1. Ma 11 éve ismertem meg a feleségem! Pezsgő bekészítve :)
2. Vettem egy Orlandót :) Megjártuk Pestet, voltunk a Gyulainál és megvan a félretett Satin Steel 1.8 LTZ. Szállítás február 1-én. Ja, és 2014-es modell. Azt hiszem az egyik legutolsó LTZ-t hoztuk el. Színből már nem volt választék (Merkur bevillan valakinél?), ha ma nem írom alá az elszerződést, holnaptól már nem tartották volna.
Ha dieselt vettem volna, az biztos automatával lett volna. Most meg nem lehet kapni, csak szinte kézi váltósat. No, mindegy ez most úgyis csak elmélet, én már kitartok a benzinesem mellett. :-)
Szerintem is jól jársz ezzel az autóval, én is nagyon szeretem. Ahogy már többször írtam, egy 2 literes Mondeoból ültem át és először bizony tartottam tőle, hogy ez az 1,8-as hogyan fogja mozgatni ezt a nagy darab vasat. Szerencsére bevált az autó, városban nagyon kellemesen lehet vele közlekedni úgy, hogy még az előző autómnál is kevesebbet fogyaszt a nagyobb méret ellenére. Autópályán 120 fölött tényleg elkezd sokat enni a mozivászon méretű felülelete miatt, de menni akkor is megy. Ezek voltak a tapasztalataim, amikor Németországban jártam vele.
Én nem fehéret akartam, de nagyon hálás szín és most már azt is kedvelem. A múltkor láttam feketében, az baromi jól állt neki, de még sokféléből tudnék választani.
(OFF
Melyik a két legősibb állat?
???
A pingvin és a zebra.
Miért???
Mert ezek még fekete-fehérek!
ON)
Utólag sok mindent lehet bele tetetni, még olcsóbban is mint a gyári. Az én egyetlen eredeti extrám a tetőablak (azt imádom), de lefóliáztattam az ablakokat és van már ülésfűtésem is. Nem is beszélve az ablakhuzigáló elektronikáról!:-)