8. alkalommal kerül megrendezésre a férfi kézilabdázók kontinensbajnoksága. Magyarország a C. csoportban Németországgal, Spanyolországgal és Fehéroroszországgal mérkőzik a 8 közé jutásért.
"Azt meg már illene kiharcolni az illetékeseknek, hogy tartsák be azt a ki*as*ott menetrendet, ha már le van írva, hogy a csoportelsők meccselnek utoljára!"
nem olvastad el pontosan a szabálykönyvet "a zárómeccsett a csoportelső játsza amennyiben a csapat szaga másfél mázsa döglött heringre emlékeztet..."
az utolsó másfél percet szintén a bálnabél illatú csapat támadhatja végig adottt esetben
természetesen a sorsdöntő meccsünk bírájának is sprotnibukéja volt
a legfájóbb h csak magunknak köszönhetjük h most nem röhöghetjük ki ezt a szánalmas maffiát (bár ha a norvégok nem jutottak volna ki lehet h átírják a szabálykönyvet)
Igen, én meg arra írtam, hogy ki ellen tudtuk megcsinálni, és hogy Mezőkövesd csapata ellen még szebbeket is meg tudtunk volna. Pláne edzőmeccsen. A francia A ellen, valódi tétmeccsen meg nem biztos (látva, hogy a németek miket (nem) tudtak ellenük - csak akkor még volt tétje).
Természetesen szép volt, nagyon bírom is mindkét Iváncsikot, de vegyük azért figyelembe a körülményeket is. De Eklemovicsnak és Törőnek is voltak nagyon szép góljai ma.
Rossz meglátás. A spanyolok ellen persze mindenki vereséget, a izland ellen győzelmet várt, a franciák ellen viszont tuti győzelmet, mivel előre lehetett tudni, hogy ha a franciák nyerik az első két meccsüket a csoportban, a francia B-vel játszunk, és még azok se fognak megszakadni a győzelemért.
A svédek ellen is inkább győzelem volt az elvárható. De talán nem is a pontszám a gond - ekkora verést nem vártunk senkitől amekkorát Izlandtól kaptunk. És tulajdonképpen ezen is szálltunk el.
Gált el kéne már felejteni. Skaliczkinek is drága tanulópénz volt, hogy használhatatlan, sérült játékost nem lehet kivinni ilyen szintű versenyre. Mocsai is rá**szott Lőwyvel.
Menjenek a p..sába a horvátok, remélem ők se jutnak ki Pekingbe ezek után! Nagy Laci is megköszönheti Romerónak az utolsó támadásukat a svédek ellen!
Azt meg már illene kiharcolni az illetékeseknek, hogy tartsák be azt a ki*as*ott menetrendet, ha már le van írva, hogy a csoportelsők meccselnek utoljára!
Mondjuk ennyi helyszínnel meg lehetne már oldani, hogy egyszerre legyenek az utolsó kör meccsei...
jó...most sorold hány nemzetközi kupát nyertek kluubcsapataink az elmúlt 10 évben...esetleg felsorolhatod a szegedi magyar különítményt... nöi kosárlabdában is jók vagyunk klubszinten...
Sztem összességében nagy pozitivum ez az EB (a kudarc nem a játék hanem az olimpia miatt született)
nézzük mi volt pozitív a csapat játékában -Nagy Laci végre megérezte h mit kell jáccania a válogatottban (az benne van , h 1ik meccsen sül a keze másikon nem) -Laluska szinte mindig hasznos csere... -Iváncsikok stabilak a szélen -kapusainkkal nincs probléma -Ilyés Feri nagyon hasznos és gólerős játéka (remélem tud állandósítani 1 megközelítőleg hasonló teljesítményt a válogatottban) -irányítók nem voltak kiemelkedők szvsz, de hozták a kötelezőt
sztem 1 80%os Gál Gyuszival most nem siránkoznánk (bízom benne h jövőre már ismét a régi lesz)
-Skaliczki is nagyon jól csinálta a rotációt 1-2szer valóban hibázott de összességében nem lehet b@sztatni
ez a csapat jobban megérdemelte volna a kvalit mint a női dehát ez van.. ( a szájbab@szott skandinávok ellen viszont most 1 pár évig elég nagy lendülettel fogok "ellenszurkolni")
A spanyol hasonlatból jutott eszembe, hogy végülis olyan a magyar férfi kézilabda, mint a spanyol foci...jó klubcsapatok, eredménytelen válogatott. Mutassuk meg, hogy tudunk győzni!
Skaliczki monjon le!:) Na de most már tényleg, mert már elegem van, hogy mindig megmagyarázza, hogy igazából mi ennyit tudunk... Ja és a Szeged, meg a Veszprém a micsoda? A multkor valaki a Real Madridhoz, meg a Barcához hasonlította őket... Én onnantól Skaliczki-ellenes vagyok, hogy a 2004es olimpián nyomatta császárt... sajnáltam a srácot, mert neki simán csak nem ment...az edző meg 3szor betette, hátha bejön...nem jött be ráadásul veszprémiként külön bánt, hogy amióta kapitány a veszprémi játékosok nincsenek a kegyeiben... na nem azt mondom, hogy nem válogat be eleget, de érezhető a visszafogott válogatás ( amikor 2004-05körül egyértelmű veszprém fölény volt Mo.-on akkor is pleres, szegedi, meg dunaujvárosiakat nyomatott) De ha rövid akarok lenne: Magyarország : Izland 28:36
Ja és Kis Szilárd, vagy Mocsai legyen a kapitány!:) Bár mocsai azért maradjon a veszprém edzője is:)
Akárhogy is szidjátok a lányokat, szerintem nemzetközi mezőnyben versenyképesek mint a fiúk, szerintem tőlük a jövőben is többet várhatunk. A lényeg h ők ott vannak az olimpián, a skaliczkis alibi éra kezdete óta én nem sok reményt füzök a válogatotthoz. Most sem tettem az EB előtt, már évek óta ez megy h sokkal többre vunk képesek, de nem.
Majd lesz jobb is :P
A dánok érdemlik meg sztem az eb győzelmet, remélem elmeszelik a franciákat!
Meg az athéni negyedik helyet se értékeljük túl, arányaiban ott is ugyanolyanok voltunk mint mostanában, mert ott csak 12 csapat volt. egy vb-n meg jóval több, szal arányaiban ott is ugyanitt jártunk, és ott is egy meccs kivételével (és hogy megvertünk egy nálunk gyengébb dél koreát) satnya teljesitményt nyujtottunk és a nagyobb csapatuok ugy mentek át rajtunk mint forró kés a vajon (frfancia, horvát, orosz), ráadásul a brazilok elen sikerült egy emlékezetes SZ/R meccset játszani.
Most a személyemet illető jelzőkre inkább nem reagálnék...
De ha jól megfigyelnéd, csak arról nyilatkoztam, amit láttam. És az attól függetlenül jó volt, h mit csináltak a franciák előtte. Szóval amit leírtam, az megállja a helyét.
Akkor jó. Nem ismertem az erőviszonyokat, de fordult már elő világversenyeken (más sportágban) hogy egy EB-mezőny nívósabb a hülye kontinentális kvóták miatt.
Jó. Majd figyelem a foci EB-t, meg a VB-t, hogy azokon is tologatják-e a meccsidőpontokat a közvetítési jogokat birtokló nemzet akarata szerint. Az azért valamivel nagyobb üzlet, mint a kézilabda...
Csak belebeszélek, mint egyszerű szurkoló. A magyar csapat a papírformához képest jobban szerepelt. Eszereint a franciáktól ki kellett volna kapnunk, az izlandot meg kellett volna verni. Tehát ez egyenlő. A spanyoloktól is ki kellett volna kapnunk, a svédekkel meg egy szinten vagyunk. Tehát min 2 ponttal többet szereztünk. Más kérdés, hogy a keresztbeverések miatt közel kerültünk a tűzhöz. 4 évvel ezelőtt óriási mázlival ez megtörtént. Most nem. Nem sikerülhet mindig minden. Nem kell a késbe dőlni. A svédek se dőltek. Mi is voltunk ennél mélyebben, leszünk magasabban.
bocsánat, persze a nálunk "jobbak"-ra gondoltam. és utálom azt is amikor skala ezekről nyilatkozik... nem foci ebv volt ez ahol tényleg be kell ismerni gyengébbek vagyunk sok csapatnál, itt nem
Na ja. De akkor mit mondjuk Narcisse-éról, akit végig követett Zubai, és még kettős emberhátrányban is voltak. Vagy a kontyos néger csávónak a védő lábai közt a felső sarokba rakott góljáról. szintén kettős emberhátrányból.
És mi elméletileg a legjobb csapatunkkal voltunk a pályán, ők meg bevallottan nem.
Csak dumálsz, okoska, de a meccset bevallottan nem láttad, azt sem tudod, miről van szó.
Egyébként ha nem is csak a dánokat nézzük, de ott vannak a lengyelek, akinek egy átlagos csapattal siekrült azt elérniük, amit nekünk (úgy hogy nemzetközileg tapasztalt és nagyon jó játékosaink vannak) soha az elmult sok évtizedben.
Na én ezért nem értem h nekünk miért nem sikerül SOHA??? Ezért távolitanám el már évek óta Skaliczkit, mert számomra a 2004es olimpia sem volt meggyőző, egy jó meccsünk volt a német, a többin simán legyőztek minket a nálunk jobbak, nem sok vizet zavartunk. Ennél klasszisokkal jobbak vagyunk mint amennyit mutatok a világversenyeken!!!
>Azt kéne megfejteni, hogy mitől volt a két 0-7es széria mindkét mecsen. Ha az nincs, most négy között vagyunk, és mindenki isteníti őket. Erről van szó. Csakhogy volt. 0:7 és (ha jól emlékszem) 1:8. És nem a véletlenen múlt, hogy ezek benne voltak a két meccsben. Nem úgy dőlt ez el, hogy rossz mezőre léptünk, ezért hétszer kimaradtunk a dobásból. Mi csináltuk, magunknak. :-(