatnák, hogy félni szinte bármitől lehet, főleg úgy, hogy a félelem tárgyával nem találkozunk, bárki ellen lehet lejárató kampányt folytatni a tények szelektív emlegetésével, illetve sok minden kimaradt.
A bíróság visszatámadott, és elkezdte a kutyafarkak számolgatását - Javaslom a "Betiltott Farkú Kutyapárt"változatot, ennek egyelőre 100%-os a valóságtartalma.