Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2022.10.09 0 0 15167

Honnan? 🙂

Előzmény: Hű Yenő (15165)
dos48 Creative Commons License 2022.10.09 0 0 15166

"Az a jósnő, amelyiknél kopogtatni/csöngetni kell, az mind kókler."

Rá köll rúgni az ajtót.  Akkor nem mer majd rossz dolgokat jósolni.    :))))

Előzmény: MrJones512 (15157)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.09 0 1 15165

Hű Yenő kitiltva ...

Törölt nick Creative Commons License 2022.10.09 0 0 15164

Jo lehet majd kattintok draga Cala a kedvedert. 😊

Most viszont elhuzok dolgomra. Eloszor is felrugom az orditozos macskamat (nem). 

Aztan veszek ennivalot a hetre az ehenkorasz csaladomnak mert tegnap es tegnapelott erre nem volt idom. Aztan meg nem tudom. Talan napozni kellene. Olyan szep az ido. 

Előzmény: Hű Yenő (15163)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.09 0 1 15163

am ilyen vicces kis eldöntendős kérdéseket lehet feltenni. kár hogy nem kattintottál, mert maga az oldal parodizálja saját magát, szóval nem komoly, de persze ... az idő drága ... mint te! :) 

Előzmény: Törölt nick (15161)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.09 0 0 15162

ez ilyen Gr. Nemzethy ügyvéd vót ... 

Előzmény: Törölt nick (15161)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.09 0 0 15161

Koszi. 😘

Ugye tudod, vagyis azt is meg tudtad josolni, hogy ra se klikkelek? 😄

Ugyvedbol is jo kell. Ha most kellene neked, pl ingatlanos, aki mellette EMBER is es bajban is segit, buntetougyben is, tudnek neked nevet. Es lehet nem is lenne sok mert o olyan. Van sok aljadek, mint minden szakmaban. 

Mindegy, en irom amit irok, ne is foglalkozz velem, olvasd el, csak ennyit kerek, nem is kell semmi mas. 

Előzmény: Hű Yenő (15158)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.09 0 1 15160

jól van, jól van! Ókos vagy! 

https://youtu.be/pqpwdbChDSo?t=159

Törölt nick Creative Commons License 2022.10.09 0 0 15159

Tobbszor megkaptam mar, hogy foldhozragadt vagyok.

Lehet. Vallalom.

Es egyszeru a vilagkepem. Ez is lehet. Ha az egyszeru, hogy nem kaporszakalluban hiszek, nem hiszek tundekben, termeszetfeletti dolgokban, szelhamosokban, elore megirt sorsokban, akkor legyen. 

De az biztos, hogy mig rajtam all kotelessegemnek erzem masokat vedeni ezektol a szelhamosoktol. Elmondani, hogy ne hagyjak magukat atverni. Annal gusztustalanabb nincs amikor bajban levo embereket hasznalnak ki, vagyis van, amikor beteg, utolso remenyuket belejuk veto wmbereket vernek at es hasznalnak ki. 

Ha valakiben bizni akarunk akkor bizzunk magunkban es a valoban jo emberekben ha vannak ilyenek, es ha ugy alakul a tudomanyban. Nem mindig jon be? Hat nem. Az elet egy lutri. De a szelhamosok sosem fognak bejonni. Es nem, nem mindig a penzrol szol, vagyis a szelhamosnak csakis arrol. Mert egy haldoklonak minden penzt meger az egeszsege. Ha! Valoban segit. De itt atveres van, a legaljasabb. Minosithetetlen. 

Es sosem fogom megerteni hogy lehet valaki ennyire aljas. Igen, akar egy sima, mezei josno is. Aki osszevissza hazudozik penzert. 

Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.09 0 1 15158

Na en viszont kicsit jobban aludtam, mert egy problemamat kicsit talan sinre dobtam tegnap.

HURRÁÁÁ!!! :))

Jovo hetem lehet sorsdonto lesz. 

FŰ! Húha! Nagyon szurkolok, bár nem tom mihez, de azt jóslom, menni fog! 

Am régebben működött a harmoneten a "Jóska Jósda", mindég ott jáccottam szeret-nemszeret-et ... :) 

mára picit megváltozott, itt lehet kérdezősködni: 

https://www.harmonet.hu/horoszkop.php?page=josdak&josda_id=1

:))

de amúgy igen, szélhámosok, ezzel egyetértek. viszont a boszi szélhámossága kevesebbe került, mint az ügyvédé ... ;) :P 

és ha a veszteségmutatót nézem, ha már mindenképpen akarok vkinek fizetni a bajban, akkor ugye a kevesebb veszteséget vállalom ... ;) :P 

:DD

Előzmény: Törölt nick (15156)
MrJones512 Creative Commons License 2022.10.09 0 1 15157

"dee .. volt, h nagyon kétségbeejtő helyzetben voltunk, és elmentünk egy "boszorkány"-hoz ... persze, nem oldott meg semmit ..."

Az a jósnő, amelyiknél kopogtatni/csöngetni kell, az mind kókler.

Előzmény: Hű Yenő (15154)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.09 0 0 15156

Ott van, leirtad, amikor ketsegbeejto helyzetben voltatok.

Mindig mindenbe bele lehet valamit magyarazni ha nagyon akarja az ember. 

Magam velemenyet irom. Sem boszorkanyok, sem halottlatok, sem samanok, sem josok, sem tavgyogyitok nincsenek. Ezek mind szelhamosok. Ugyesen olvasnak az apro jelekbom es neha beletrafalnak. En mindet kalodaban kitennem valamrlyik foterre. Mar amelyik magat vallja ilyennek, nem akit masok. 

A termeszetgyogyaszatnal is vekony a jeg, de meg az onjelolt csontkovacsoknal is. Lattam mar olyat aki asztalos volt aztan egyik naprol a masikra kikerult a csontkovacs tabla. De ez legalabb tanulhato.

A joslas, samansag, boszorkanysag nem, mert ilyen nincs. Boszorkanyos modon tud megszabaditani a penzedtol.

Na en viszont kicsit jobban aludtam, mert egy problemamat kicsit talan sinre dobtam tegnap. Jovo hetem lehet sorsdonto lesz. 

Előzmény: Hű Yenő (15154)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.08 0 0 15155
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.08 0 1 15154

mondjuk nekem is olyan, ha erőltetik, akkor én is futok, vagy megviccelem az illetőt ... de így magam olvasgatok néha, ha utamba kerül, illetve azt is gondolom, h bizonyos lelkiállapotok kedveznek bizonyos betegségek kialakulásának ... és mivel mindenkinek van valamilyen ideg- és lelkiállapota, vannak betegségek, amiknél felfedezték (biztos nagy szórással), hogy sokan azonos típusú lelki nyavalyákat hordoznak azonos betegségcsoportokban ... 

pl. van idegállapot, amibe meg is halhatsz ... 

vagy anyósom  nagyon járt jósokhoz, meg halottlátókhoz, és volt, aki olyasmit mondott el apósomról, amit csak ketten tudtak ... 

hát jó, lehet, különös véletlen, vagy lenyomozta, vagy a faszomtuggya ... 

az biztos, h én pénzért nem mennék el (már) ... 

dee .. volt, h nagyon kétségbeejtő helyzetben voltunk, és elmentünk egy "boszorkány"-hoz ... persze, nem oldott meg semmit ... 

Előzmény: Törölt nick (15152)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.08 0 0 15153

Nekem nem josolt ciganyasszony sose, nem mintha nem lett volna ra igeny, de mivel nem hagytam inkabb elatkozott. 😂😂😂

Törölt nick Creative Commons License 2022.10.08 0 0 15152

Nabazmeg 😂

Most nincs idom irni de 2 dolgot irtal amivel ki lehet uldozni a vilagbol, az asztrologia meg a joslas. 🤣

Es igen, kos vagyok. 🤣🤣🤣

Es nem sportolok eppen, mert nincs ra hangulatom, a feszkot sem vezetem le sehol, lehet ez a baj. 😄

Előzmény: Hű Yenő (15151)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.08 0 0 15151

de egyébként ez olyan izé ... alapjáraton nem hiszek ilyesmiben, tsaktsupán érdekes dolognak tartom ... tehát nem gondolom bajnak, ha ismerjük ezeket az ügyeket ... tsakhátugye nagyon általános is, mert kiben nincsen elfojtott agresszió, stb ... csak a csatornáink mások amikben levezethetjük. 

neked is a feszkót mongyák, h nem tudod máshol kiereszteni, pedig te sejtésem szerint sportolsz is, úh az sem mindenre csodaszer, báár tudja húzni az időt, vagy csillapítani bizonyos intenzitást, és véd((het) a pszichés bántalmaktól ... 

am te a leírások szerint kos lehecc ... csillagjegy szerint ... 

éshát nekem is a csillagjegyem szerint a térdemmel lesz- van dolgom, és 12 évesen megjósolta egy cigányasszony, h életem delén túl egy idős nénit fogok ápolni, aki rám hagyja a vagyonát, de reumatikus kínok között, és egyedül fogok meghalni, nagyon hosszas, és magányos szenvedések után ... 

hát ... hümm ... 

Előzmény: Törölt nick (15142)
dos48 Creative Commons License 2022.10.08 0 0 15150

A frászt köll cifrázni a főzőcskét. Három tyúkhúsleveskocka másfél liter forrásban lévő vízbe, két csipetnyi Vegetával.

Külön megfőzve annyi cérnametélt hogy tálaláskor a levesben megálljon a kanál és hozzá 6-8 főtt csirkemáj.   

Méghogy zöldség. A levesbe való zöldség az drága dolog kéremszépen a mai világban.   :))))

Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.08 0 1 15149

tudom, dehát b.sszák meg! nahh! nincs olyan, h sárgarápából húsleves!! 

tsók a pereputtynak!!! ;) :DD

ugyeugye, a reuma faktora, h mindenkinek igent mondunk, és megpróbálunk sárgarépából húslevest készíteni egy-egy elégedett mosolyért ... nahh ... ;) :))

Előzmény: Törölt nick (15148)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.08 0 0 15148

😂😂😂 annak nem olyan az ize. 

Előzmény: Hű Yenő (15147)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.08 0 0 15147

külön fazékban húsleveskockával 2 csomi sárgarépa? :DD

nesztek b.sszátok +! ;) :D

Előzmény: Törölt nick (15145)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.08 0 1 15146

igazad van abban, h a megfogalmazás nem a legbarátságosabb, és szenvedő embereknek, az őket ápoló személyeknek valóban lehetne asszertívebben beszélni erről. De én éppen most nem vettem magamra. viszont kezdeni sem tudok vele semmit, mert azért lettem ilyen, mert mindenki azt kérdezte tőlem, miért vagy ilyen ... :DD

az analógra én is visszaszoktam a nyáron ... De most szerencsére van egy doboz, amiben már egy hónapja 16 szál van ... 

igen, az, h miből mit hozunk ki, sokat számít ... 

Előzmény: Törölt nick (15144)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.08 0 0 15145

Amugx 1 sargarepa? Nekem az aranyokat ugy kellett kisakkoznom, hogy meg ne vigye el a leves izerlt es szinet, de nagyon sok legyen. Mert mindenki azt falja eloszor. Sargarepa es tesztaleves, ez kell a nepnek. Imadjak. Amugy en is. A feherrepa meg a kutyanak se kell, szo szerint. 

Előzmény: Hű Yenő (15143)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.08 0 1 15144

A ket cikk vegletes baromsag, szerintem. 🙂

Mert persze nem lehet kizarni a lelki tenyezoket alkalmankent, de ebben a megfogalmazasban....

Pusztan csak aldozathibaztatas. A betegen szuletett babak vagy babakorban megbetegedettek? Hogy mast ne mondjak.

Nah mindegy. A genetika a legmeghatarozobb, szerintem. Peldanak okaert van aki meghal 40 evesen tudorakban ugy, hogy 1 szal cigit nem szivott el, mas naponta pofekel es vigan 90 folott hajtja alomra fejet. Es nem mondom, hogy nem szamitanak a kornyezeti, kulso hatasok, vegyi anyagok, lelki tenyezok, de a genetikaval nem tudunk szembeszallni, illetve de, erre vannak mar egyre jobb kezelesek es gyogyszerek sok betegseg eseteben. 

En most mason kattogok eppen, de olyan faradt vagyok megint.... na ez viszont lelki okok miatt van, hogy rosszul alszom napok ota. Keveset es azt is rosszul. Majd elmulik ez is. Cigire is visszaszoktam. Ez van. Latod mondom, bem mindig minden vidam. 🙂

Mar csak az a kerdes mit kezd az ember vele. Remelem nemsokara megint jol alszom.

Előzmény: Hű Yenő (15143)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.08 0 1 15143

szerintem ez komplexebb ennél. mindegyik tényező "IS"!

nem lesz húsleves egy sárgarépából, de nélküle sem! 

Előzmény: Törölt nick (15142)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.08 0 0 15142

Tehat akkor iranyt valtunk, nem az oltas tehet a betegsegrol (meg csak nem is a genetika, a rossz lapok amit kaptal) hanem te magad!

Szoval baszhatod. Minek vagy olyan amilyen, igy jartal. 

Előzmény: Hű Yenő (15140)
Törölt nick Creative Commons License 2022.10.08 0 0 15141

Erre inkabb nem mondok semmit. 🙂

Előzmény: Hű Yenő (15139)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.08 0 1 15140
Előzmény: Hű Yenő (15139)
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.07 0 0 15139
Hű Yenő Creative Commons License 2022.10.07 0 0 15138

örülök, h itt vagy! és megértem, ha szimpi neked Ágika. persze nekem kevésbé ... 

Előzmény: özvi (15137)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!