Keresés

Részletes keresés

Muntanitz Creative Commons License 2003.11.26 0 0 149
A segítség erős túlzás, de te kétségtelenül jó munkát végeztél!
Előzmény: Giorgetto (147)
drev Creative Commons License 2003.11.23 0 0 148
A NABI-Kaposvári Rákóczi megóvja a múlt heti Pápa elleni 1-0-ra elveszített NB I B-s mérkőzést, mert az ellenfél csapatában a 77. perctől csupán egyetlen U23-as játékos szerepelt, a szabály által előírt 3 helyett. (Nemzeti Sport Online)
Giorgetto Creative Commons License 2003.11.20 0 0 147
És persze köszönet illeti Muntanitz-ot is, segítségével sikerült a klub címerét elég jól rekonstruálni.
Giorgetto Creative Commons License 2003.11.20 0 0 146
Itt is szeretném megköszönni a kaposvaronline.hu szerkesztőinek közreműködését, illetve munkáját, amellyel hozzájárultak a Rákóczi stadionjának szinvonalas bemutatásához!

Akit érdekelnek a képek a www.kispesthonved.hu címen megtekintheti.

norris21 Creative Commons License 2003.11.19 0 0 145
Asszem félreértettél!

A színvonal nem éri meg, hogy fizessek érte, sőt... sajnos! :((((

Előzmény: Muntanitz (144)
Muntanitz Creative Commons License 2003.11.19 0 0 144
Ugyan nem játszunk világszínvonalú focit, de ez a csapat legalább nagyrészt helyi gyerekek gyülekezete, úgyhogy szerintem nagyobb szurkolói támogatást érdemelnének! Kijárhatnál többször is, nem hiszem, hogy földhöz vág a diákjegy ára!
Előzmény: norris21 (143)
norris21 Creative Commons License 2003.11.17 0 0 143
Üdv!

Tegnap nagyon hosszú idő után megint kimentem egy Rákóczi-meccsre. Asszem talán '98-ban voltam utoljára eddig. Persze szerepet játszott az ingyen belépő, villany világítás, na meg kiváncsi voltam az új stadionra is.
Na ez utóbbi eléggé tetszett, ha még sok ilyen lenne az országban, na és persze jó foci, elég lenne mondjuk egy portugál szintű,nem kellene angol, vagyis dehogynem... :)) Na szóval akkor elég jó kis program lenne a foci meccs is. Persze ismerem a sztorit a bili, a belelógás, és a felébredés főszereplésével.

A meccsről: sztem az elején jobbak voltunk, ez a Pápa nem győzött meg engem, ha esetleg ekkor betaláltunk volna, simán lehetett volna kiütés is. De nem tettük (voltak lehetőségek, de hagyjuk... ), és rúgtak egy szép gólt, ami abszolút nem volt bent a játék képében, ahogy mondani szokták. :) Ekkor kissé megzavarodott a Rákóczi, de a félidő végére ismét mezőnyfölénybe kerültek azért.
A másodikban egyértelműen végig jobb volt a Rákóczi, pontozással biztos nyertünk volna... (ekkora helyzetet kihagyni, mint az Oláh, hááát... )
Egyszóval ha győzelmet nem is érdemeltünk volna ilyen helyzet kihasználással, de egy igazságos döntetlent azt igen.

Jó volt kint lenni, bár ha fizetni kellett volna, biztos nem megyek.

[azért a biztonság kedvéért: mennyi a diákjegy? :))) ]

HAJRÁ KAPOSVÁR!

Muntanitz Creative Commons License 2003.11.17 0 0 142
Győzelmet nem érdemeltünk, mert ahhoz jóval határozottaban kéne játszani, nade a Pápa mégúgyse érdemelt győzelmet! A góljuk előtti szabadrúgást mozgó labdából végezték el, a játékvezetőnek vissza kellett volna rendelnie a labdát! Egyébként meg ilyen favágó stílusban játszó csapattól (látni lehetett, hogy végig vagy a labda vagy a baba felfogásban nyomták) legfeljebb hányingert tudok érezni.
Még egyszer hangsúlyozom, mi sem dolgoztunk meg a három pontért (amit Oláh is ki bírt hagyni a végén!), de remélem, hogy a Pápa undorító játékára más játékvezető nem lesz ennyire vevő, mint ez a tegnapi...
HAJRÁKÓCZI!
Előzmény: Lecso11 (141)
Lecso11 Creative Commons License 2003.11.16 0 0 141
Erre nincs mit mondani... végigtámadtuk a 2. félidőt. A Pápa a félpályán sem ment át.

CSATÁR kell!!

drev Creative Commons License 2003.11.15 0 0 140
Most vettem észre, hogy a Pápa elleni meccset adja az ATV! Na, most végre megnézem hogyan muzsikálnak a fiúk TV-meccsen!
Muntanitz Creative Commons License 2003.11.12 0 0 139
Jónak jó lenne, de a Pápa ellen speciel otthon játszunk. Talán Kecskeméten sikerül majd megismételni a tavalyi eredményt (akkor 2-0-ra győztünk a hírös városban)!
Előzmény: Wagner Lopez (138)
Wagner Lopez Creative Commons License 2003.11.10 0 0 138
Tényleg jó lenne már idegenben is nyerni végre, mert így sosem lépünk feljebb.
Előzmény: Muntanitz (132)
drev Creative Commons License 2003.11.10 0 0 137
Rajczi Újpestre kerülésének én nagyon örültem. Az én két kedvencem ugyanis a Rákóczi és az Újpest, mindkét csapat már egészen fiatal korom óta lenyűgözött. Sajnos pesti lévén, Kaposvár messze van, így csak néha látom a csapatot. De annak nagyon örültem, amikor Mio után Rajczi Peti is Újpesten kötött ki. Láttam sokszor, edzőmeccsen is, és bizton állíthatom, hamarosan bejátsza magát a csapatba! Mezey fokozatosan építi be, és ebben igaza van, ne legyetek türelmetlenek. Néhány hónap, és ő lesz Kokó mellett a másik csatár! Ezúton is gratula az első gólhoz! Négy meccs kellett hozzá! Mioról köszi az infót!
lg18 Creative Commons License 2003.11.09 0 0 136
annak én is örülnék, mert szerintem jó játékos. És főleg gólérzékeny (ami nálunk nagy hiányosság...)
Előzmény: Lecso11 (135)
Lecso11 Creative Commons License 2003.11.09 0 0 135
Örülünk Peti sikerének. Remélem több lehetőséget kap ezután...
Előzmény: lg18 (134)
lg18 Creative Commons License 2003.11.09 0 0 134
talán Titeket is érdekel...

www.ujpestfc.hu:
"Csapatunk legjobbja: RAJCZI PÉTER
A fiatal támadó szünet után állt be. Volt néhány ígéretes lehetősége Milinte kapuja előtt, amelyek közül egyet értékesíteni tudott. Reméljük, hogy az első Rajczi-gólt további találatok követik az elkövetkező időszakban!"

jandahl Creative Commons License 2003.11.08 0 0 133
hali!

Mio jelenleg kaposfőn a megye-1-es csapat játékosedzője,mellette a helyi péknél dolgozik mint szállító!egyébként még mindig ugyanaz a rendes,szerény srác mint aki azelőtt volt!

Muntanitz Creative Commons License 2003.11.08 0 0 132
Sikerült egy pontot elhozni Szolnokról. Persze megint elszalasztottunk egy feljebblépési lehetőséget. A Pápa ellen nem is tudom, mikor nyertünk utoljára (lehet, hogy még soha?). A következő fordulóban már nagyon itt lenne az ideje!

drev,
megpróbálok utánakérdezni, jelenleg én sem tudom, mi van "Mió"val.

drev Creative Commons License 2003.11.07 0 0 131
Sziasztok!

Tudtok valamit a Miovecz Zoliról, hogy mi van vele? Tudom, hogy már nem egy mai gyerek, de játszik még valahol, vagy edzősködik?

Giorgetto Creative Commons License 2003.11.05 0 0 130
A Budapest Honvéd Online oldalán minden NB1/B-s csapatról készítünk ismertetőket, amelyek az adott klub nevét, alapítási évét, stadionjának fotóját, illetve adatait (férőhely,cím), címerét, kiegészítő infókat tartalmaznak.

Elég szöszmötölős munka, de megéri megismerni a mezőnyt.

Előzmény: kaposvari (127)
Muntanitz Creative Commons License 2003.11.05 0 0 129
Elküldtem.
Előzmény: Giorgetto (126)
kaposvari Creative Commons License 2003.11.05 0 0 128
Ma megérkeztek a reflektorok a stadionba és fel is lettek állítva. Csak a cukorgyár felöli oldalon lesznek oszlopon, a városi oldalon a tetőszerkezetre lesznek feltéve. Jövő hét végén a Pápa ellen lesz az avatás, szombaton 16 órakor. Az még nem 100%, hogy TV közvetítésre is alkalmas lesz, de van rá remény. Ha igen akkor az ATV adja a meccset.
A Vegyépszer ma bejelntette, hogy jövőre fő támogatóként fog megjelenni a csapat mögött. Ez tulajdonképpen nem más mind fájdalomdíj a pályával kapcsolatos problémák miatt. A talajcsere jövő nyáron lesz újra véghez víve.
kaposvari Creative Commons License 2003.11.05 0 0 127
Hol jelenik meg majd az összeállítás?
Előzmény: Giorgetto (124)
Giorgetto Creative Commons License 2003.11.05 0 0 126
Igen, köszi!
Előzmény: Muntanitz (125)
Muntanitz Creative Commons License 2003.11.05 0 0 125
Üdv!
Látom a többiek eddig nem válaszoltak. Nekem nincs most képem a stadionról, címert azonban tudok küldeni, bár csak fekete-fehérben. Ha így is jó, akkor küldhetem az itt megadott címedre?
Előzmény: Giorgetto (124)
Giorgetto Creative Commons License 2003.11.03 0 0 124
Hello!

Ha valamelyikőtök rendelkezik egy korrekt fotóval a kaposvári stadionról, esetleg a klub címeréről is, nagyon megköszönném ha elküldené, vagy betenné a topicba, mert ugyan kaptam képeket a kaposvar.hu szerkesztőjétől, de azok közül amelyek jók (azaz látszik majdnem teljes egészében az egyik oldallelátó) az a felújítás előtti állapotot tükrözi, a felújított stadionról csak félképeim vannak.
A klubról készülő rövid összeállíásunk miatt lenne szükség rá.

Muntanitz Creative Commons License 2003.11.03 0 0 123
Nem voltam, és sajnos most már csaknem biztos, hogy ősszel sehova sem jutok már el. A Pápa elleni otthoni meccsünk idején például túrázok, pedig elvileg ez lesz az első villanyfényes hazai, amin szerettem volna ott lenni.
Na, egy barátom már dolgozik a topik bannerén, pár napon belül felteszek néhány tervet.
HAJRÁKÓCZI!
Előzmény: Lecso11 (122)
Lecso11 Creative Commons License 2003.11.03 0 0 122
Ha nyertünk volna, akkor már negyedikek lennénk :(

Volt valaki Hévizen?

Lecso11 Creative Commons License 2003.10.26 0 0 121
Galgóczi igen. Most már eszembejutott :)
Kipattanót bekotorta, de álltak még vagy 3-an mellette, de ő észlelt először.
Különben végig mi voltunk fölényben, szóval "teljesen megérdemelt sikert arattunk" :)
Oláh Lóri gólját pedig gyönyörű akció előzte meg.

Ha jól tudom a TV-ben csütörtökön adják le a meccset (nem biztos).

Előzmény: Muntanitz (119)
kaposvari Creative Commons License 2003.10.26 0 0 120
Akkor te még mindig jobban jártál nálam mert én el sem tudtam menni a meccsre. Galgóczi a beszámolók szerint nagyon jó volt, végre egy csatár aki gólt lő. Sőt a tizit is ő csinálta. Állítólag jön Nyíregyházáról még egy csatár, Kocsis István, aki két éve a keleti csoport gólkirálya volt. Legalábbis a NS szerint. Most már idegenben is nyerni kellene, ismét csak három pontra vagyunk a feljutó helytől.
Hajrá Rákóczi!!!
Előzmény: Lecso11 (118)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!