Keresés

Részletes keresés

John Zero Creative Commons License 2000.02.05 0 0 121
Szabaditsatok ki Willy-t! ;)
Punisher Creative Commons License 2000.02.05 0 0 120
Ahhoz képest mikori. Egész jó. Nem vagyok nagy fanatikus, de szeretem a jó filmeket.
De akkor is a TNG a legjobb. Nem láttam az összest, de tudom mi a jó.
Larel Anorien Creative Commons License 2000.02.04 0 0 119
Módosítás:23.25:)
Előzmény: LtGlove (118)
LtGlove Creative Commons License 2000.02.04 0 0 118
Végső időpont, Tonight : 23:00 only on the tv2 chanell, Hungary, Yeahhhhh...
Mayan Creative Commons License 2000.02.04 0 0 117
Most mar rmegint benne van a teletextben, 23:05-tol. Asszem 22-tol bemelegitett videoval fogom figyelni a TV2-t, nehogy veletlenul lemaradjak az elejerol!
Előzmény: pasa_ (116)
pasa_ Creative Commons License 2000.02.04 0 0 116
Valaki irta, hogy sok musorban szereplovel ellentetben nem 23-kor lesz hanem 22:30-kor!

Pasa

Előzmény: Galen (115)
Galen Creative Commons License 2000.02.03 0 0 115
Ha esetleg pénteken este leadják az ST4-et, feltétlenül meg kéne szerezni a nézettségi
adatokat. A tv2 remek műsorpolitikája révén ugyanis most már tuti, hogy rajtunk
kívül senki se fogja megnézni, úgyhogy végre megtudhatánk, kb. hány
rajongó van Magyarországon. :((

Jövő csütörtöktől DS9 az ORF1-en. Milyen buták ezek az osztrákok meg a németek.
Még a csapból is trek folyik. (Nálunk bezzeg újra van Esmeralda!!)

Nagyoreg Creative Commons License 2000.02.03 0 0 114
Chekov nem csak hogy szerepelt a B5-ben, hanem egyenesen az egyik legjobb karakter a sorozatban... (a sotet oldal legjelesebb kepviseloje...).

Kezdunk kisse elterni a trekkes temaktol...

A TV2 PR tevekenysegehez pedig hozza sem kivanok szolni... A TV2 a nezoke. Ja, persze...... :(

Előzmény: Mayan (113)
Mayan Creative Commons License 2000.02.03 0 0 113
Sajnos a teletextjukben mar valami amerikai thriller szerepel a ST4 helyett Ennek ellenere lehet hogy leadjak, mert nem szokott tul pontos lenni az itt szereplo info.

Checkov tobbszor is szerepelt a Babylon5-ben.

Előzmény: LtGlove (112)
LtGlove Creative Commons License 2000.02.03 0 0 112
Emberek,

Ha minden igaz most már tényleg le fogják adni a tv2-n a Star Trek 4 és Star Trek 5 filmeket, ezen és a jövő héten, ám 23 órás kezdéssel. Nem baj, fennmaradunk megnézzük, ha késöbb is akarunk Star Trek-kel találkozni a magyar médiában.

Remélem valaki a tv2-től olvassa az indexet, rátalál erre a topicra és hozzászól, legalább lesz kapcsolatunk a tv2-nél.

TSalarin Creative Commons License 2000.02.02 0 0 111
Üdv mindenkinek!

Mivel látom hogy a főorvosunk már elkezdett népszerűsíteni bennünket (köszi weirdo) gondoltam én is írok pár szót. Amennyire vissza tudok emlékezni rövidke múltunkra, úgy egy évvel ezelőtt alakultunk meg azzal a szándékkal hogy létrehozunk egy magyar netes hajót, aminek különlegessége hogy hatvan százalékban vulkáni legénységgel dolgozik és egy alternatív idővonalon játszódik, nevezetesen a második Dominion háború kitörése után. Szeretnénk ha a nagy ős (és tulajdonképpeni példakép), a USS Árpád nem érezne minket konkurenciának. Sőt, ha bármiben segíthetünk… Nem szeretnénk elzárkózni mások elől. Bár a létszámunk egyelőre a húsz fő körül mozog, reméljük idővel többen leszünk.
Láttam hogy Narok kapitány is ellátogat néha ide, ez egyrészt neki is szólt :-)

Hosszú és eredményes életet!

weirdo Creative Commons License 2000.02.02 0 0 110
Remélem sikerül a link!
Nézzétek meg ezt! Még a kezdet kezdetén
vagyunk, de rövodesen kész a pilot-sztori!
Nagyoreg Creative Commons License 2000.02.02 0 0 109
Helloka!

Tud valaki valamilyen komolyabb informacioval szolgalni a breenekrol? Eddig meghuztak magukat, most meg hirtelen feltunnek... Kik ezek pontosan?

Törölt nick Creative Commons License 2000.02.02 0 0 108
Az Outer limits-ben nagyon sokan játszottak. Nana Visitor egy sérült androiddal küszködik (akit Krajicek játszik az X-Aktákból), még nem volt a TV3-on. Armin Shimmerman játszott egy Stargate epizódban (olyan furcsa, bokorszerű frizurája volt, és láthatatlan városban laktak).
Riker játszott az Észak és Dél c. sorozatban. Nana Visitor játszott még a Jake & McCabe sorozatban, csak szőke volt. Kb 40 percen át néztem a filmet és gondolkodtam, hogy honnan ismerős ... (furcsa volt az orra...)
És a végére : Geordi volt a főszereplő a Gyökerekben (Kunta Kinte, vagy mi a fene?) vagy nem jól emlékszem ?
Dob Creative Commons License 2000.02.02 0 0 107
Az igért List of Listek nem a legujabbak, de a TNG-rő iszonyuan sok infó..
itten: Klikk ide
John Zero Creative Commons License 2000.02.02 0 0 106
Ja igen, es a Moby Dick-ben pedig Patrick Stewart jatszotta a fo kapitanyt (azert leellenoriztem az IMDB-ben, hogy jol lattam-e ;), ez a film nemreg ment az egyik kereskedelmi tv-ben.
John Zero Creative Commons License 2000.02.02 0 0 105
Mintha a Kém Game-ben pedig Q (John de Lancie?) szerepelt volna mult hetvegen szombat v. vasarnap, mint egy 3identitasu skizofren ember. Egesz jol jatszott.
Előzmény: Larel Anorien (102)
Dob Creative Commons License 2000.02.01 0 0 104
Leonard Nimoy szerpel valami régi krimisorozatban a német RTL-en adták jó idejig

-Piccar: Dune, Excalibur (a duneben jo volt)
-Riker: egy superman részebn gonoszat játszott (rula)
-Data: Csodabogár (john travolta filmben), illetve ID4 (prof aki meghalt) (ő volt??)
-Crusher Dr.: vadászat a vörös októberrre

van egy startek list of listem valahol.. majd reggelre megkeresem..

LtGlove Creative Commons License 2000.02.01 0 0 103
Túlvagyunk a 100-on. Mármint hozzászólásokban. Csak így tovább.
Ha már Brent Spinerről van szó, pont vaszárnap volt a Függetlenség Napjában, mint az Area 51 vezető tudósa, de szerepet a Végtelen Határokban is.
A Voyager holodokija meg szerepelt a Vészhelyzetben. De ezt folytathatnánk a végtelenségig. Legalábbis majdnem. : )
Larel Anorien Creative Commons License 2000.02.01 0 0 102
Nana Visitor(Kira) az egyik McGyver-epizódban.
Ha jól emlékszem,a Szemet szemért című filmben Armin Shimmerman -Quark- (remélem,jól írtam a nevét:)) játszotta a bírót.
Előzmény: Törölt nick (100)
Laa-Yosh Creative Commons License 2000.02.01 0 0 101
Rene játszotta a tábori lelkészt a MASH-ben, és még egy pár másik filmben is láttam...
Előzmény: Larel Anorien (99)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.01 0 0 100
Hát ha már így alakult itt az új téma, Trek szereplők más filmekben/sorozatokban.
Például Kirk rendes volt (:)) hogy meghívta Mr. Spock-ot a TJ Hooker-be egy epizód erejéig ( a végén meg lecsukta önbíráskodásért).
Patrick Stewartot aki látta Shakespeare-t játszani az tudja hogy mennyire jó.
Brent Spiner (Data, TNG) egy énekest játszott a legutolsó Lemmon/Matthau filmben (bajusszal kicsit furcsa volt).

kz

Larel Anorien Creative Commons License 2000.02.01 0 0 99
Valamikor láttam egy 3.kategóriás sci-fit,amiben Robinson játszott.Elég pocsék film volt(:)),de nem viselt maszkot.:))) Rene Auberjonois szerepelt egy Poltergeist-epizódban,valami ír szellemet alakított,szintén maszk nélkül:).

Egyébként én klubtag vagyok elég régóta,de vidékről és így kissé nehézkes a személyes kapcsolattartás.Persze ott vannak a találkozók, de sajnos még egyiken sem voltam:(.

Dob Creative Commons License 2000.02.01 0 0 98
http://www.geocities.com/Area51/8822/index.html

Trek nők.. ezerrel...

Dob Creative Commons License 2000.02.01 0 0 97
Most néztem pár képet a startrek.com-on a szereplőkről.. hát nem semmi.. odo nagyon állat..

nekem csak Saddam Husszeinnel van egy napon szülinapom...

Galen Creative Commons License 2000.02.01 0 0 96
Én is láttam azt a részt, de nem ismertem fel Robinsont. :(
Előzmény: chris7 (94)
LtGlove Creative Commons License 2000.02.01 0 0 95
Nekem van Andrew G. Robinsonról egy kis képem. Érdekesség, hogy mindkettőnknek február 14.-én van a szülinapunk.
Előzmény: chris7 (94)
chris7 Creative Commons License 2000.02.01 0 0 94
Garakot én már láttam maszk nélkül (gondolom nem csak én). A PRO7-en hétfőnként néha nézegetem az X-Aktákat és a múltkor ő (Andrew Robinson) játszott egy farkasemberré váló tudóst. Semmi különös, azonnal fel lehet ismerni a szeméről és a szaggatott (Data-szerű) fejmozgásáról. A maszkolás nem különösebben torzít rajta, bár az igaz, hogy az X-Akták említett részében szakállas volt.
Előzmény: Galen (93)
Galen Creative Commons License 2000.02.01 0 0 93
Na az tenyleg kiraly resz volt. Mondjuk en Garakot es Romot is szivesen lattam
volna maszk nelkul. (Gul Dukat uj kulsejere pedig szavakat se talalok. Nagyot
jatszott a szombati reszben.)
Egyebkent letoltheto a Star Trek 25th Anniversary a http://come.to/The_Mad cimen.
(Allitolag eleg jo, en meg nem lattam.)
Dob Creative Commons License 2000.01.31 0 0 92
Ezt ugyan nem láttam, de nem feljetem el sosem az a DS9 részt, amikor a Szerplők maszk nélkül játszottak a 30-as évek chigagójábam. quark, odo, meg a többiek mind smink nélkül.. marha állat volt..
Előzmény: Törölt nick (91)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!