Keresés

Részletes keresés

John Zero Creative Commons License 2000.02.02 0 0 105
Mintha a Kém Game-ben pedig Q (John de Lancie?) szerepelt volna mult hetvegen szombat v. vasarnap, mint egy 3identitasu skizofren ember. Egesz jol jatszott.
Előzmény: Larel Anorien (102)
Dob Creative Commons License 2000.02.01 0 0 104
Leonard Nimoy szerpel valami régi krimisorozatban a német RTL-en adták jó idejig

-Piccar: Dune, Excalibur (a duneben jo volt)
-Riker: egy superman részebn gonoszat játszott (rula)
-Data: Csodabogár (john travolta filmben), illetve ID4 (prof aki meghalt) (ő volt??)
-Crusher Dr.: vadászat a vörös októberrre

van egy startek list of listem valahol.. majd reggelre megkeresem..

LtGlove Creative Commons License 2000.02.01 0 0 103
Túlvagyunk a 100-on. Mármint hozzászólásokban. Csak így tovább.
Ha már Brent Spinerről van szó, pont vaszárnap volt a Függetlenség Napjában, mint az Area 51 vezető tudósa, de szerepet a Végtelen Határokban is.
A Voyager holodokija meg szerepelt a Vészhelyzetben. De ezt folytathatnánk a végtelenségig. Legalábbis majdnem. : )
Larel Anorien Creative Commons License 2000.02.01 0 0 102
Nana Visitor(Kira) az egyik McGyver-epizódban.
Ha jól emlékszem,a Szemet szemért című filmben Armin Shimmerman -Quark- (remélem,jól írtam a nevét:)) játszotta a bírót.
Előzmény: Törölt nick (100)
Laa-Yosh Creative Commons License 2000.02.01 0 0 101
Rene játszotta a tábori lelkészt a MASH-ben, és még egy pár másik filmben is láttam...
Előzmény: Larel Anorien (99)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.01 0 0 100
Hát ha már így alakult itt az új téma, Trek szereplők más filmekben/sorozatokban.
Például Kirk rendes volt (:)) hogy meghívta Mr. Spock-ot a TJ Hooker-be egy epizód erejéig ( a végén meg lecsukta önbíráskodásért).
Patrick Stewartot aki látta Shakespeare-t játszani az tudja hogy mennyire jó.
Brent Spiner (Data, TNG) egy énekest játszott a legutolsó Lemmon/Matthau filmben (bajusszal kicsit furcsa volt).

kz

Larel Anorien Creative Commons License 2000.02.01 0 0 99
Valamikor láttam egy 3.kategóriás sci-fit,amiben Robinson játszott.Elég pocsék film volt(:)),de nem viselt maszkot.:))) Rene Auberjonois szerepelt egy Poltergeist-epizódban,valami ír szellemet alakított,szintén maszk nélkül:).

Egyébként én klubtag vagyok elég régóta,de vidékről és így kissé nehézkes a személyes kapcsolattartás.Persze ott vannak a találkozók, de sajnos még egyiken sem voltam:(.

Dob Creative Commons License 2000.02.01 0 0 98
http://www.geocities.com/Area51/8822/index.html

Trek nők.. ezerrel...

Dob Creative Commons License 2000.02.01 0 0 97
Most néztem pár képet a startrek.com-on a szereplőkről.. hát nem semmi.. odo nagyon állat..

nekem csak Saddam Husszeinnel van egy napon szülinapom...

Galen Creative Commons License 2000.02.01 0 0 96
Én is láttam azt a részt, de nem ismertem fel Robinsont. :(
Előzmény: chris7 (94)
LtGlove Creative Commons License 2000.02.01 0 0 95
Nekem van Andrew G. Robinsonról egy kis képem. Érdekesség, hogy mindkettőnknek február 14.-én van a szülinapunk.
Előzmény: chris7 (94)
chris7 Creative Commons License 2000.02.01 0 0 94
Garakot én már láttam maszk nélkül (gondolom nem csak én). A PRO7-en hétfőnként néha nézegetem az X-Aktákat és a múltkor ő (Andrew Robinson) játszott egy farkasemberré váló tudóst. Semmi különös, azonnal fel lehet ismerni a szeméről és a szaggatott (Data-szerű) fejmozgásáról. A maszkolás nem különösebben torzít rajta, bár az igaz, hogy az X-Akták említett részében szakállas volt.
Előzmény: Galen (93)
Galen Creative Commons License 2000.02.01 0 0 93
Na az tenyleg kiraly resz volt. Mondjuk en Garakot es Romot is szivesen lattam
volna maszk nelkul. (Gul Dukat uj kulsejere pedig szavakat se talalok. Nagyot
jatszott a szombati reszben.)
Egyebkent letoltheto a Star Trek 25th Anniversary a http://come.to/The_Mad cimen.
(Allitolag eleg jo, en meg nem lattam.)
Dob Creative Commons License 2000.01.31 0 0 92
Ezt ugyan nem láttam, de nem feljetem el sosem az a DS9 részt, amikor a Szerplők maszk nélkül játszottak a 30-as évek chigagójábam. quark, odo, meg a többiek mind smink nélkül.. marha állat volt..
Előzmény: Törölt nick (91)
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.31 0 0 91
Majd elfelejtettem, a Végtelen Határok szombati (TV3) részében (az űrhajós) Michael Dorn azaz Worf játszotta az egyik űrhajóst. Kicsit furcsa volt "sima" homlokkal és bajusz/copf nélkül. A szinkronja megint teljesen más volt. Hogy tetszett?
Törölt nick Creative Commons License 2000.01.31 0 0 90
VadalmaX

Kirk kapitány mindig talál kiutat, ezt már tudhatnád, még a legkilátástalanabb helyzetekből is :-). Különben hogyan tudná Kalambó mégegyszer elkapni egy kb. 20 évvel későbbi részben (már ez is volt egyszer a TV2-n)?

getom
Na nehogy már az a zöldvérű komputer kapja meg azt a gyönyörű hajót :). Elég rövid epizódok lennének : csillagidő xxx.xxx mindent a szabályzat szerint csináltunk, nem történt semmi különös, csak a legénység meghalt az unalomtól :)))

gabcus
Szerintem, aki akar(t) az felvette veletek a kapcsolatot, aki meg nem az lehet, hogy nem akar.

weirdo Creative Commons License 2000.01.31 0 0 89
Hali!
>hogy az idosebbek, akik ebben az idopontban nezik a tevet, automatikusan elkapcsolnak, ha valami tarajos idegent latnak a kepernyon :). " Ez jó duma, még most is ezen szórakozom. Nekem a családom tagjai fülig érő szájjal csak ennyit kérdeztek "na mi van már megint a nagyfülűeket nézed ?" ha "ilyesmi" ment a TV-ben. Pedig nem voltak bábuim, egyenruhám, stb.>
Nálunk ugyanez:
Már megint ezt az ocsmányságot nézed???
Persze anyám mindig csak Quarkot látja:)))
w
Előzmény: Törölt nick (39)
getom Creative Commons License 2000.01.31 0 0 88
Én enm is halottam, de nem tudok másra gondolni, mint hogy most végre a spock veszi át a kapitányi kotmányrudat, mert ő az aki legjobban megérdemli, nem vitás, jóvalta intelligensebb, mint a kirk volt, és nem befolyásolják az érzelmei sem, ami nagyon helyes, és ráadásul ő is tudja kiabálni, hogy Zulu, 8-as impulzusmeghajtás! Nem?
Előzmény: VadalmaX (87)
VadalmaX Creative Commons License 2000.01.31 0 0 87
srácok, képzeljétek, a Kirk kapitánynak lőttek, tegnap este láttam, ahogy elkapta a Columbo, mi lesz most veletek???
Dob Creative Commons License 2000.01.31 0 0 86
A kiling game nem annyira rossz, de nekem azért a hétvégi DS9 jobban bejött (azt még nem láttam), Gul Dukat szerintem marha nagyott alakított. "Bajor reménysége", Kai-al összejött, "Erős a pahd" micsoda duma, szerintem maraha jó lessz no meg a Bri-k szövetségée a Dominionnal.. állat fodulat.
gabcus Creative Commons License 2000.01.31 0 0 85
Kedves Mindenki!

Mint azt már korábban is írtam gyanús a dolog, hogy többen vagytok itt a hozzászólók között, akik a klub számára ismeretlenek. Véleményem szerint ahhoz, hogy megfelelően fel tudjunk lépni a Trek érdekében minden rajongóra szükségünk van. Ezért indítványozom mindannyiótoknak, hogy ha nem túl terhes számotokra eresszetek meg egy emilt nekem a valódi nevetekkel és elérhetőségetekket (gondolok itt elsősorban a telefonszámra), hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot klub szinten is. Természetesen nem kötelező!

Üdv,

Gabcus

mrzool Creative Commons License 2000.01.31 0 0 84
Hi!

>Sisko általában hallgat a prófétákra,de valami különös okból az igazán fontos dolgokban
>megmakacsolja magát,pedig ez a legtöbbször rosszhoz vezet,pl.amikor mégis ő vezette a >Cardassia elleni támadást. Akkor hát a többszöri nyomatékos figyelmeztetés ellenére miért >veszi el Yatest? Még nem láttam az ezt követő részeket,de feltételezem,nem sok jó fog belőle >kisülni.:)

Jól gondolod, de ne spoilerezzunk.:))

> Seven "Az ellenallas hasztalan" felkialtassal Kim zaszlosra veti magat...

Nem volt semmi, de azt csak álmodták...:)))

Nos, kinek, hogy tetszett a Killing game?

Bye,

mr Zool of KlaustroPhobya

Előzmény: Larel Anorien (80)
gabcus Creative Commons License 2000.01.31 0 0 83
B'Elanna-val teljesen egyetértek. Rulez!!!!!!
Előzmény: LtGlove (75)
gabcus Creative Commons License 2000.01.31 0 0 82
Még nem hallottál engem, így még semmit se hallottál!
Előzmény: Laa-Yosh (74)
Nagyoreg Creative Commons License 2000.01.29 0 0 81
Nekem mindossze annyi informaciom van, hogy jovore kezdik el a vetitest. Ez nem valami sok...:(
Előzmény: Törölt nick (79)
Larel Anorien Creative Commons License 2000.01.29 0 0 80
Volt szerencsém az ORF jóvoltából már kiskoromban részesülni a Trek-jelenségben.A TOS után a TNG még nagyobb kedvencem lett,sokáig őrizve vezető helyét,bár az első két szezon szerintem jóval gyengébb a többinél.A DS9 sokakhoz hasonlóan nekem sem tetszett először,de mára abszolút kedvencemmé vált. A Voyagerből inkább néhány részt tartok jónak,mint az egész sorozatot,pl.a ma estit:).

Sisko általában hallgat a prófétákra,de valami különös okból az igazán fontos dolgokban megmakacsolja magát,pedig ez a legtöbbször rosszhoz vezet,pl.amikor mégis ő vezette a Cardassia elleni támadást. Akkor hát a többszöri nyomatékos figyelmeztetés ellenére miért veszi el Yatest? Még nem láttam az ezt követő részeket,de feltételezem,nem sok jó fog belőle kisülni.:)
Persze ebben rejlik a sorozat egyik fő vonzereje a számomra:a karakterek nem csaknem emberfeletti hősök,hanem gyarló,hibákat is elkövető,érző lények.Ezt pedig minden tiszteletem ellenére a TNG szereplőiről az esetek túlnyomó töbségében nem nagyon mondható el:))). Érdekelne,mi a véleményetek erről?

Törölt nick Creative Commons License 2000.01.29 0 0 79
elion

Arról szeretnék érdeklődni, hogy mit tudsz az új sorozatról, amit terveznek. Amit eddig hallottam, hogy Riker lesz a fő karakter, és az Akadémián játszódik. Forrás : Sky News teletext 192. oldal. Hétről hétre egysoros hírekkel van tele, eddig minden úgy volt, ahogy írták. Esetleg mi lesz a címe, kiket vesznek át a korábbi sorozatokból, mikor indul ilyesmi.

kz

Nagyoreg Creative Commons License 2000.01.29 0 0 78
Kombinalva meg jobb... :) He, figyelem, megtalaltam az abszolut tokeletes alapot a kovetkezo sorozathoz.... :)

Egyebkent felreertes ne essek, nem CSAK a nok miatt nezem az ST-t (ha jol emlekszem ugy irtam, hogy reszben), de neha kifejezetten jol esik a sok technoblabla (jellemzo Voyageres vonas, de a DS9-ban is akad eleg) mellett valami tenyleg igazan emberit is latni.

Előzmény: pasa_ (77)
pasa_ Creative Commons License 2000.01.29 0 0 77
Na ja, kinek a trekk, kinek a bejvaccs.
Előzmény: Nagyoreg (73)
LtGlove Creative Commons License 2000.01.29 0 0 76
Emberek most töltöttem le Trek-es skineket és hangokat az Unreal Tournamenthez. Ha valakit érdekel : http://free.supergamez.hu/unreal

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!