Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Hajszál esett a fórumba.Egyből,meg is undorodtam tőle! ;-)
Néhány nick virtuális pofáját,már eddig is igen,nagyon rühelltem,ez a kósza hangulat,csak rátett.
Úgy gondolom,hogy azokkal akikkel innen érdemes tartani a kapcsolatot,azokkal megtudom ezt tenni más,esetleg normális csatornákon is. Azért a néhány(ki genetikailag,ki félreinformáltság okán)idiótáért,aki itt járatja le magát,a fórumot,meg a moderációtt,pedig igazán nem pityeredek el!;-)
Marhára beleuntam az iszapbírkózásba.Úgy látom,ezekkel a moderációs "elvekkel"pedig,nem lesz pozitív változás!Innentől további jó étvágyat!(egyétek csak tovább egymást)
Olyan klubnak,ahol a házmester mondja meg,hogy ki osonhat be,illetve ki terpeszkedhet,szemetelhet,gusztustalankodhat kedvére,(rájadásul,még engem is befogad-Igaz NORIKAMAMA? ;-DDD)nem kívánok tagja lenni.
Bezony fájdalmam, hogy már mindenki veszekedik mindenkivel, az adásvételben megy az átQrás, a nickek röpködnek, a morál a béka se..e alatt. Nem jó ez így fiúk-lányok!
nem érted (meg) a viccet, aztán ezt rajtam kéred számon úgy, hogy az nem is neked szól, aha értem én tényleg hülye vagyok te meg csak szokásos módon próbálsz egy közöd sincs hozzá témába bele folyni.
megmondod kit olvassak
dehogy mondom én.... azt már az isiben kellett volna a tanáraidnak és akkor tudnád a kérlek szóról, hogy az óhajtó vagy felszolitó módban van e.
Esetleg mikor menjek sz@rni?
ha ezt neked mondani kell akkor nagy a baj, és fordulj szakemberhez ahelyett, hogy engem találsz meg.
Nem gondolod hogy durva?
nem.
de a amit fentebb írtam az igen. most jobb ???
hidd el tényleg jobban jársz ha rám teszed a piros x-et és/vagy ignorálsz mert egyre jobban szórakoztatsz az írásaiddal, és nem én szoktam a végén sírni.......
Hmmm!Pedig,ollan jóvóna! Képzeld el:Megírnád,elolvasnád nekem(saját hangsúlyozásoddal,meg-megnyomva fontosabb szavakat,gondolatokat)Én válaszolnék,felolvasnám Neked(persze,én is saját értelmezésem szerint artikulálva,itt-ott gesztikulálva is)Így,valszeg nem beszélnénk el egymás mellett.Tán,elsőre megértenénk egymást!
Persze,ez már nem modi-júzer közti(ha tetszik,ha nem )vita lenne,hanem párbeszéd!;-)
van akinek van humorérzéke, van akinek nincs, Kareszka ezek szerint neked nincs, de sebaj mert az ilyeneknek mint te elrejtettem egy jelet ( ezt: :-D ) hátha értik. (ne keress ott ellenséget ahol nincs is)
Hú bakker én nagyon sok helyről tiltva vagyok, igazából nem tudom miért. talán egy-két trollal vitáztam. Lehet. De most amit írsz szerintem sem a modi, sem én nem értem. Mit akarsz összemosni?
1 sokadnick nem csinál tavaszt. Mi akik csal olvasgatunk, meg méltatlannak érezzük az összemosást!
Ááá azt nem válaszolhatom, mert így ebben a formában sántítana és hamar az orromra húznák.
Igaz, hogy a moderációs csoportban van, de moderálássál kapcsolatos kérdéseket/kéréseket/észrevételeket..csak és kizárólag a kijelölt moderációs topikba szabad megtenni!
Olyan ez, mint a gázos csoport, és ott pl. a Gázfegyver adás-vételiben a gumis tiltott. Egy csoport, de mégis külön topik.