Keresés

Részletes keresés

MidiTom Creative Commons License 2003.01.17 0 0 150
pl. valamelyik M-Audio USB-s cucc.
Előzmény: tcxsimi (149)
tcxsimi Creative Commons License 2003.01.17 0 0 149
2 MidiTom
Hi,
igen van.
Van esetleg valami jó ötleted? :)
Előzmény: MidiTom (148)
MidiTom Creative Commons License 2003.01.16 0 0 148
USB-d van a laptopon?
Előzmény: tcxsimi (147)
tcxsimi Creative Commons License 2003.01.16 0 0 147
Üdv mindenkinek!
Tudna nekem segiteni valaki abban, hogy Laptop-ba (IBM x20) ASIO-s hagkártyára milyen lehetőségek vannak? (Ha van egyáltalán...)
Most egy Crystal Sound Fusion van benne (esetleg arról is érdekelne némi info, hogy ez a kártya tud-e ASIO-t.
Minden segítséget előre is köszönök.
Üdv,Simi
Theclown Creative Commons License 2002.03.22 0 0 146
Szerintem mindkettő.
Előzmény: meggyespite (144)
Topy Creative Commons License 2002.03.17 0 0 145
Remélem humor! :)
Ha nem... akkor a "szép emlékü" DöGém mester munkássága magasabb "müvészi" értékeket hordozott.

Topy

meggyespite Creative Commons License 2002.03.16 0 0 144
Hát öregem, Neked vagy nagyon jó a humorod, vagy nagyon nincs zenei tehetséged! Remélem, az első az igaz...

:)

Előzmény: Theclown (143)
Theclown Creative Commons License 2002.03.05 0 0 143
Sziasztok!
Ti gondolom nagyon jól értetek a MIDI-hez és amúgy a zeneszerkesztéshez. Én is amatőrködtem valamit otthon, ezt fel is tettem a honlapomra (http://theclown.freeweb.hu), örülnék, ha valaki megnézné ezeket a számokat, letöltenétek, véleményeket mondanáto króla, mert komolyan érdekel.
trombita Creative Commons License 2002.03.04 0 0 142
Sziasztok, tud valaki segíteni, milyen programmal tudnék Casio CTK-731 és Yamaha PSR-2000 szintikhez ritmust gyártani, illetve hol tudnék beszerezni ilyesmit? Vennék is, ha máshogy nem megy.
msasa Creative Commons License 2002.03.04 0 0 141
Emlékképeim alapján csak az U110 series "Ethnic Instruments & Percussion" pcm rom kártyával tudott shaku-t játszani. Ragaszkodásodat a 2 db. cc. 200k-s mintához ugyan nem értem, de annyit segíthetek, hogy az S50/550 sampler-hez ugyanezt adták (12bit/30k).
Előzmény: meggyespite (125)
attilahun Creative Commons License 2002.02.19 0 0 140
Sehogy. A program pedig adott ...
Előzmény: berczy04 (139)
berczy04 Creative Commons License 2002.02.19 0 0 139
Sziasztok!

Nem tudja megmondani valaki, hogy milyen programmal, vagy hogyan lehet mp3-ból midit csinálni? Fontps lenne!

Berczy

golana Creative Commons License 2001.04.17 0 0 138
Sziasztok midistak!

Mit szoltok ehhez a masineriahoz:
http://www.yamahasynth.com/pro/rs7000/
nekem nagyon bejott amit irkalnak rola! Nalunk meg nemigen hallottak rola. Kivancsi vagyok ra es persze az arara!

Hali!

MidiTom Creative Commons License 2001.04.16 0 0 137
a vocal removerekről:
az általam ismertek jól kiherélik az eredeti nótát.
Ami nem is csoda, hiszen egyrészt arra spekulálnak, hogy a szóló ének középről jön, másrészt a spektrummal manipulálnak. Szóval, a háttérben ott szól a fazon hagja halkan, a zengetés meg a visszhang, meg a háttérvokálok meg szinte felerősödnek. Gyakorláshoz esetleg jó lehet, de egyébként tök gáz. Az eredetileg is ének nélküli verzió persze teljesen más.
MidiTom Creative Commons License 2001.04.16 0 0 136
Qkac,
igen, pont ez a gáz, amiről beszéltem.
Az az igazság, hogy én már nagyon régen ügyködtem PnP-vel, ezért nem is vagyok képben, hogy van-e hozzá ME-re valami megfejtés. Nézd meg Sancho weboldalát, hátha van rajta valami okosság ezzel kapcsolatban! Azt hiszem, a HUBI driverre is ad egy linket, ahonnét letölthető.
Előzmény: Qkac (131)
Dacr Creative Commons License 2001.04.16 0 0 135
De ez is hangszereléstől függ...
Dacr Creative Commons License 2001.04.16 0 0 134
Toydolls!

Van egy "VocalRemover" DX plug-in.

http://thrax.box.sk

Üdv: Dacr

meggyespite Creative Commons License 2001.04.16 0 0 133
Szia!

Én eléggé benne vagyok a karaoke témában, régebben midikről szedtem le az "ének" szólamot, de ennél komolyabb dolgok is léteznek! Az egyik a SoriTong nevű szoftver, szinte bárhonnan letöltheted, ez képes többé-kevésbé hatékonyan leszedni az éneksávot a számról, főleg a hangszerelésen múlik, hogy élvezhető lesz-e a végeredmény. A magyar Tarzanról például leszedi Ákost 90 százalékban, és fennhagyja a "background vocalt", azaz Ákos saját magának való vokálozását, nagyon állat!
De aztán rájössz majd, hogy ez sem az igazi. Mielőtt kiutaznál külföldre, hogy drága pénzekért karaoke CD-ket vegyél (van dögivel egyébként, megnézheted a www.cdnow.com-on is, hogy mennyiféle létezik kint...), inkább futtasd a jó öreg, bár mostanság haldokló napstert. Írd be hogy karaoke, máris feldob 100 találatot, amit nyugodtan szűkíthetsz is, pl. a Tarzannál maradva "karaoke you'll be in my heart", és utána csak nézz csodálkozva!!!
Nekem már több mint 160 ilyen karaokém van, és 95%-uk egyenesen mennyei, rajta vannak még a vokálok is, csak az énekszólam vár rád! Remek szórakozást nyújt! Ja, és a SoriTongban meg is lehet tanítani, hogy a dalszöveg pirossá váljon akkor, amikor épp énekelni kell azt a részt!!! Kell ennél több...?
Ha szerencséd van, találhatsz eredeti karaokét is, amit az együttes maga csinált, pl. a Kiss me a Sixpense None The Richertől, a You a Ten Sharptól, stb, stb, stb...

Sok sikert!

De az istenért, szerezzetek nekem valahonnan Roland U20 shakuhachi hangszínt!!!!!!!

Előzmény: toydolls (132)
toydolls Creative Commons License 2001.04.16 0 0 132
Hali!

Van állítólag olyan szoftver ami le tuggya venni wav-ból, meg MP3-ból az éneket, azt igy karaoke a végeredmény. Szóval ilyesmi kellene nekem. Olyan cím is érdekel ahonnan karaoke-t lehet letölteni, fizetős is lehet!!!

THX!

Qkac Creative Commons License 2001.04.16 0 0 131
MidiTom!

Lehet, hogy igazad van, elmondom mi a baj. A Sibeliussal nincs baj, tehát rendesen fölveszi, amit játszom, de rossz, nem az eredeti ritmusban. A Cakewalk Express (régi verzió, még a GUShoz adták) teljesen jó ritmusban veszi fel, de az első átlag 10 hang torlódik, tehát egszerre szólalnak meg az első hang helyén. Ha ez az, amire gondoltál, akkor hogyan lehet segíteni rajta?

Előzmény: MidiTom (130)
MidiTom Creative Commons License 2001.04.16 0 0 130
Qkac,
nem tudom, hogy a GUS PnP-t ME alatt milyen driverrel futtatod, de jó esélyeid vannak arra, hogy a kártya külső midi bemenetét nem jól kezeli. (Pl. bemenő midi jelek torlódnak).
Régebbi verzióknál megfejtés lehetett a Hubi's midi driver, de nem tudom, ME alatt Ok-e?
Előzmény: Qkac (129)
Qkac Creative Commons License 2001.04.15 0 0 129
Hülye vagyok.

Igen, igen, még az előző hozzászólásokat sem olvasom el rendesen....... kicseréltem a midi kábel in és out végét, s már megy is. Csak ez a sibelius kicsit furcsán rögzíti, de lehet, hogy itt is csak túl kezdő vagyok. Na köszönöm a segítséget.

Előzmény: Qkac (128)
Qkac Creative Commons License 2001.04.15 0 0 128
Segítség!

>Van: Egy Midi-s billenytűzet (Casio CTK551), GUS PNP, WinME, és midikábel.
>Probléma: Nem sikerül fölvennem se CakeWalk-kal, se sibeliussal. Win98-cal is próbáltam, de nem megy. Lehet, hogy csak a kkábel rossz? Sibeliusban be van állítva az Ultrasound Midi Input, amire rá is van kötve a zongora. Segítsetek, kérlek.

Kösz

Sandor Creative Commons License 2001.04.08 0 0 127
Hello!

Ha joy atvezetos, Automexes a cucc, akkor felejtsd el. Gyartasi hibas!
Ha mukodo kell, keress meg.
s.csepes@freemail.hu

Udv,
Sandor

Előzmény: White Phil (123)
Pityus Creative Commons License 2001.04.08 0 0 126
Sziasztok!
Yamaha QY-70-es ügyben érdeklődnék. Új stílusokat, honnan a bánatból lehet beszerezni ehez a szerkezethez. Amiket én csináltam hozzá,azokat STY kiterjesztéssel menti el. Ilyenekkel viszont még sehol nem találkoztam.
Van Roland XP-50 hez magyar leírásom, ha valakit érdekel.
meggyespite Creative Commons License 2001.04.03 0 0 125
ROLAND U20 segítség kéne!!!!

Sziasztok!

A helyzet az, hogy szívesen írogatok midiket, gyakran importált wav-ok segítségével. De egy hangot képtelen vagyok felkutatni az Interneten: A Roland U-20-asának Shakuhachi hangszínét, ami pedig szerintem nagyon jó. Nagyon boldoggá tudnátok tenni, ha valaki küldene nekem vagy egy linket, vagy akár a kész sample-t!
Vagy bármilyen ötletet is szívesen veszek!

Előre is köszi mindenkinek!

golana Creative Commons License 2001.03.12 0 0 124
White Phil:

Hali!
Szoval nem akarodzik megszolalni semmi? A kabelt az Intermusicatol vetted a Roland boltban?
Nos lehet, hogy csak annyi a megoldas, hogy rosszul dugod oket ossze! A kabelen ha eleg speci, felszoktak tuntetni, hogy melyik melyik, azaz mellik a MIDI IN es az OUT!
Na most szerintem mert nalam is igy mukszik es mindenhol mashol is a kabel IN jelzesu veget dugd a jv - 35 OUT vegebe a masikat marmint az OUTot pedig az szintid IN csatlakoztatasaba! Es mukodnie kell! Marcsak egy sequencer progi kell pl.: egy Cakewalk vagy egy Cubase. Ott beallitod a megfelelo portot es maris kesz.
Egyebkent nalam is van nemi gubi de egy kicsit surubben vannak a hangszerek igy egy midi boxot kell majd vennem kb egy 4 * 4 midi in/out csatlakozasi lehetoseggel rendelkezot!
Na ennyi ha valami nem okes irj!
Szia

Előzmény: White Phil (123)
White Phil Creative Commons License 2001.03.11 0 0 123
Sziasztok!

Sürgős segítséget kérnék...

Adott egy Poland JV-35, egy midi kábel, és egy PC.

Tök kezdő vagyok (ebben a témakörben).

A PC-ben egy Yamaha OPL3SAx hangkártya van.
Midi kábel két darab DIN vége a szintibe dugva (midi in a midi in-be, midi out a midi out-ba), a kábel másik vége a hangkártyába dugva...

Hogyan fog ez nekem megszólalni?

Köszönet a segítő kezeknek!

Üdv: White Phil

gyul Creative Commons License 2001.01.23 0 0 122
Sziasztok!
Keresek valakit aki EWS64-ben járatos és segítene.
A mit és a hol kérdése érdekelne. Kezdő vagyok de nagyratörő álmaim vannak jeligére.
köszi előre is.
trend Creative Commons License 2000.10.18 0 0 121
Hello!

Tudom, hogy ez nem teljessen ide illő téma, de esetleg valaki segíteni tudna:
Keresek egy sample konverter programot, a neve Translator. A hivatalos honlapja a
www.chickensys.com , de nekem nem a demo verzióra lenne szükségem, és sajna nincs 150usd-m
sem. Ha tudtok valamit, akkor itt, vagy a trendistvan@freemail.hu címen üzenhettek.
Köszi

trend

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!