Mintha a Kém Game-ben pedig Q (John de Lancie?) szerepelt volna mult hetvegen szombat v. vasarnap, mint egy 3identitasu skizofren ember. Egesz jol jatszott.
Leonard Nimoy szerpel valami régi krimisorozatban a német RTL-en adták jó idejig
-Piccar: Dune, Excalibur (a duneben jo volt)
-Riker: egy superman részebn gonoszat játszott (rula)
-Data: Csodabogár (john travolta filmben), illetve ID4 (prof aki meghalt) (ő volt??)
-Crusher Dr.: vadászat a vörös októberrre
van egy startek list of listem valahol.. majd reggelre megkeresem..
Túlvagyunk a 100-on. Mármint hozzászólásokban. Csak így tovább.
Ha már Brent Spinerről van szó, pont vaszárnap volt a Függetlenség Napjában, mint az Area 51 vezető tudósa, de szerepet a Végtelen Határokban is.
A Voyager holodokija meg szerepelt a Vészhelyzetben. De ezt folytathatnánk a végtelenségig. Legalábbis majdnem. : )
Nana Visitor(Kira) az egyik McGyver-epizódban.
Ha jól emlékszem,a Szemet szemért című filmben Armin Shimmerman -Quark- (remélem,jól írtam a nevét:)) játszotta a bírót.
Hát ha már így alakult itt az új téma, Trek szereplők más filmekben/sorozatokban.
Például Kirk rendes volt (:)) hogy meghívta Mr. Spock-ot a TJ Hooker-be egy epizód erejéig ( a végén meg lecsukta önbíráskodásért).
Patrick Stewartot aki látta Shakespeare-t játszani az tudja hogy mennyire jó.
Brent Spiner (Data, TNG) egy énekest játszott a legutolsó Lemmon/Matthau filmben (bajusszal kicsit furcsa volt).
Valamikor láttam egy 3.kategóriás sci-fit,amiben Robinson játszott.Elég pocsék film volt(:)),de nem viselt maszkot.:))) Rene Auberjonois szerepelt egy Poltergeist-epizódban,valami ír szellemet alakított,szintén maszk nélkül:).
Egyébként én klubtag vagyok elég régóta,de vidékről és így kissé nehézkes a személyes kapcsolattartás.Persze ott vannak a találkozók, de sajnos még egyiken sem voltam:(.
Garakot én már láttam maszk nélkül (gondolom nem csak én). A PRO7-en hétfőnként néha nézegetem az X-Aktákat és a múltkor ő (Andrew Robinson) játszott egy farkasemberré váló tudóst. Semmi különös, azonnal fel lehet ismerni a szeméről és a szaggatott (Data-szerű) fejmozgásáról. A maszkolás nem különösebben torzít rajta, bár az igaz, hogy az X-Akták említett részében szakállas volt.
Na az tenyleg kiraly resz volt. Mondjuk en Garakot es Romot is szivesen lattam
volna maszk nelkul. (Gul Dukat uj kulsejere pedig szavakat se talalok. Nagyot
jatszott a szombati reszben.)
Egyebkent letoltheto a Star Trek 25th Anniversary a http://come.to/The_Mad cimen.
(Allitolag eleg jo, en meg nem lattam.)
Ezt ugyan nem láttam, de nem feljetem el sosem az a DS9 részt, amikor a Szerplők maszk nélkül játszottak a 30-as évek chigagójábam. quark, odo, meg a többiek mind smink nélkül.. marha állat volt..
Majd elfelejtettem, a Végtelen Határok szombati (TV3) részében (az űrhajós) Michael Dorn azaz Worf játszotta az egyik űrhajóst. Kicsit furcsa volt "sima" homlokkal és bajusz/copf nélkül. A szinkronja megint teljesen más volt. Hogy tetszett?
Kirk kapitány mindig talál kiutat, ezt már tudhatnád, még a legkilátástalanabb helyzetekből is :-). Különben hogyan tudná Kalambó mégegyszer elkapni egy kb. 20 évvel későbbi részben (már ez is volt egyszer a TV2-n)?
getom
Na nehogy már az a zöldvérű komputer kapja meg azt a gyönyörű hajót :). Elég rövid epizódok lennének : csillagidő xxx.xxx mindent a szabályzat szerint csináltunk, nem történt semmi különös, csak a legénység meghalt az unalomtól :)))
gabcus
Szerintem, aki akar(t) az felvette veletek a kapcsolatot, aki meg nem az lehet, hogy nem akar.
Hali!
>hogy az idosebbek, akik ebben az idopontban nezik a tevet, automatikusan elkapcsolnak, ha valami tarajos idegent latnak a kepernyon :). " Ez jó duma, még most is ezen szórakozom. Nekem a családom tagjai fülig érő szájjal csak ennyit kérdeztek "na mi van már megint a nagyfülűeket nézed ?" ha "ilyesmi" ment a TV-ben. Pedig nem voltak bábuim, egyenruhám, stb.>
Nálunk ugyanez:
Már megint ezt az ocsmányságot nézed???
Persze anyám mindig csak Quarkot látja:)))
w
Én enm is halottam, de nem tudok másra gondolni, mint hogy most végre a spock veszi át a kapitányi kotmányrudat, mert ő az aki legjobban megérdemli, nem vitás, jóvalta intelligensebb, mint a kirk volt, és nem befolyásolják az érzelmei sem, ami nagyon helyes, és ráadásul ő is tudja kiabálni, hogy Zulu, 8-as impulzusmeghajtás! Nem?
A kiling game nem annyira rossz, de nekem azért a hétvégi DS9 jobban bejött (azt még nem láttam), Gul Dukat szerintem marha nagyott alakított. "Bajor reménysége", Kai-al összejött, "Erős a pahd" micsoda duma, szerintem maraha jó lessz no meg a Bri-k szövetségée a Dominionnal.. állat fodulat.
Mint azt már korábban is írtam gyanús a dolog, hogy többen vagytok itt a hozzászólók között, akik a klub számára ismeretlenek. Véleményem szerint ahhoz, hogy megfelelően fel tudjunk lépni a Trek érdekében minden rajongóra szükségünk van. Ezért indítványozom mindannyiótoknak, hogy ha nem túl terhes számotokra eresszetek meg egy emilt nekem a valódi nevetekkel és elérhetőségetekket (gondolok itt elsősorban a telefonszámra), hogy fel tudjuk venni a kapcsolatot klub szinten is. Természetesen nem kötelező!
>Sisko általában hallgat a prófétákra,de valami különös okból az igazán fontos dolgokban
>megmakacsolja magát,pedig ez a legtöbbször rosszhoz vezet,pl.amikor mégis ő vezette a >Cardassia elleni támadást. Akkor hát a többszöri nyomatékos figyelmeztetés ellenére miért >veszi el Yatest? Még nem láttam az ezt követő részeket,de feltételezem,nem sok jó fog belőle >kisülni.:)
Jól gondolod, de ne spoilerezzunk.:))
> Seven "Az ellenallas hasztalan" felkialtassal Kim zaszlosra veti magat...
Volt szerencsém az ORF jóvoltából már kiskoromban részesülni a Trek-jelenségben.A TOS után a TNG még nagyobb kedvencem lett,sokáig őrizve vezető helyét,bár az első két szezon szerintem jóval gyengébb a többinél.A DS9 sokakhoz hasonlóan nekem sem tetszett először,de mára abszolút kedvencemmé vált. A Voyagerből inkább néhány részt tartok jónak,mint az egész sorozatot,pl.a ma estit:).
Sisko általában hallgat a prófétákra,de valami különös okból az igazán fontos dolgokban megmakacsolja magát,pedig ez a legtöbbször rosszhoz vezet,pl.amikor mégis ő vezette a Cardassia elleni támadást. Akkor hát a többszöri nyomatékos figyelmeztetés ellenére miért veszi el Yatest? Még nem láttam az ezt követő részeket,de feltételezem,nem sok jó fog belőle kisülni.:)
Persze ebben rejlik a sorozat egyik fő vonzereje a számomra:a karakterek nem csaknem emberfeletti hősök,hanem gyarló,hibákat is elkövető,érző lények.Ezt pedig minden tiszteletem ellenére a TNG szereplőiről az esetek túlnyomó töbségében nem nagyon mondható el:))). Érdekelne,mi a véleményetek erről?
Arról szeretnék érdeklődni, hogy mit tudsz az új sorozatról, amit terveznek. Amit eddig hallottam, hogy Riker lesz a fő karakter, és az Akadémián játszódik. Forrás : Sky News teletext 192. oldal. Hétről hétre egysoros hírekkel van tele, eddig minden úgy volt, ahogy írták. Esetleg mi lesz a címe, kiket vesznek át a korábbi sorozatokból, mikor indul ilyesmi.
Kombinalva meg jobb... :) He, figyelem, megtalaltam az abszolut tokeletes alapot a kovetkezo sorozathoz.... :)
Egyebkent felreertes ne essek, nem CSAK a nok miatt nezem az ST-t (ha jol emlekszem ugy irtam, hogy reszben), de neha kifejezetten jol esik a sok technoblabla (jellemzo Voyageres vonas, de a DS9-ban is akad eleg) mellett valami tenyleg igazan emberit is latni.