Ahhoz képest mikori. Egész jó. Nem vagyok nagy fanatikus, de szeretem a jó filmeket.
De akkor is a TNG a legjobb. Nem láttam az összest, de tudom mi a jó.
Most mar rmegint benne van a teletextben, 23:05-tol. Asszem 22-tol bemelegitett videoval fogom figyelni a TV2-t, nehogy veletlenul lemaradjak az elejerol!
Ha esetleg pénteken este leadják az ST4-et, feltétlenül meg kéne szerezni a nézettségi
adatokat. A tv2 remek műsorpolitikája révén ugyanis most már tuti, hogy rajtunk
kívül senki se fogja megnézni, úgyhogy végre megtudhatánk, kb. hány
rajongó van Magyarországon. :((
Jövő csütörtöktől DS9 az ORF1-en. Milyen buták ezek az osztrákok meg a németek.
Még a csapból is trek folyik. (Nálunk bezzeg újra van Esmeralda!!)
Sajnos a teletextjukben mar valami amerikai thriller szerepel a ST4 helyett Ennek ellenere lehet hogy leadjak, mert nem szokott tul pontos lenni az itt szereplo info.
Ha minden igaz most már tényleg le fogják adni a tv2-n a Star Trek 4 és Star Trek 5 filmeket, ezen és a jövő héten, ám 23 órás kezdéssel. Nem baj, fennmaradunk megnézzük, ha késöbb is akarunk Star Trek-kel találkozni a magyar médiában.
Remélem valaki a tv2-től olvassa az indexet, rátalál erre a topicra és hozzászól, legalább lesz kapcsolatunk a tv2-nél.
Mivel látom hogy a főorvosunk már elkezdett népszerűsíteni bennünket (köszi weirdo) gondoltam én is írok pár szót. Amennyire vissza tudok emlékezni rövidke múltunkra, úgy egy évvel ezelőtt alakultunk meg azzal a szándékkal hogy létrehozunk egy magyar netes hajót, aminek különlegessége hogy hatvan százalékban vulkáni legénységgel dolgozik és egy alternatív idővonalon játszódik, nevezetesen a második Dominion háború kitörése után. Szeretnénk ha a nagy ős (és tulajdonképpeni példakép), a USS Árpád nem érezne minket konkurenciának. Sőt, ha bármiben segíthetünk… Nem szeretnénk elzárkózni mások elől. Bár a létszámunk egyelőre a húsz fő körül mozog, reméljük idővel többen leszünk.
Láttam hogy Narok kapitány is ellátogat néha ide, ez egyrészt neki is szólt :-)
Az Outer limits-ben nagyon sokan játszottak. Nana Visitor egy sérült androiddal küszködik (akit Krajicek játszik az X-Aktákból), még nem volt a TV3-on. Armin Shimmerman játszott egy Stargate epizódban (olyan furcsa, bokorszerű frizurája volt, és láthatatlan városban laktak).
Riker játszott az Észak és Dél c. sorozatban. Nana Visitor játszott még a Jake & McCabe sorozatban, csak szőke volt. Kb 40 percen át néztem a filmet és gondolkodtam, hogy honnan ismerős ... (furcsa volt az orra...)
És a végére : Geordi volt a főszereplő a Gyökerekben (Kunta Kinte, vagy mi a fene?) vagy nem jól emlékszem ?
Ja igen, es a Moby Dick-ben pedig Patrick Stewart jatszotta a fo kapitanyt (azert leellenoriztem az IMDB-ben, hogy jol lattam-e ;), ez a film nemreg ment az egyik kereskedelmi tv-ben.
Mintha a Kém Game-ben pedig Q (John de Lancie?) szerepelt volna mult hetvegen szombat v. vasarnap, mint egy 3identitasu skizofren ember. Egesz jol jatszott.
Leonard Nimoy szerpel valami régi krimisorozatban a német RTL-en adták jó idejig
-Piccar: Dune, Excalibur (a duneben jo volt)
-Riker: egy superman részebn gonoszat játszott (rula)
-Data: Csodabogár (john travolta filmben), illetve ID4 (prof aki meghalt) (ő volt??)
-Crusher Dr.: vadászat a vörös októberrre
van egy startek list of listem valahol.. majd reggelre megkeresem..
Túlvagyunk a 100-on. Mármint hozzászólásokban. Csak így tovább.
Ha már Brent Spinerről van szó, pont vaszárnap volt a Függetlenség Napjában, mint az Area 51 vezető tudósa, de szerepet a Végtelen Határokban is.
A Voyager holodokija meg szerepelt a Vészhelyzetben. De ezt folytathatnánk a végtelenségig. Legalábbis majdnem. : )
Nana Visitor(Kira) az egyik McGyver-epizódban.
Ha jól emlékszem,a Szemet szemért című filmben Armin Shimmerman -Quark- (remélem,jól írtam a nevét:)) játszotta a bírót.
Hát ha már így alakult itt az új téma, Trek szereplők más filmekben/sorozatokban.
Például Kirk rendes volt (:)) hogy meghívta Mr. Spock-ot a TJ Hooker-be egy epizód erejéig ( a végén meg lecsukta önbíráskodásért).
Patrick Stewartot aki látta Shakespeare-t játszani az tudja hogy mennyire jó.
Brent Spiner (Data, TNG) egy énekest játszott a legutolsó Lemmon/Matthau filmben (bajusszal kicsit furcsa volt).
Valamikor láttam egy 3.kategóriás sci-fit,amiben Robinson játszott.Elég pocsék film volt(:)),de nem viselt maszkot.:))) Rene Auberjonois szerepelt egy Poltergeist-epizódban,valami ír szellemet alakított,szintén maszk nélkül:).
Egyébként én klubtag vagyok elég régóta,de vidékről és így kissé nehézkes a személyes kapcsolattartás.Persze ott vannak a találkozók, de sajnos még egyiken sem voltam:(.
Garakot én már láttam maszk nélkül (gondolom nem csak én). A PRO7-en hétfőnként néha nézegetem az X-Aktákat és a múltkor ő (Andrew Robinson) játszott egy farkasemberré váló tudóst. Semmi különös, azonnal fel lehet ismerni a szeméről és a szaggatott (Data-szerű) fejmozgásáról. A maszkolás nem különösebben torzít rajta, bár az igaz, hogy az X-Akták említett részében szakállas volt.
Na az tenyleg kiraly resz volt. Mondjuk en Garakot es Romot is szivesen lattam
volna maszk nelkul. (Gul Dukat uj kulsejere pedig szavakat se talalok. Nagyot
jatszott a szombati reszben.)
Egyebkent letoltheto a Star Trek 25th Anniversary a http://come.to/The_Mad cimen.
(Allitolag eleg jo, en meg nem lattam.)
Ezt ugyan nem láttam, de nem feljetem el sosem az a DS9 részt, amikor a Szerplők maszk nélkül játszottak a 30-as évek chigagójábam. quark, odo, meg a többiek mind smink nélkül.. marha állat volt..