Félő, hogy Orbán megválasztja a leendő ellenfelét -"Százezer tudatos fideszes résztvevő az ellenzéki előválasztáson elég lehet ahhoz, hogy megváltoztassa akár kétmillió valódi ellenzéki szavazó akaratát!"
Mondom én, hogy ebben az ellenzéki előválasztásban a jobboldaliak (legalább 200 ezren) keményen belekavartak, és megbolygatták az ERŐTERET, ezáltal hiú reményeket kezdtek táplálni a baloldalon teljesen hibás irányokba.....
Ha volt is ilyen, akkor ők épp Gyurcsánynét tolták....
Értelmezzük csak! Ez az a történelmi pont, amikor már a telexnél is elegük van saját politikusaikból. Keményebb mint a kádszél ... de Samu szerepében itt bizony a telex brutális , 6 km hosszú gigacikkel rácsapott az öntöttvas kádra.
Ha jól értem, azt akarod mondani, hogy tiFeritek alaptalanul vadaskodik, azaz ZajosMarki nem végtelenül tehetségtelen, csak a fidesz gyilkolaszta azzá.
Mondom én, hogy ebben az ellenzéki előválasztásban a jobboldaliak (legalább 200 ezren) keményen belekavartak, és megbolygatták az ERŐTERET, ezáltal hiú reményeket kezdtek táplálni a baloldalon teljesen hibás irányokba.....
A képviselőtestület dönt, az a lényeg, tehát Szalacsira is lecserélhető lenne Gergő. Persze egy csere is rizikós. Mi van, ha Orbán megint vészhelyzetet produkál és a főpolgármester egymaga dönthet. Vagy indul egy konzervív jelölt is? Pláne, ha győz? Ajjaj. Utána persze minden előterjesztését fúrnák, de akkor is veszély.
De mi van, ha csak a DK jelölje indul és Orbán kivezényli Budapest konzervatívjait, a DK-s jelölt ellene szavazni, v. érvénytelenül szavazni. Na az már nyílt égetés - épp ezért, esélyes. :)
Friss rendkívüli! Baszd meg, Gergő, te hoztad a nyakunkra ezt az embert!Elszabadultak az indulatok a budapesti Városházán! Gyurcsány nekiment Karácsony Gergelynek, Karácsony lesz a bűnbak a választási vereségért, amiért visszalépett Márki-Zay Péter javára!
Derékszögű háromszög átlójának és egyik oldallal bezárt szögének meghatározása az bizony csak ennyit ér.
Egy fokkal nehezebb, ha vektorról van szó (nyíl) és annak abszolút értéke a kérdés, a plakát két, merőleges oldalán mért vetületei értékéből kiindulva.
De ez így sem több 5 pontnál.
Mondjuk azt elhiszem, hogy ez a momentumosoknak fogós kérdés, de marki elvileg mérnök ember. . .