levélírásnál előjött az az "idézetgyűjtemény" egy külön sorban a tárgymező alatt, és nem tudom eltűntetni. arról nem is beszélve, hogy érthetetlen nyelven (talán lengyelül) irogat ki dolgokat... o-:
minek? :) Amugy letorlod a megfelelo file-okat, es kiszeded chrome list-bol:) egyenlore nincs meg hozza uninstall. Vagy reinstall mozilla :) De nem vagom mindek :(
Milyen hibara gondolsz? Erre?: "Hibás bejelentkezés !". Mert ha igen, akkor ez azert van mert a form-nak amibe beirod a neved jelszod, nincs megadva az action, igy nagyon helyesen a mozilla nem a login-nak kuldi az adatot hanem az index-nek.
Legalabbis igy tunik most elso latasra. Szolni kellene a keszitoknek hogy a form tag-be tegyek bele az action reszt. Amugyis neha ereszenek ra egy html validatort az oldalukra ;), hadd borzadjanak el neha.
Nem tudom tudod-e mi az a link prefetch, azaz mi celt szolgal es hogyan? Amugy pl onnan tudod, hogy megnezed a forrast szerepel-e a megfelelo meta tag ami megmondja mozilla-nak mit fetch-eljen majd.
Hali !
Az a gondom, hogy egy weblapon karbantartás volt (lemuria.hu) és azóta nem tölti be a Mozilla a lapot csak a hibára figyelmeztet. A ie viszont már betölti.
Hiába frissítem nem megy. Mit csináljak?
Nem tudom, hol van a telepítőm, így nem teszem fel, de az alábbi linkekről elvileg letölthető:
http://www.bio.unipd.it/network.html – 16 bit
http://its.uwrf.edu/services/download/winftp.php – 32 bit
Netscape 1.22 Win98SE-n fut, about:mozilla-ra ezt írja (2.01 is):
„And the beast shall come forth surrounded by a roiling cloud of vengeance. The house of the unbelievers shall be razed and they shall be scorched to the earth. Their tags shall blink until the end of days.
from The Book of Mozilla, 12:10”
A 4.51 hu pedig ezt:
„És eljövend a szörny, a bosszú fortyogó fellegébe burkolva. A hitetlenek háza leromboltatik és ők porig égettetnek. Billoguk süt majdan az idők végeztéig.
Mozilla Könyve 12:10”
Szóval úgy néz ki, az 1–4.xx tartományban egységes. Ja, és a fentiek nálam mind telepítve vannak, azért tudtam ellenőrizni. :-))
Kösz, de szeretnék tudatlan maradni inkább... ;-)
Viszont, ha lesz min futtatnom, akkor lesz ne mulass..., akkor felkereslek, és lesz egy ajánlatom, amit nem tudsz majd visszautasitani. :)))
Ja, itt áll HP 700/60 terminál, és még mindig nem izzitottam be a FreeBSD-és PC-hez, hiába, nó, a lustaság nagy úr. :)
Netscapeben már a 2-iktól tutira müködött a dolog (izé, elsöt nem láttam), de ott + megváltozik a jobb oldali kis ikon, melynek nem tudom a nevét, legyen bizé. ;-))