Keresés

Részletes keresés

Dob Creative Commons License 2000.02.09 0 0 135
Szerintem Patrick Stewartnak nem tett jót, hogy a TNG-ben szerpelt, bewskatujázták, azóta ha feltünik valahol nem csak én, hanem más (nem ST függők, sőt apámék is), Piccart látják benne. Ha jol tom éppen ezért nem akar a következő részben szerepelni. Szerintem a hétvégi TV2-es ST jo volt, az egyik legjobb a filmek közül. Remélem nem löök le nagy pojént ha aszondom hogy a most következő Film (ST5) meg az egyik legroszabb.

A Voyagerről nem mondok semmit.. szerintem ugy szar ahogy van.

A Spolierezés asszen nekem szolt.. bocs megint

mrzool Creative Commons License 2000.02.09 0 0 134
Hi James!

Oké, semmi gond.:)

A kultúra szó szerint szerepel a Trekben, nemcsak úgy mondjuk ra. Persze default nagyobb a kulturális értéke, mint egy mexikói shitnek...:) Egyébként ha a tegnapi Voyagerre gondolsz, ott pl. a Beowulf legendára épült az egész rész (az már más téma, hogy láttam jobb Voy epizódot is:).

Hu, most látom csak hogyan irtam le a 'hagyjuk'-ot előző hozzászólásomban...:(

Bye,

mr Zool of KlaustroPhobya

Előzmény: Törölt nick (133)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.09 0 0 133
mrzool

Nem neked szólt, csak válaszoltam a kérdésedre, egyébként te voltál az, aki óvatosságra intetted a jólértesülteket.
na más...
Trek és a kultúra. Amire gondolok, az a Trek filmekben szereplő művek (vers, könyv, zene). Például a First Contact-ban Picard Berlioz-t hallgat (A Trójaiak c. művet - stilusos, nem?). Ezután kezdtem el hallgatni, és az egyik kedvencem lett. Vagy a verseket, amiket idéznek, volt-e valaki (rajtam kivül) aki utánaolvasott? Milyen jutalomjáték lehetett Patrick Stewart-nak Ahab kapitány szerepe a Moby Dick-ben, a First Contact után :).

Előzmény: mrzool (132)
mrzool Creative Commons License 2000.02.09 0 0 132
Üdv!

Gyerekek, mi ez a pangás? Még a Voyage Home-ról sem volt túl sok beszéd (na nem mintha a magyar szinkron miatt élvezetes lett volna)...

James! Ezt nekem szántad?

>Meg az sem túl kultúrált, hogy egyesek megint élvezik, ha elmondhatják a következő >(legtöbbek által nem látott) részek tartalmát :(.

Mert a textemre reagáltál, én viszont nem spoilereztem. Szóval nem értem.

Szóval kérdés / javaslat: Miről beszéljünk?

Nyugodtan le lehet irni, hogy kinek tetszet-nem tetszett a Voyager (ami ugye minden nap van), a DS9, vagy éppen az aktuális film a tv2-őn.

Ne hadjunk elsüllyedni ezt a topicot, olyan jól indult!

Bye,

Előzmény: Törölt nick (129)
Galen Creative Commons License 2000.02.08 0 0 131
Üdv!

Hát nem hiszem, hogy a pénteki résszel túl sok új rajongója lett a treknek.
A szinkron kegyetlen gyenge volt.(Sőt, idegesítő.) Egyszer nem tudták rendesen mondani
Scotty nevét("szkottti"), a poénok se voltak rendben, olyan érzésem volt, mintha
a szinészek nem értették volna a legtöbbet (vagy inkább csak nem érdekelte az egész őket.)
Ez egy egyszerű lélektelen, amatőr munka volt. Mintha hülyének néznék azokat, akik hajlandók megnézni ilyesmit. (A német szinkron ehhez képest maga a paradicsom.)

Jelent meg Magyarországon DS9 regény?

Figyeltétek Shatner csodálatos játékát a szombati részben? Ahogy a gonosz Kirköt
játszotta...hát kicsit vicces volt. Azért TOS rulez.

Dob Creative Commons License 2000.02.08 0 0 130
Bocs.. nem akartam lelőni a pojént, de még én sem láttam, csak utánanéztem a ST honlapon.. a következő részek tartalmát a SAT1 textjén leírják, aki kicsit is Trek rajongó az már csaktudja..
bocs megint..
Előzmény: Törölt nick (129)
Törölt nick Creative Commons License 2000.02.08 0 0 129
Talán nem akarja senki reklámozni magát/klubját, stb. :)
Meg az sem túl kultúrált, hogy egyesek megint élvezik, ha elmondhatják a következő (legtöbbek által nem látott) részek tartalmát :(.

Előzmény: mrzool (127)
Dob Creative Commons License 2000.02.08 0 0 128
Merre is tartunk?? A most hétvégi rész a 'Strange Bedfellows' volt.
Még 7 rész van hátra, és vége az egésznek.. :(

A Bree-k most szövetkeztek a Dominionnal. A Pahr szellemek megfűzték Kai Winnt, és ellenszenvet szítottak benne Sisko fele. Gul Dukatnek nemkevés szerepe volt ebben. Worf meg Dax most szökött meg Cardassiaról, ahol Damar elengedte őket , merthogy neki is elege van a Dominionból, és megigérte, hogy az "esetleges" harcokban Cardassia a föderáció mellet áll.

A következő részben a Dominion+Bree lerohanja a földet..

Előzmény: DAVE (126)
mrzool Creative Commons License 2000.02.08 0 0 127
Üdv!

Emberek, elég kevés hozzászólás volt mostanában...:( Mi van veletek? Ennyire nem birjátok a Voyagert, vagy mi van? Kicsit nagyobb aktivitás nem ártana.:)

Dave: pontosan mire vagy kiváncsi? Mi történt eddig (azt jó hosszú lenne leirni:)) vagy hogy a Sat 1 hol tart a részekkel? Most szombaton volt a Strange Bedfellows, ez volt a 3. rész a Final Chapterből.

Bye,

Előzmény: DAVE (126)
DAVE Creative Commons License 2000.02.07 0 0 126
Valaki írja körül, hol tartunk DS9-ileg?
VadalmaX Creative Commons License 2000.02.07 0 0 125
hát srácok, nem akarok senkit lelombozni, de a Kirk kapitány után tegnap este a Spock doktorral is leszámolt a Columbo, az az üvegszemű veszedelem, úgy látszik pikkel a trekkesekre:-(

getom, látod, lőttek a jó kis spock-elméletedenk, bár lehet hogy JamesTKirknek ez esetben is igaza van és a nagyfülű vulkáni is talál kiutat a ballonkabát alól...

mrzool Creative Commons License 2000.02.07 0 0 124
Üdv!

Jó, jó, hogy leadta a tv2, nade igy? Először is semmi beharangozás, még mindig nem fogták fel, hogy nem űrszekerek, hanem Star Trek, továbbá a rémes szinkron... Azért a nézettségre én is kiváncsi lennék, nem akarok pesszimista lenni, de pár ezernél röbben nem nézhettük...:(

Tudjátok mit nem értek? Ha a tv2 újraszinkronizál egy csomó filmet, hogy ne legyen bennük trágár kifejezés, akkor az ST-t miért nem tudták? Ez az újraszinkronizálás egy nagy baromság, azok a filmek úgy jók ahogy vannak. Nem szeretem a trágár szöveget, ne értsetek félre, de pl. egy Pulp Fiction-t hogyan adnának le?:))

Egyébként LtGlove, mi az ötleted? Érdekelne.

Hányan láttátok a szombati DS9-t? Szerintem elég király, most már jól kifejlődik a story...

Bye,

Előzmény: LtGlove (123)
LtGlove Creative Commons License 2000.02.07 0 0 123
Mint azt többen is tudják a tv2 mégis "megemberelte" magát és leadja a Star Trek 5, de kevesen tudják, hogy a hatost is műsorra tűzte és nem is nagyon távoli időpontban, jövő hét vége. Abban igazán nem reménykedem, hogy véletlenül leadják a hetest is. ÷) Az úgyis leadta a HBO. Most már csak annak tudnék igazán őrülni, ha leadnák a sorozatot is.

Most pattant ki egy ötlet az agyamból. Ha lesz egy kis időm leírom.
DAVE Creative Commons License 2000.02.05 0 0 122
Elegem van a tv2-ből. :-[(
A lajcsizás fél órával tovább tartott, és így hiába vették le a műsorról az Autóvilág-ot, a Jó estét miatt csak 23:20-kor keztek.
Fúúúúúúúj! :-(((

DAVE

John Zero Creative Commons License 2000.02.05 0 0 121
Szabaditsatok ki Willy-t! ;)
Punisher Creative Commons License 2000.02.05 0 0 120
Ahhoz képest mikori. Egész jó. Nem vagyok nagy fanatikus, de szeretem a jó filmeket.
De akkor is a TNG a legjobb. Nem láttam az összest, de tudom mi a jó.
Larel Anorien Creative Commons License 2000.02.04 0 0 119
Módosítás:23.25:)
Előzmény: LtGlove (118)
LtGlove Creative Commons License 2000.02.04 0 0 118
Végső időpont, Tonight : 23:00 only on the tv2 chanell, Hungary, Yeahhhhh...
Mayan Creative Commons License 2000.02.04 0 0 117
Most mar rmegint benne van a teletextben, 23:05-tol. Asszem 22-tol bemelegitett videoval fogom figyelni a TV2-t, nehogy veletlenul lemaradjak az elejerol!
Előzmény: pasa_ (116)
pasa_ Creative Commons License 2000.02.04 0 0 116
Valaki irta, hogy sok musorban szereplovel ellentetben nem 23-kor lesz hanem 22:30-kor!

Pasa

Előzmény: Galen (115)
Galen Creative Commons License 2000.02.03 0 0 115
Ha esetleg pénteken este leadják az ST4-et, feltétlenül meg kéne szerezni a nézettségi
adatokat. A tv2 remek műsorpolitikája révén ugyanis most már tuti, hogy rajtunk
kívül senki se fogja megnézni, úgyhogy végre megtudhatánk, kb. hány
rajongó van Magyarországon. :((

Jövő csütörtöktől DS9 az ORF1-en. Milyen buták ezek az osztrákok meg a németek.
Még a csapból is trek folyik. (Nálunk bezzeg újra van Esmeralda!!)

Nagyoreg Creative Commons License 2000.02.03 0 0 114
Chekov nem csak hogy szerepelt a B5-ben, hanem egyenesen az egyik legjobb karakter a sorozatban... (a sotet oldal legjelesebb kepviseloje...).

Kezdunk kisse elterni a trekkes temaktol...

A TV2 PR tevekenysegehez pedig hozza sem kivanok szolni... A TV2 a nezoke. Ja, persze...... :(

Előzmény: Mayan (113)
Mayan Creative Commons License 2000.02.03 0 0 113
Sajnos a teletextjukben mar valami amerikai thriller szerepel a ST4 helyett Ennek ellenere lehet hogy leadjak, mert nem szokott tul pontos lenni az itt szereplo info.

Checkov tobbszor is szerepelt a Babylon5-ben.

Előzmény: LtGlove (112)
LtGlove Creative Commons License 2000.02.03 0 0 112
Emberek,

Ha minden igaz most már tényleg le fogják adni a tv2-n a Star Trek 4 és Star Trek 5 filmeket, ezen és a jövő héten, ám 23 órás kezdéssel. Nem baj, fennmaradunk megnézzük, ha késöbb is akarunk Star Trek-kel találkozni a magyar médiában.

Remélem valaki a tv2-től olvassa az indexet, rátalál erre a topicra és hozzászól, legalább lesz kapcsolatunk a tv2-nél.

TSalarin Creative Commons License 2000.02.02 0 0 111
Üdv mindenkinek!

Mivel látom hogy a főorvosunk már elkezdett népszerűsíteni bennünket (köszi weirdo) gondoltam én is írok pár szót. Amennyire vissza tudok emlékezni rövidke múltunkra, úgy egy évvel ezelőtt alakultunk meg azzal a szándékkal hogy létrehozunk egy magyar netes hajót, aminek különlegessége hogy hatvan százalékban vulkáni legénységgel dolgozik és egy alternatív idővonalon játszódik, nevezetesen a második Dominion háború kitörése után. Szeretnénk ha a nagy ős (és tulajdonképpeni példakép), a USS Árpád nem érezne minket konkurenciának. Sőt, ha bármiben segíthetünk… Nem szeretnénk elzárkózni mások elől. Bár a létszámunk egyelőre a húsz fő körül mozog, reméljük idővel többen leszünk.
Láttam hogy Narok kapitány is ellátogat néha ide, ez egyrészt neki is szólt :-)

Hosszú és eredményes életet!

weirdo Creative Commons License 2000.02.02 0 0 110
Remélem sikerül a link!
Nézzétek meg ezt! Még a kezdet kezdetén
vagyunk, de rövodesen kész a pilot-sztori!
Nagyoreg Creative Commons License 2000.02.02 0 0 109
Helloka!

Tud valaki valamilyen komolyabb informacioval szolgalni a breenekrol? Eddig meghuztak magukat, most meg hirtelen feltunnek... Kik ezek pontosan?

Törölt nick Creative Commons License 2000.02.02 0 0 108
Az Outer limits-ben nagyon sokan játszottak. Nana Visitor egy sérült androiddal küszködik (akit Krajicek játszik az X-Aktákból), még nem volt a TV3-on. Armin Shimmerman játszott egy Stargate epizódban (olyan furcsa, bokorszerű frizurája volt, és láthatatlan városban laktak).
Riker játszott az Észak és Dél c. sorozatban. Nana Visitor játszott még a Jake & McCabe sorozatban, csak szőke volt. Kb 40 percen át néztem a filmet és gondolkodtam, hogy honnan ismerős ... (furcsa volt az orra...)
És a végére : Geordi volt a főszereplő a Gyökerekben (Kunta Kinte, vagy mi a fene?) vagy nem jól emlékszem ?
Dob Creative Commons License 2000.02.02 0 0 107
Az igért List of Listek nem a legujabbak, de a TNG-rő iszonyuan sok infó..
itten: Klikk ide
John Zero Creative Commons License 2000.02.02 0 0 106
Ja igen, es a Moby Dick-ben pedig Patrick Stewart jatszotta a fo kapitanyt (azert leellenoriztem az IMDB-ben, hogy jol lattam-e ;), ez a film nemreg ment az egyik kereskedelmi tv-ben.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!