Egyébként 1-1 lett a meccsem Rumcájszal.Nagyon sokat játszottam,már a Kerubbal,pontosanazért mondtam,mikor játék közben írta Rumcájsz,hogy ne fossak,én visszaírtam egy játékos van akitől tartok,Kerub.Akkor írta,hogy ő az.Innentől nemtudtam,ki-kivel van...Mostmár értem az egészet,köszi Kerab,a játékot.Részemről téma lezárva..........Tuttifrutti.
És mi lett annak a partinak a vége? Meg szabadna tudni? (nincs kedvem visszakeresni)
Nem szeretnék a vitátokba beleszólni, és véleményt alkotni ( hogy ne lehessen belém kötni :) ), DE
Szerintem a póker arról is szól, hogy kiismered az ellenfele(i)det, és ez alapján felépítesz egy stratégiát az ellenfele(i)ddel szemben, s akkor nem biztos, hogy igazán jót tesz ennek, ha közben játékoscsere történik (tudom, h itt a helycseréről történt tájékoztatás, de egyáltalán nem biztos, hogy az illető tudta ki az a "Kerub", hogyan játszik: ha jól emlékszem Tutti új játékosunkról van szó, de ez nem biztos)
Nem tudom hányan (de mindig lesz valaki(k), aki ha valamit lehet máshogy is érteni, akkor a füle+agya úgy fogja érteni), de kötözködő mindig van és lesz (én is szoktam néha, ha már nagyon felhúznak a hülyeségekkel, de ALAPJÁRATBAN SOSEM).
Sajnálom, hogy egy egyszerű kijelentés ennyire felhúzott :) Kinek nem inge... :) De aki más helyett játszik, az akkor is sportszerűtlen :) --- részemről OFF az egész, s befejezve :))
Tudod még fokozni??? 1 meccset , annak is a felét fejeztem be helyette, mert megkért és vesztésre állt /letojta , mi lesz a vége és mennie kellett/! Ez sportszerűtlen?:))De nem ez a lényeg!!!!! "semmi kedvem egyenlőre NB I-esekkel játszani "---ez tőled--Az idén még nem is játszottál vele, ugye!? Tavaly természetesen NB2-es voltam....akkor????mihez nincs kedved? Ez is sportszerűtlen??? sajnálom!!---még , ha élő lenne....de nem az! És még csak nem is sakk:)))Hogy egy profival nem mernél..vagy ilyesmi...ááááááááááá, nem is értem!!A részemről az egész téma: -------------------OFF----------------------
De tudtam korábban is hogy vannak akik semmitől sem riadnak vissza, még a sportszerűtlenségtől sem. Meg attól sem, hogy más helyet játszanak. Csak tudod nekem még semmi kedvem egyenlőre NB I-esekkel játszani a kupát leszámítva.