Drága barátom!!!! Csak reménykedtem hogy majd a Hendrynek szoritasz de tévedtem....................::::::::::::)))) Na de egy Ronnei-Hendry elődöntő az milyen lenne??????
Ha esetleg van valakinek kedve 2006 december kozepétől van kedve eljönni a Travis Parkins Uk tornára ( fapados repülögép-3*hotel-bélépö egész versenyre+költőpénz az jelezze. Kb 500 euro becksboy@citromail.hu )
Sziasztok 1 Remélem hogy senki nem mordgolódik semmire egyépként Ronnie nagyon szimpi volt délelőtt Herold ellen csak azt nem értem miért kell BAL kézzel kezet fogni lehet hogy új kabalája van vagy, tényleg igaz hogy a China open előtt eltörte a kezét a boxteremben mindeggy remélem nem másról van szó. 2 Mindenki szurkoljon Hendrynek hogy jusson tovább és összekerüljön Ronnei-val az lenne az igazi..................................................... (16:30 Hendry- Bond) Kérek mindenkit ne mocskolódjanak ezen a topicon mert a Snooker nem erröl szól...............
Bocs, h régen írtam (illetve szinte soha:), de nagyon ritkán kerülök netközelbe... Meg tudnátok mondani, hogy ha esetleg snooker-bíró szeretnék lenni, akkor ezt hogy tudom kivitelezni? (Tanfolyam, vizsga, etc. etc.) Ha valakinek van vmi tippje, akkor légyszi dobjatok egy mail-t az adorjan@vipmail.hu ra...
Kész. Vége. Lemaradtam róla. :((( Mármint az O'Sullivan-Harold mérkőzés befejezéséről. Pedig annyira rohantam vissza az egyetemről. De valami hülye eltüntette a TV-szoba kulcsát. A gépünk szr, anya nem volt otthon, hogy felvegye. Ez jellemző. Ilyen az én szerencsém. Most még morgok egy darabig.
OFF Kérem az újonnan érkezetteket, hogy kicsit csillapodjanak, ha lehet. A személyeskedést főleg hagyjuk. Ez ugyanis nem box, hanem snooker topik. Aki még így sem érti, az nem tudja miről szól a snooker.
Bond egyáltalán nem volt gyenge sztem. Nagyon könnyedén abszolvált nagyon nehéz lökéseket. Egyenlőre reális a 6:3, az más kérdés, hogy Hendry ellen még 7:2nél sem lenne teljes biztonságban, ez a meccs még messze nem dőlt el.
Fogott ő már kezet bal kézzel McCulloch-al is nem olyan rég. Oka volt rá. Látod bennem a te elképzelésed (a szándékos udvariatlanság) fel sem merült... Ha eleve rosszindulattal kezelünk egy helyzetet, aminek okairól fogalmunk sincs az lehet minket minősít.
Bal kézzel lőtte a bal kezes lövéseket, ha egyszer tud bal kézzel játszani mért használt volna hosszabbítót? Amúgy a BBC ezt írta a Welsh Openes vereség után: "O'Sullivan seemed to be struggling with an injury to his right wrist but refused to confirm he had sustained a fracture while boxing in the gym." Ha ez tényleg igaz akkor sztem az is csoda hogy indult a wales-i tornán :)
Amúgy BBC-n azt írták 95% volt a pot success (4-5. frame környékén írták ha jól emlékszem).
Ugyan miért ne használná a bal kezét is ha egyszer azzal is tud játszani?? Hagyjuk már ezt... Ha Harold vagy bárki más ezt bántónak érzi, akkor ott a lehetőség előttük, lehet gyakorolni.
STEPHEN HENDRY LESSZ A VILÁGBAJNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!