Keresés

Részletes keresés

JanikaWRC Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2189

rallymanó Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2188

Köszi Janika ! A rossz a dologban hogy semmit nem tudunk tenni. Segíteni sem tudunk, és hiába mondjuk hogy ne idegeskedjenek mostmár, meghogy ne vegyenek helyette mást nekünk, ez az egész már el van cseszve. És itt tényleg nem az érték a lényeg. 

De ezt az urnás dolgot csodásan fogalmaztad :))))))))))))))))))

Előzmény: JanikaWRC (2186)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2187

Ááááááááá............... :-(  Amúgy nekem sanszos hogy indiánok voltak.... Azt írod hogy sok cucc volt, és sok cuccot csak sok "ember" tud elhordani.  Szerintem egy komplett páviáncsalád portyázott arrafelé.  Azoknak a fajtajellemzői ezek.  Remélem reggelre rájukgyúl a putri.  Vagy bárki volt is...... jól beszélsz Jani, az anyját temettesse el belőle Szenteste. 

Előzmény: rallymanó (2185)
JanikaWRC Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2186

Nagyon sajnálom ami történt Zoli! Pont karácsony előt!!! Gané banda!!!! Az ilyeneknek azt kívánom, hogy a cuccok árából úrnát vegyenek és a karácsonyt ott töltsék! Fedőt is rakjanak rá, nehogy a napfény érje!!!!!

Ilyen gyökereket!!!!

rallymanó Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2185

De ami a durva, hogy még a karácsonyra vett 15 üveg üditőt is elvitték. Ez milyen már a kurva életbe ! Ezt nem egy ember csinálta az tuti. Értitek, a pofátlanság netovábbja hogy nemcsak a kisebb, vagy drágább dolgokat, hanem még ezeket is cipelik elfelé.

Beszéltek a biztonságiakkal, holnapra megnézik a felvételt, de 3 kamera figyel, ebből kettő nem arra néz, egy meg forgó kamera, tehát nem sok esély van....viszont jól elbasztá más örömét, meg pénzét.

Előzmény: C.Miki (2184)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2184

Törne el a keze az összesnek. Hátha a felvételek alapján valamerre el lehetlesz indulni, de szerintem sem lesznek meg az ajándékok. :-(  És hány ilyen történhet szerte az országban...... Itt radikális intézkedéseket kéne bevezetni hogy jó, vagy legalábbis jobb legyen a közbiztonság.  De azért ez tényleg mekkora gané dolog már..... Megveszed az ajándékot a családnak, aztán kipakolják a kocsid, a yard meg a biztonságiak csak széttárják a kezüket...... Csak tudnám hogy akkor mi a kúrva anyjuknak tartjuk őket is az adónkból.  Azért hogy az autósokra vadásszanak? Normális esetben a rablógyílkos mélyenszegíny, szegínyelnyomott ősromákokat , meg az ilyen autófeltörő szarkákat kéne összefogdosniuk, de ezt nem látom.   

Előzmény: rallymanó (2183)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2183

Ahogy mondod ! Védeni kell őket. Aztn ha rajtakapod és megcsapod akkor téged ültetnek le. Még ott vannak a Tesco-nál, próálnak valami videó felvételt keríteni, de nem sok esély van arra hogy ezek az ajándékok a mi családunk fája alatt legyenek :(

Előzmény: C.Miki (2182)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2182

Amúgy sajnálom Zoli..... bár' tudom hogy ettől nem kerülnek meg a cuccok.  Nagyon oda kell figyelni, mert most már tényleg szabadrablás megy.  Főleg ha szegínyűdözött az elkövető, akkor még büntetni sem szabad. 

Előzmény: rallymanó (2181)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2181

Ennyi.

Előzmény: C.Miki (2179)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2180

Boldog Karácsonyt.....pfff....

Előzmény: Törölt nick (2178)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2179

Mondják ezt a parlamentben ülő ingyenélőink.  Mondjuk nekik tényleg jó lehet a közbiztonság, kb, annyit látnak a külvilágból amíg a Rózsadombról legurulnak a szolgálati luxusautóval a parlamentig, este meg haza.  Azoknak fingjuk nincs a valóságról,meg hogy mi megy az országban.  De hát kitől várunk közbiztonságot.....?? Rendőröktől? Kutyák azok nem rendőrök... Annyit tudnak hogy a 30-as táblánál beállnak a reklámtábla mögé trappizni. 

Előzmény: Törölt nick (2178)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2178

Rend van,helyre állt a közbiztonság.........

Előzmény: rallymanó (2177)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2177

Hm. Képzeljétek, most hívott Tesó. Egész nap vásárolni voltak a családnak aándékokat, megálltak a Tesconál és fullra kipakolták a kocsit ajándékostúl. Tetves geci férgek vannak !!!

C.Miki Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2176

Másuk sincs.  Szarba nem veszem az ilyen jószágokat.

Előzmény: rallymanó (2174)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2175

Akkor kampó, hagyom.

Előzmény: rallymanó (2173)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2174

Ezeknek nem gond a suska.

Előzmény: C.Miki (2171)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2173

Normálisak teljesen, hetente egyszer küld listát hétvégén. Személyes átvétel az ügyvédi irdájában van hétfőnként , de munkaidőben, úgyhogy esélytelen a személyes átvétel.

Amúgy nem gyűjteményről van szó :) Ez csak jó duma !

Előzmény: C.Miki (2172)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2172

És mi a véleményed róla? Eddig nekem okésnak tűnik.

Előzmény: rallymanó (2169)
C.Miki Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2171

Köszi Zoli!  Látom ismersz mindenkit. :-)

Csak tudod az a gáz Zoli, hogy egyre inkább kezd elterjedni ez a jelenség ahogy nézem.  Érted, nem azzal van bajom, ( és szerintem nektek sem ) aki egy méredrága modellre szépen összespórol, megveszi, aztán örül neki, és vágja hogy mi az, stb...... Az bassza fel az agyam, amikor a selyeminges menedzser fasz jasszerkodik a méregdrága modellekkel, FINGJA NINCS RÓLA MI AZ, MEG NEM IS ÉRDEKLI, ÉS EZT MÉG LE IS ÍRJA NYÍLVÁNOSAN!  Heee????? Most akkor mi van? De ez is tipikus magyar jelenség...... rongyrázás, szatírkodás, mutogatás hogy mim van..... de az is mindegy neki ha egy zacskó savanyúkáposzta lenne a vitrinjében... Az ilyenek fejére de rátekerném a selyeminget, meg a mendzser-pulcsit. 

Előzmény: rallymanó (2165)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2170

Nekem is sokszor eszembe jut az a párbeszéd ! Egyszer fejbe baszom egy modellel :)

Előzmény: Törölt nick (2168)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2169

Igen ! Az ügyvéd Úr :)

Előzmény: Törölt nick (2167)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2168

Igazából én nem csodálom hogy kiakad Zoli néha a börzén.

Amit mesélt egy vevőről,most is ökölbe szorul a lábam ha eszembe jut a dialógus....

Az a baj,hogy nem hidegfejű,morcos eladóként állsz oda,hanem gyűjtőként.

Előzmény: C.Miki (2164)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2167

Akkor ha küldöd Mikinek,én nem teszem.

Egyébként ez inkar féle lista?

A modellekről gondolom.

Előzmény: rallymanó (2165)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2166

Google királyoknak hívják ezeket Miki ! Akik csak akkor okosak amikor megy az internet....Olvasnak is minket mint kiderült :)

rallymanó Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2165

De, ismerem az illetőt :) ! Print screen-el kimásoltam neked és mailben átküldtem, remlem meg tudod nyitni.

C.Miki Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2164

Sziasztok! 

Zoli, én még egy pár kérdést azért feltennék a vásárlóknak.  :-)  Csak félő hogy úgy sosem adnánk el semmit. :-)  Én nemrégiben olyat olvastam egy hazai modellautós oldalon, hogy ha azt ide beírnám, kaparnátok a falat.  Én is gyorsan bezártam az oldalt, mert azt hittem hogy leborítok itt valamit.  Hihetetlen hogy mekkora óriásfalloszok, büdösgyökér, újgazdag kis buzik hiszik magukat elit gyűjtőnek stb..... Kb. mint ha én most azt írnám ide hogy "hát tulajdonképpen sosem szerettem a rallyt, nem is érdekel". ( holott a modelljeim 90%-a rallyautó ) Na valami ilyesmi volt a faszi hsz-a, de most nem tudom előkeresni meg nem is akarom....... Azért egy ilyentől tényleg megkérdezném csak úgy nyugodtan, mielőtt kifordítom a kötött pulcsijából, hogy mi az anyja hurkás, cellulitiszes picsájának gyűjt modelleket...... Aztán ott jankózik velük.  Mert ez tényleg nem fér a fejembe.  Aztán ott játsszák a nagy pszcheudo-entellektüell liberális gyűjtőt, a tenyérbemászó köcsög kis stílusukban.  Ááá mindegy.......

Zoli nagyon ütős ez a Subaru vitrin, de szépek a micsubicsik is. :-) 

Ati, ez a reklám no comment!! :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDD  

Még valami: kaptam egy listát egy sráctól, ( nem ismeritek ) eladó 1/43-asok sterepelnek rajta, ahogy tudom van benne rally és pályagép is.  Elküldöm mindannyiótoknak ( Ati, Zoli, Jani, Blink )  valamelyikőtök tegye már meg azt a szívességet nekem hogy az engem érdeklő autókat kiírja nekem és elküldi levélben, mert sajnos nem tudom megynitni a fájlt.  Köszi előre is. 

Előzmény: rallymanó (2156)
rallymanó Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2163

Ki az a Kremer :) ? Ki nem szarja le :) Ritka, drága, és ami a legfontosabb hogy szép színes :)))))))))))))))))))))) ! KELLETT ! TEAM Norisbank NET :) #1 Impreza WRX :) A német matudor :)))))))))

Előzmény: Törölt nick (2160)
JanikaWRC Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2162
Azt tudnod kell Zoli, hogy a suzuki a gyengém! Nagyon sajnálom, hogy kivonultak! Volt potenciál a kocsiban.

A 207-re ráfért egy frissítés! Sokkal pofásabb lett! A kérdés, hogy technikailag mit tud.

Előzmény: rallymanó (2142)
Törölt nick Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2161

Törölt nick Creative Commons License 2011.12.18 0 0 2160

Hogy áll ott Kremer gépe...ááááááááá de gyönygyszem.

Lehet csak délibáb:-)

Előzmény: rallymanó (2159)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!