Megjelent a MIO következő GPS "generációja", széles kijelzővel. Találkozott már vele valaki? A véleményeket várom, gyakorlatban hogy vált be, ki hol, mennyiért jutott hozzá, milyen térképek vannak hozzá.
Ha van Stopword a gépeden, akkor a commanderrel próbáld elinditani, ha müködik akkor a 3282 szerint nézd meg, hogy az utvonal jó-e. Nekem 320-am van és minden müködik, átmásoltam a 720-as Windowsából a calculátort a picturesviewert a filemanagert a hozzávaló dll-eket és igy müködik. Nekem az autóban van gyári
Ma teszteltem a legújabb térképet, és feltünt, hogy ezen újra nincsenek sebességhatárok. A 22.-i verzióban viszont benne voltak. Most akkor ez, hogy van???
A Data.zip-ben a mio/480_272/ui/ könyvtárban van egy map_layers_480_272.ui fájl. Abban a közepe táján van két rész, az egyik így kezdődik: <script sc_btn_mp3> a másik meg alatta van, az meg így: <script sc_btn_rep> Azokban vannak az elérési útvonalak. Sajnos nekem is visszaáll az alapgombra ez a kettő kikapcsolás után. Még nem jöttem rá, hogy hogyan lehetne állandósítani, de ha lesz egy kis időm, akkor próbálkozom vele. Ha valaki előbb oldja meg, az sikítson! :-)))
Szia Janimano,engem érdekelne hogyan lehet programozni a döntési gombokat.Légyszi ird le, illetve lenne egy kérdésem pontosabban problémám.Amikor kilépek a térkép programból elfelejti amit előzőleg beállítottam erre a két új gombra.Amikor újra belépek a MIOMAP-ba a két gomb az alap beállításra tér vissza azaz "TB"és"OFF" a gomb beállításoknál pedig "App2"és"App" látható.Ez mindenkinek így van, vagy ez hiba?A többi 5 gomb megtartja a beállításokat.Amit leírtam C720-on értendőek.
Ez a legkevesebb. :-) Bővült a Mon Miomap-on belüli állítás, mert 2 új gombbal szaporodott a lehetőség. Azaz a döntési gombok lettek többfunkciósak. Sőt mind a kettőben van szabadon vállasztott lehetőség (App, App2), amit szabadon lehet programozni, hogy mit indítson el. Ha valakit érdekel, akkor azt is leírom, hogy melyik fájlban lehet az eléri útvonalat beírni.