Szilveszter buli előtti és utáni takarítást vállalok!!!
Közeleg a szilveszter, az év végére nagyon elfáradtál, viszont te voltál, olyan rendes, hogy magadra vállald a szilveszteri bulit. Ha ebben kell némi segítség, akkor jó sorokat olvasol.Szilveszter előtti készülődésben és takarításban nagyon szívesen segítek, illetve a nagy buli utáni a romok eltakarításában is készen állok a ragyogóvá tenni a lakást Budapesten és környékén. Pontos, megbízható, szorgalmas munkaerő vagyok. Árakat privátban tudom elmondani, de nem kérek horribilis összeget. :)
Ha felkeltette az érdeklődésedet a hirdetés, akkor bátran küldj egy e-mailt erre a címre:
szilveszteritakaritas@gmail.com
Telefonszámot biztonsági okokból nem adtam meg, viszont sűrűn nézem az email-t, egy órán belül biztos válasz!
Takarítást vállalok Budapesten és környékén. (8órás munka )Bejaronoi munkát is vállalok.Rólam amit tudni lehet hogy pontos,precíz, megbízható,referenciával rendelkező hölgy vagyok. Kedvező áron dolgozom.
Takarítást vállalok Budapesten és környékén. (8órás)Bejaronoi munkát is vállalok.Rólam amit tudni lehet hogy pontos,precíz, megbízható,referenciával rendelkező hölgy vagyok. Kedvező áron dolgozom.
Takarítást vállalok Budapesten és környékén. (8órás)Rólam amit tudni lehet hogy pontos,precíz, megbízható,referenciával rendelkező hölgy vagyok. Kedvező áron dolgozom.
Takaritást keresek Budapest teruleten, vasalást is vállalok!Ünnep elott es utánit, hivjon bizalommal! Károsszenvedely mentes!! Szeretek es tudok is takaritani!!
Kedves Fórumozók. Takaritást vállalok Budapest területén, hivjon bizalommal. Károsszenvedélyem nincs, szeretek és tudok is takaritani. óradijam.1500frt. eamil-emili27@indamail.hu, tel-0620-2539227.
Takarítást keres egy középkorú nő, akinek precíz , alapos a munkája! Vasalok is igény szerint! Szeretek és tudok is takarítani! Hívjon bizalommal! Órabérem;1300 frt. 0620/2539227.
Ha szükséged lenne a nagyobb gyerekek mellé egy segítőtársra a napi őrület és káosz felszámolásában :), vagy csak elfoglalt kismama vagy és a kisbabával szeretnél foglalkozni, és nem a fránya háztartással, vasalással, kérlek hívj bizalommal.
Amennyiben szeretnéd, hogy amíg dolgozol a lakás rendbe legyen téve, és a tiszta rendes lakás várjon mikor fáradtan hazaérsz, kérlek keress.
Keresek olyan családot, akinél besegíthetek heti rendszerességgel a bejárónői feladatok ellátásába takarítás, vasalás, házvezetés, bébiszitter munkakörben.
Sőt a karácsonyi előtti "úristen jön a család, dolgozom, nem lesz időm ablakot pucolni seííííítség"-et is átvállalhatom :) akár egy -egy alkalmas nagytakarítást is vállalok ha szükséges.
Kisgyermekgondozó iskolámat végzem közben,és két gyermekemet nevelem.
Nem szórakozásból ez a munkám,hosszútávra tervezek, becsületes, megbízható, leinformálható vagyok.
Ezt bizonyítván:saját kulcsokkal rendelkezem a lakásaimhoz, nem ülnek a nyakamon, tudom a dolgom.
Anyagi részét tekintve mindenkinek meg van, hogy mennyit gondol rá, nekem is az hogy mennyiért tudom elvállalni.
Személyes találkozást,megbeszélést részestem előnyben, mert nem mindegy kit engedünk be a lakásunkba, az életünkbe. Kölcsönös szimpátia és bizalom elengedhetetlen.
Keleti , Blaha ,Budapest XVII-VIII-IX-X kerületei lenne az optimális, de természetesen minden megbeszélés kérdése. Tömeg közlekedem jelenleg még, így másfél-két órás utazásra lévő kerületek biztosan nem jöhetnek szóba.
06 20 532 3009 Anita, ezen a számon el tudsz érni, ha bármi kérdésed lenne.
Ha kérdése van a vanita@indamail.hu vagy telefonon a 0620 532 3009 számon elérhető vagyok.