Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Én már korábban megcsináltam a C720-on az R39-ről R40-re frissítést. Leírom, hogy csináltam, és ha Te valami mást csináltál, talán rájössz, hogy mit rontottál el.
A frissítést egy önálló könyvtárba kibontottam a PC.
A gépből kivettem az SD kártyát.
Hidegindítás (15 mp-es reset)
Az USB kapcsolat létrehozása, ellenőrzése (Ilyenkor nem a Hálózati helyek / WinCe Device könyvtárban látom a készüléket, hanem a Total Commandernél megjelenik egy újabb "meghajtő" sőt kettő is, mert érzékeli a kártyaolvasót, hiába nincs benne a kártya). TC-vel belenézek, hogy tényleg ott van-e.
Nem másoltam, mentettem ki semmit a gépről, bátor voltam.
Elindítottam a PC-n a frissítést, az elvégezte a biztonsági mentést, egy külön könyvtárba másolta a PC-n a szükséges adatokat, az utasításoknak megfelelően jártam el, ha ki kellett húzni az USB-t kihúztam, ha resetelni kellett, megtettem, stb. stb.
A frissítés végén a PC-ről vissza töltötte a biztonsági mentést, elvégeztem a kalibrációt az érintőképernyőn, beállítottam a naptárat.
Ujraindítás után R40 lett.
Kipróbáltam a térképet, úgy ahogy korábban is volt a töréssel szépen működött, még a riks-et se szedtem le előtte, maradt az éppen tetszó DATA.ZIP a helyén, stb.
végül visszatettem az SD kártyát, és az ujraindulás után Stopword-héj úgy működött mint előtte (a hibáival együtt).
Na kb. ennyi. Nem cserélgettem előtte semmit vissza eredeti állapotába, meg nem írkáltam vissza semmi olyat, amit időközben - ki tudja miket - átírtam.
Egyedül arra kellett először vigyázni, hogy a gép akksija ne legyen lemerülve, élegyen benne elég szufla.
Az új térkép használata közben a kiirt sebesség határ átlépése után a sebességet pirossal mutatja. Ez beállitás vagy alapból igy müködik. Egyébként tuti.
ahogy kimásoltad ugyan ugy rakj vissza mindent gondolom kihuztad az asztalra , most huzd vissza az egészet akkor a könyvtárszerkezetet bizti nem szurod el