Ma volt a Sport1-en Póker! Tudom, hogy nem ide tartozik, és hogy már régi felvétel volt, de játszott Ronnie és Williams is. Steve Davis pedig műsorvezető volt. Nem is tudtam, hogy ennyire szeretik a pókert!:DDD Tény, hogy jobb snooker játékosok mint pókeresek, de azért Ronnie elég ügyes volt, csak a végén már nem bírta idegekkel és jó kis poénnal kiszállt a játékból. Remélem a vb-n jobban fog játszani és nem veszíti el a fejét:DDD
Aki mindenáron a két Mike-ot akarja, és a gép közel van a tv-hez, a 9694 -es hozzászólásban van a link az élő hanghoz. Úgy látom, késik, de a semminél jobb.
Ronnie szerintem nem illetlenségből fogott bal kézzel kezett, tegnap én is csodálkoztam rajta, de ma a bíróval is úgy kezelt, és egyik se lepődött meg (mármint se Harold, se a bíró), gondolom, ők tudják az okát. Jó kis téma :)
Hendry nagyot küzd, durva is lenne, ha Higgins után ő is kizúgna a legelején, egy ilyen upset bőven elég volt az első körre.
Ja még visszakanyarodva Matthew meccsére, tényleg mintha nem tetszett volna neki az asztal (persze a kommentátoroknak semmi nem esett le a dologból, mit kell tenni, hogy visszakapjuk az angolokat? bármire hajlandó vagyok :). Nem volt túl meggyőző, de azért 3 century az 3 century :)